@gozde0335 olayın çözüldüğüne sevindim @Anonim Abi Turda bir sıkınti çıkması durumunda teknik destek ve ekipman bulundurulacak di mi malum biz kiracıyız
@nurimo @Anonim getiriyordur tamir aletleri, patlak seti vs diye düşünüyorum. Ayrıca ben de boş gezmem Lazım olabilecek en önemli malzemeler her zaman var yanımda
Benim yanımda genelde zincir sökme aleti, ufak bi zincir parçası, ufak ilk yardım seti alyan takımı akort anahtarı vs oluyor, bi problem çıkacağını sanmam mesafe kısa ama çıkarsa müdahale edecek adam çok Esas sıkıntı sahildeki çalışmalar nedeniyle yer yer trafiğe çıkacağız grup sürüşlerinde risk oluşturuyor bu da, bu yüzden aramızdan bi kişi öncü bi kişi artçı olacak
@Anonim pazar sabah giderken yollar boş oluyor sağ şeritte gidebiliriz donüş eğer akşama kalırsa işimiz zorlaşabilir çünkü avmlerden resmen insan akını oluyor @Anonim abi de bilir
Eh artık böyle bir etkinlik arşivlik resimlerle ölümsüzlüştürülmeli mutlaka. Trafikten ziyade yayalara daha çok dikkat etmek gerekir gibi geliyor , özelikle dönüş vakti. Acemi oltacılara da dikkat, aman adam heyecanla büyük balık çekiyorum diye çekmesin.