Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yalnız içimi hafif hafif bir heyecan kaplamadı değil nasil geçiçek şu 11 gün :D

@Asusmune ozaman niye pazar diyon yav cumartesiyi işaretleyeydin ya :D
iki seçenekte baya çekişmeli. pazar da olur benim için farketmez. cumartesi gelip pazar dinlenirim diye düşünmüştüm :uyku:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
%50 ve "yağ", yarı yarıya yada 2 seçenekten biriydi...bende hür irademle pazar dedim ama hasetliğim devam edecek Ben orada olmadıktan sonra ha pazar olmuş, ha pazar öncesi ve hatta pazar sonrası...:D:D:D

@chnkrmz

Kargom gelirse ve iş durumh uygun olursa bende manisadan gelebilirim :) pazar günü ama

@Anonim
Anketi ben niye göremiyorum abi :)

@Yunus M.

Tapatalk da açılmıyor olabilir belki anket nasip artık

• Beğen
Tepkiler: gozde0335
03 unde saat 4 te geliyorum yetisemeyecegim icin cok uzuldum :((

@Ersinn__ İlk toplantıda güzel bir frekans yakalayıp devamının geleceğini düşünüyorum, bir sonrakine katılırsınız :)

Sizlere şimdiden iyi pedallar,İzmit'te organize edilecek bir turu beklemekten başka çare yok...:harika:

Gelirim ben de.Cumartesi işaretledim ama Pazar da olabilir.

Hafta sonu olmazsa sırf otobüse atlar gelirdim de maalesef İzmir'de değiliz. Fotoğraflarınızı bekliyor olucam :)

Harita üzerinden güzergah konusunda bir şeyler paylaşmanız mümkün mü ?

Cumartesi işaretlemiştim, fakat pazar benim için de daha uygun. An itibariyle de pazar önde görünüyor. Tabi buluşma gününden önce verilecek oylar durumu değiştirebilir. Ben bölge metrodan bineceğim bisikletimle, o tarafta olan arkadaşlarla birlikte gidebiliriz...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anonim @gozde0335 @Anonim kiralama en iyisi izmir bisiklet eski adıyla bisiklet evi, alaybey sahilde, trek dağ bisikleti kiralıyor, dorukun kiraladıklarını bisikletleri beğenmiyorum ben,

@Anonim @D.Mustafa güzergah konak kent ormanı olur ise, mektupçu-köprü arasında 3 km kadar sahil yolu yüzünden araç yolundan gidilecektir, g.yalı köprünün orada da 2 km civarında tramvay nedeniyle yine araç yoluna inilecektir, sonra tekrardan bisiklet yoluna girilip üçkuyular iskelede levent marina önünde 200 m kadar yeniden araç yolundan gidilecektir. zorunlu haller dışında bisiklet yollarını kullanıyoruz güzergah olarak.

istanbul izmir arası otobüs kaç dk sürüyor.
otogara geldikten sonra bisikletle metro kaç km
ineceğim durağın adı ne
indiğim duraktan konağa bisikletle gelmek nekadar sürer
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi.

L
@chnkrmz
Lan pisleti ne goturuyon bin git otobuse :D

• Beğen
Tepkiler: hgul65 ve chnkrmz
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri