@serkanoz87
Alaybey bilmiyorum nasıl olur, @gozde0335'e sormak lazım. Bir de Panda Bisiklet var, Bornova'da fena değil kiraladıkları bisikletler. Fiyatı da uygundu diye aklımda kalmış.
Gözde hangi tarafta oturuyorsun?
@gozde0335
Panda Bisiklet yakın size, bisikleti kiralayıp gelirsiniz. Parkur falan çok ters olur, yolu hiç uzatmayın. Telefondan haritalardan bulabilirsiniz Panda Bisiklet'i, olmazsa ben gelirim o tarafa. Kiralar, metroyla Konak'a geliriz. Hatta @uguryilmaz144 ile de buluşup gideriz hepberaber metroyla Nasıl aklınıza yatarsa
@gozde0335 Eğer @enqinHLC abiye de uygun olursa biz de bornovadan kiralayıp geleceğiz biz bolge istasyonunda buluşup bisikletleri kiralayıp konağa geçeceğiz size de uygunsa bize eşlik edebilirsiniz
Aslında olabilir, sizin yolunuz uzayacak bu sefer ama @Anonim İkinci teklif de mantıklı @Anonim Buluşma gününe yakın yine konuşuruz olmazsa Panda bisiklet nerde Bornova'da ?
@Anonim Panda bisiklet ile dediğim yer arasında yürüyerek 2-3 dk lık mesafe var sanırım yakınlar birbirlerine. Kesinleştikten sonra @Anonim ve benim için bisiklet rezervasyonu yaptıracağım. Sizede @gozde0335 yaptırabilirim isterseniz. Hafta sonuna bisiklet bulmak sıkıntı olabiliyor.
Bende özkanlarda oturuyorum. İsteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Ama panda bisiklet in yerini bilmiyorum. Sadece dükkanların yerini biliyorum İsim olarak yok bende. :islik:
o zaman söyle yapalım, sizi yormuş olmayalım @Anonim . Biz özkanlarda, o bisikletçide sizinle buluşalım @enqinHLC@Anonim . Bisiklet kalmıyor derseniz, bana da ayırtırsanız sevinirim. Ordan metroyla hepberaber gideriz.