@Anonim bisikletle uzun tura beni kabul ettiremessin söyliyim. ben kısa tur adamıyım. enerjimi kısa mesafede bitiriyom ben :islik:
izmire ben otobüsle gidip sizi bekleye bilirim ama
@chnkrmz senin gibi bir adama yakışmıyor bu sözler. Yani o bulldozere uzun yol fark eder mi? Yolları ağlatır o bisiklet be @Murat Cömez abi de Almanya'dan gelsin böyle 5-6 kişi falan grup halinde İzmir çıkarması yapalım. Güle oynaya gideriz ya acayip eğlenceli olur. Ama benim gelmesini istediğim bir diğer kişi de @Atilla Gobel var fakat uzun yollara çıkamıyor maalesef. Anlamıyorum neden çıkamıyor. İşiniz gücünüz kısa mesafeler hep.
@gozde0335 bu arada İzmir'de kiralık bisiklet nerede vardır ona bakmak lazım. Mesela @Anonim'a soralım mutlaka bilgisi vardır herhalde
@gozde0335 Bildiğim kadarıyla parkur bisiklette var, küçükyalı sahilde olanda bir de ismini unuttum paşanın evinin oradan içeri girerken bi bisikletçi var onda da olması lazım... Ben Ksk dayım @Anonim o tarafta o daha iyi biliyordur
@Anonim Sen her türlü gel zaten Napolyon gibi karşılarız seni
@chnkrmz eheheh tamam al bakalım. Kısmetse yeni sezonda ben de yol bisikletine geçeceğim. Cannondale diye yazıyorum American Hardcore diye okuyorum bilirsin! Haha
Hem de Napolyon... Öyle mi? Siz İzmirliler süpersiniz...
Ben gerçekten gelemiyorum ama siz böyle deyince içim gidiyor ya. Buluşma süper geçecek buna inanıyorum. Yeni sezonda kısmetse İzmir'e gelmeyi düşünüyorum. Cihan da gelecek bu adam bomba gibi adamdır. En son buluştuğumuzda bizi sağlam güldürmüştü. Vakit nasıl geçmişti anlamamıştık işte ıspatı:
Süper olay, bir de 2 Ocak Cumartesi olursa tadından yenmez, çünki 3 Ocak Pazar Apartman toplantısı var ve aksi gibi Yönetici de benim. Geziniyo Fırat'a önemle duyurulur.
@Asusmune Bu arada oylamalar arasında sizi de gördüm, buyrun gelin mutlaka bi İzmir havası aldıralım size, körfeze karşı size çay ısmarlayabilirim, çayı seviyorsunuz çünkü
Çok teşekkür ettim, İçmiş kadar oldum. nazik düşünceniz için ayrıca çok teşekkürler.
@Asusmune Bu arada oylamalar arasında sizi de gördüm, buyrun gelin mutlaka bi İzmir havası aldıralım size, körfeze karşı size çay ısmarlayabilirim, çayı seviyorsunuz çünkü