Scudo Sports

BisikletForum İstanbul Buluşması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kuzey Ege
Hakikaten öyle. İzmir'de yarın toplanıyoruz diye konu açılsa 30 kişi olurdu bir günde...

Scudo
@Kudret Kurtcebe Beni de yazın listeye Kudret abi. Sadece iç lastiğim eksik, onu da 17' sine kadar temin edeceğim. Kadıköy' de Emirhan ve sizinle buluşabilirim. Yaş 17, aileme söyleyeceğim turu yarın :)

Ahhh hafta sonu erciyes tırmanışına gidiyorum şanssızlığa, sizlerle tanışmayı çok isterdim. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.

+3. Birisi kuzenim veli izni var ve benim sorumluluğum altında olacak. Diğer kişininde veli izni var ve sorumluluğu gene bende. (İkiside birçok turlara katıldı, sorun yaratacağını düşünmüyorum. Kurallara kesinlikle uyacaklarına garanti veriyorum.)

Edit : Heyecandan 3.sayfadan sonra liste vardır diye okumamıştım. 17 Temmuz için kesinleşirse yeniden yazacağım.

• Beğen
Tepkiler: PsyBeowulf
@uguryilmaz144
hocam istanbul malumunuz, nüfus biraz düşüktür bizim buralarda. pek bisikletçi de yok hani :) ara sıra şehre bir tiyatro gelir, bütün ahali doluşuruz, yıllarca birbirimize anlatırız, garibanlık çok zor.

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi az önce Bostancı sahile gittim. 15 KM tuttu yol yaklaşık 45-50 dakikaya gittim. Bostancı iskelesinin oraya. Pazar günü aynı şekil yapıp sağdan kadıköye doğru gelirim. Yada Bostancı iskelenin oradan alabilirsin. (link)

bence tarihi de yazan, konuyu açanların mevzuyu direkt anlayacakları yeni bir başlık açmanın sakıncası yok. bu başlığa ilk kez girince önce bi buluşma yapılmak istenmiş ama yapılamamış, sonra 24'ünde yapılacakmış gibi devam ediyor. bu esnada konuyu kapatabilir insanlar.

@EmirhanShn

Keşke kasksız sürmeseydin. Allah korusun başına birşey gelebilirdi.

nasip olursa katılmaya calışacağım aslında telsiz yerine akıllı telefon larda zello diye bi uygulama var kullanılabilir bende küçükyalıdan katılacağım

Katılmak isterdim,

Bence de çok daha fazla kişi olması gerekir, istanbuldaki arkadaşlar gayret.

Bende katılmak isityorum(yaş 16) Maltepeyedeyim maltepeden katılcak olan benle iletişime geçerse benim açımdan çok iyi olur yalnız gitmem.
(link)
8:00 de burda olmam gerekiyor değil mi?

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
@Burgony

kask ayrıca iç lastik ve pompa,gerekli

@uqurcinar

kask -pompa iç lastik gerekli

@EmirhanShn

şimdi beni iyi dinle,

(link)

konumun her şekilde uzak ve tehlikeli yollardan aşağı iniyorsun,bizzat seni yerinden almam güç senin sahile inmende sakıncalı,bu nedenle anadolu yakada senle ,senin evin önünde buluşarak senle reşadiye yoluna çıkacağız bir pazar özelden haberleşeceğiz.

Maltepe'de oturuyorum. Ama hafta sonu mecidiyeköy de olacağımdan Beşiktaş ta size katılmak isterim.

@Buğra E

buğra bey ,sorumluluk size aittir,uyarıyorum geleceğiniz mesafeyi hesaba katarsanız sevinirim.

@Charlie

tam olarak konumunuz nedir nerden geleceksiniz anadolu yakadan çok uzak yerlerden gelenleri malesef almayacağım 18 yaş altı yanında büyüğü olacak.

@Burgony

aynı durum senin içinde geçerli 16 yaşındasın, anadolu yakadasın bir büyüğün olması gerekecek yanında,
tura katılacak senden yaşça büyük biri ile kartal sahilde buluşup saaat 08.00 'de kadıköy iskelede (beşiktaş iskelede)olursan garantiye alırsın kendini.dönüştede emanet edecem seni.

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- volkan
5- edip
6-bahatarlaci-benim kontrolümde
7- çem
8- seth.
9-yağız gökmen
10-emre (4 arkadaş )
11-samet.s
12-hakan
13- kuzey ege,
14- barthez

bu turda ,anadolu yakadan gelecek olan 18 yaş altı genç dostların yanında büyüğü olacak bu kesinlikle zorunluluktur.

@VolkanÖzcan

katılıyorum yeni konuyu açıyorum ,buraya mesaj atmayın arkadaşlar
dostum sadettin topiği kapatır ise sevinirim.

İstanbul'da bisikletforum buluşuyor.

burdan devam

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri