Scudo Sports

BisikletForum İstanbul Buluşması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe
Mesajin icin tesekkurler kudret abi. Bisikleti 2 gun once aldim el pompam var bu hafta ici kaski ve ic lastigi alacaktim zaten. Tura kadar hazir olurum.

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Msj biraz garip çıktığı için tekrar gönderiyorum

Kudret abi selam
Saat 10 biraz geç olmaz mı?
Belgrada gidiş ve sonrasında dönüş en erken 13:00 civarında noktalanır hatta geçebilir bile
Trafik ve sıcağın tam saati
Geleceklerin bir çoğu kabataştan sonrada süreceği için sıcaklık baya sorun olabilir

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
anadolu yakadan geliyorum.ve emirhan ile forumun en genç üyesi ile saat 09.00 'da buluşacağız emirhan saat 09.00 'da anca gelir ,(o da emniyetli bisiklet yolundan )sancaktepe-kadıköy arası mesafe fazla.
anadolu yakadan tuzladan gelen olabilir.24 temmuz ısıya bakacağım ,mesafe zati kısa olacak, kesin olarak matarada herkesin suyu olmalı, molalarda gölgede duracağız.hız yok.çıkın olarak fındık kuru üzüm olabilir ,belgrad çay bahçesinde duracağız ora gölgelik .

(link)

28 derece hissedilecek
46 km fazla,
rüzgarın hızı ,bakacağım,rüzgar sorun yaratır ,erteleme olabilir...bu sene rüzgarlar çok sert..

24 temmuz için izin alabilirsem bende gelebilirim. İzin durumunu ayarlarsam haberdar ederim

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
24 temmuz-bisiklet forum buluşması,
(istanbul)

saat 10.00 barboros heykel önü.,,

etap

(link)

1- kask
2- pompa
3- iç lastik gerekll

18 yaş altı veli izninin olması gerekiyor....

liste

1-kudret
2- mahmut
3-sadettin
4- emirhan
5-volkan

24 temmuz-bisiklet forum buluşması,
(istanbul)

saat 10.00 barboros heykel önü.,,

etap

(link)

1- kask
2- pompa
3- iç lastik gerekll

18 yaş altı veli izninin olması gerekiyor....

liste

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- emirhan
5- volkan
6- edip (kandırabilirse hanımla beraber)

(link)

17 temmuz dersem kim hazır,nedeni 60 km gibi bir rüzgarın hızı var(24 temmuzda)
önümüzdeki hafta gerçekten rüzgarlar azıyor....

@Kudret Kurtcebe Büyük ihtimalle yeni bisikletle gelicem eğer gelirsem, hem uzun aradan sonra uzun yola çıkmış hemde bisikleti denemiş olucam. Bu kadar istiyorum ya gelemem şimdi :)

evdekileri kandırırsam gelirim :D bisiklete binmeme karşılar da havalar sıcak diye :cool:

2- mahmut
3- sadettin
4- emirhan
5- volkan
7- sspl
8- çem

listedeki dostlarım bu pazar o.k derseniz 17 temmuz bi adet belgrad çay bahçesine çıkarma yapabiliriz.
32 km rüzgar var gerçi poyrazdan giderken tutacak ,
ayın 24 'ünde 60 km rüzgar resmen bizi giderken tutar zevksiz olur, önümüzdeki hafta gerçekten rüzgarlar çok sert ,bu sene bi garip havanın performansı sıfır anca 7 ağustos pazar rüzgar makul .

(link)

17 Temmuz olursa ben de katılmak isterim.(Avcılar) Zira 24 Temmuz pazar günü Bogaz yüzme yarışları var, kuruçeşme parkında noktalanıyor izlemesi zevkli baya, tavsiye ederim.

serin serin gideriz ,28 derece hissedilecek.
saat 09.00 ,çıkış yaparız,barboros heykelin orda toplanırız.

@Kudret Kurtcebe
Bu Pazar erken olursa katılabilirim abi. Veya Beşiktaş'a gelirim, oradan Çayrbaşı'na kadar size eşlik eder, oradan eve geçebilirim. Öğlene doğru işler güçler var çünkü :).

2- mahmut
3- sadettin
4- emirhan
5- volkan
7- sspl
8- çem
9- seth.

tarihi 17 temmuza çektim ayın 24 'ünde ciddi rüzgar var.

çıkış saati en geç 09.00.barboros heykel önü
o.k edip dostum.

bende katılmak istedim ama tarihleri görünce tüü tüüü dedim :( yurt dışında olacağım ya tüüüü :(

zinciride yağlamayı unutmayın :/

Bence de saat 9 çıkış yapsak. çünkü Beşiktaş herkese yakındır istanbulun ortasi sayılır.

@Cem Ç.

o.k. saat 09.00 çıkış barboros heykel önü,cem saat 08.00 'de kadıköyde beşiktaş iskelede olursun

dostlar,şu emirgan bisiklet yolunu kullanırız,
oradan bakalım nereye kadarı yapıldı, dönüştede o yoldan döneriz.
orda mangalcıda yoktur oh be adam gibi süreyim şurda.:D:D:D

1- kudret
2- mahmut
3- sadettin
4- emirhan
5- volkan
7- sspl
8- çem
9- seth.

tarihi 17 temmuza çektim ayın 24 'ünde ciddi rüzgar var.

çıkış saati en geç 09.00.barboros heykel önü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri