Scudo Sports

Bisiklete uygun gündelik giyim

Levis'in bisiklete özel serisi var denilmişti ama internet sitesinde bulamıyorum. Avrupa pazarına mı yönelik acaba. Ben de günlük kıyafetlerle binip işe gidip gelmek istiyorum. Öyle çanta yedek kıyafetler falan derken sanki 1 haftalık kampa çıkıyor gibi oluyorum. (15km gidiş geliş en az terle atlatabileceğim günlük kıyafetler arıyorum)
Bende aynı problemden yakınıyordum şehir içi kısa mesafe işe gidip gelme ya da akşamüstü hafif gezinti için 1200 lira formaya ödemektense gittim pazardan çakma jogger pantolonlar var underarmour , nike vs gibi 2 tane aldım gayet de güzel sonra bide eşofmanaltı on numara iş görüyor. bisikletsiz yapacağım bir iş oluyorsa o zaman büyük rahatlık ya da gün içinde araba ile başka yerlere git gel yapılacaksa da sorun teşkil etmiyor böylelikle. bazı zamanlarda da kamp ve bushcraft yaparken giydiğim pantolonlar ve rahat gömlekler oluyor ne bisiklette ne de gündelite hiçbir sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar.Fakat takım elbise giymeniz gerekiyorsa o zaman birşey diyemeyeceğim

Scudo
Ben bisikletin TR'de spor, keyfi gezilerle sinirli bir tasit olarak sinirlandirilmamasindan yanayim. Hele ki İstanbul'da park yeri, harcanan akaryakit, hava kirliligi gibi zararlari engelledigi icin bir sekilde hayatin her alanina entegre etmeye calisilmasini isterim. Bu yuzden gundelik/takim gibi kiyafetlerle de seyahat edilebilmesi benim icin hayati onemli.

Okul/İsyeri neyse kiyafet filan degistirebilme imkani bir sekilde oluyor. Eger gidecegim yer surekli gidilen bir yer degil, bi bulusma bi etkinlik vs ise o isi biraz zorluyor.

1. Tuz lekesi
2. Koltuk alti ve muhtelif yerlerdeki islak ter goruntusu.

Ben simdilik cozum olarak terlememeyi denemeye calisiyorum. (Sacma biraz ama yokusta vs hemen iniyorum zorlamiyorum.)

Son ileti yazilali 10 sene olmus o gunden bugune bu yazdigim 2 probleme bir care bulundu mu ? Yani teri boyle kiyafetten de tutmadan akip gidecek bir kumas vs.
Nike Dri-Fit kumaşlarından üretilen tişörtlerle sürüş yapıyorum.
Teri ciltten emip hızla uzaklaştırıyor, kendisi de hızlı kuruyor, tuz lekesi olmuyor.

Spor bir t-shirt (Nike Dri Fit gibi, Adidas performance gibi)+ kot pantolon (Slim) + rüzgarlık mont veya bisiklet sofsheliyle ofiste de rahatça kullanıyorum. (Sırt çantasında yedek atlet götürüyorum bir de)

Merhabalar,
Şapkadan donuma, oradan çorabıma kadar her şey bir tür spor odaklı giyim - bisiklet, koşu, genel spor, hiking, trekking. Şikayetçi değilim ama bugün düşündüm de bir kadınla buluşmaya gitsem giyecek uygun gömleğim ve pantolonum yok, gömleğim zaten hiç yok da, pantolon da forlaz hiking/trekking, parçalı-bulutlu-yamalı türden. :) Can dost Decathlon'da yazık ki uygun gömlek pantolon yok (en yakını çöle yönelik bej bir iki ürün). Decathlon dışında da diğer Outdoor markaları pek tanımıyorum, aklıma Columbia ve Patagonia geliyor. Outdoor konseptinin dışına çıkmak istemiyorum, evet, kadınla buluşmaya da gidecek olsam, polyester/poliamit/naylon/terefelat candır, kadın için sentetikten vazgeçecek değiliz. :D Ne aradığım az-çok belli oldu sanırım, malzeme sentetik olacak, buluşmaya gidecek kadar sade olacak (hiking/trekkin/kargo pantolonları gibi parçalı-bulutlu olmayacak), hangi markalara, nerelere bakmalıyım?
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Spor bir t-shirt (Nike Dri Fit gibi, Adidas performance gibi)+ kot pantolon (Slim) + rüzgarlık mont veya bisiklet sofsheliyle ofiste de rahatça kullanıyorum. (Sırt çantasında yedek atlet götürüyorum bir de)
Hocam sırt çantası rahatsızlık vermiyor mu? Bende terleme ve ağrı yapıyordu bıraktım. Gerçi benim sırtımda kronik ağrı sorunu var.

Geri