Scudo Sports

Bisiklete motorsuz taşıtlar vergisi geliyor...

Scudo
Yürekler hoplamasın, bi bakayım dedim, vergi geldi mi, malum araçlar için MTV'yi x2 yaptılar :booo:

Yürekler hoplamasın, bi bakayım dedim, vergi geldi mi, malum araçlar için MTV'yi x2 yaptılar :booo:
bence MTVx 12 olmalı. senede 2 kez vergi mi olurmuş!

Son düzenleme:
  • Beğen
  • Muhteşem
Tepkiler: suyunsesi ve lrfan
neyse iki katını alınınca biraz denklenir.

Adam senin-benim paramla seçim kazandı. Vallahi helal olsun! :)

Bu arada memur maaşlarında yapılacak seyyanen artış, "ek ödeme" olarak gösterilecek ve emekli aylıklarına yansımayacakmış. Yani memurun emekli olduğunda alacağı maaş hesaplanırken, bu artıştan önceki çekirdek maaşı hesaba katılacak.

Diye diye essgin aklına karpuz kabuğunu sokacaksıniz..demeyin 40:kere söylenirse olurmuş.. Adamlar fırsat kolluyor nasıl cokeriz diye

Şöyle şeyler yapmayın kalbi olan insan var. Yüreğim azıma geldi. 😆

Başlık açılana kadar kafamda çeşit çeşit senaryolar kurdum. Fukaranın elinde bir piskilet vardı onu da almayın gözünüzü seveyim. Nereden engelleniyordu bu başlıklar?

Şimşek çakmaya başladı.

Önemli olan alınlarının secdeye gitmesiydi ama, vergilere de katlanacaz, üzerine şükür de edecez.

Lise mezunu bekçiye 22 bin lira maaş verirsen bir yerden çıkartman gerekiyordu.

Konuyu engellesen nolcak rte yi engelleyelim bence:booo: yoksa çökecek buralarada:acpsnr: aramızda muhbir varsa zaten çok geç.
Aman abi Silivri diye bir yer varmış, çok soğukmuş. Hiiç öyle aklıma geldi yani söyleyeyim dedim güzel yerlermiş yani :)

Aman abi Silivri diye bir yer varmış, çok soğukmuş. Hiiç öyle aklıma geldi yani söyleyeyim dedim güzel yerlermiş yani :)
Öyle deme, yeni adı Marmara ceza infaz kurumu oldu. Kulağa daha hoş geliyor😂 Silivri yerine marmara adını vermeleri daha ılıman bir hava oluşturuyor sanki 🤣

Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim.:komik:

Son düzenleme:
Alınıtı!

Katma Değer Vergisi Oranları %18 Uygulanan KDV %20’ye çıkarıldı. %8 Uygulanan KDV oranı %10’a çıkarıldı.
Sürücü belgesi harçları hariç olmak üzere 2023 yılında uygulanan maktu harç tutarları %50 oranında artırıldı. Ayrıca yurt dışından cep telefonu getirenlerin ödedikleri harç tutarı 20.000 TL’ye yükseltildi.
Tüketici kredilerinde uygulanan Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) de yüzde 10'dan yüzde 15'e yükseltildi.
Şu an KDV Oranı %8 uygulanan "37- (29/03/2022 tarihli ve 5359 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı 9.maddesi ile eklenen sıra; Yürürlük: 01/04/2022) Sabun, şampuan, deterjan, dezenfektanlar, ıslak mendil (sabun, deterjan veya solüsyon emdirilmiş olsun olmasın), tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kağıt mendil ve peçete, diş fırçası ve macunu, diş iplikleri," bu maddede sayılanlardan diş fırçası ve macunu, diş iplikleri hariç diğerlerinin KDV oranı %20 oldu. Diş fırçası ve macunu, diş iplikleri, KDV oranı ise %10 oldu.
Spor müsabakalarına ilişkin şans oyunlarında şans oyunları vergisi %10, at yarışlarında %14, diğer şans oyunlarında %20'ye yükseltildi.

Geçmiş olsun.

Kulağımızın arkasına kadar yolu var.

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Geri