Scudo Sports

Bisiklete binmemeniz size engel olanlar/şeyler

egehan

Daimi Üye
Tepki
82
Merhaba forumkolikler :D
Şöyle başlık pek açıklayıcı olmayabilir ( Tam yazamadım sanırım artık burada ki açıklamayla idare edersiniz :) ) ama kısaca örneğin benim şuan ayağım sakat ve bisiklete binemiyorum bunun gibi size mani olan şeyler varsa paylaşabilirsinizi

Ben başlayayım :) ;Fazla kilolarım vardı 18 kilosunu verdim derken ayağım sakatlandı şuan binemiyorum ki yürümem zor oluyor :)

Scudo
benim şu sıralar bisiklete binmememdeki tek neden bahanelerim... o kadar sudan yani :)

• Beğen
Tepkiler: egehan
@Candan Cığız

Aynen benim de öyle, bir de 20 yaşıma geldim annem, babam kızıyor :D

• Beğen
Zorlu bi apandist ameliyatı geçirdim ve ameliyattan önce uzun süre arayıp bulamadığım makinayı taburcu olduktan sonra buldum. Ameliyat olalı 40 gün, bisikleti alıp binemeyeli 25 gün oluyor. Bu hafta sonu herşey değişicek :)

• Beğen
benim hafta sonundan önce değişicek !!!!

(olleeyyy.. gaza geldiiim :D)

• Beğen
Yaşım küçük diye ailem pek razı değil ama durmak yok pedala devam :D

Üşengeçlik var.

• Beğen
uf 3 gündür binemedim kafayı yicem tatildeyiz birde sene içinde haftada en az 100kmlik turlarım olur. Ama tatilde 2 günde 1 tempolu giderim.
Fakat bir belediye otobüsüyle yarışıyordum hahah o anda seleye oturur biçimde aniden çok hızlanırken sağ diz kapağımın kalçayla birleştiği yere aniden bir acı saplandı, yumuşak doku zedelenmesi sanırım ondan dinlendirmem gerektiği için 3 gün binmedim yarın çok zorlamaycak biçimde binecem inş. Aşkımla güzel bir turu hakettim :))))

• Beğen
Bende binemiyorum :D
bunun nedeni yeni bisiklet almama az kalması ve aile :D
bisikleti almak kolay gibi geliyoda bunu annemden gizli yapacam.
Bence sağlıktan sonra en büyük problem AİLE gibi arkadaşlar :D

• Beğen
2 senedir garajda yatan bisikletimin bütün parçaları paslandığı için binemiyorum en kısa zaman içinde bakımdan sonra acısını çıkarmayı planlıyorum :D

• Beğen
Aile uzağa ve gece çıkılmasına karşı.. Nedeni ise kültürsüz toplum,Aile hergün izlenen o kadar acı haber ve dışarılarda yapılan eylemler yüzünden korkuyor.. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum ve ailesine düşkün bir insanım :) hak veriyorum çünkü her anne baba evladına zarar gelmesinden korkar.. Önce çok karışırlar sonrada alışırlar bu duruma(tabiki her aile aynı değildir)..

bileğim sakatlanmıştı 5 ay binemedim bayaa geçti ama yine uzun sürünce ve çok zorlayınca ağrıyor ama bana engel değil bisikletsizlikten ağlıcaktım o 5 ayda

• Beğen
Aileler bi süre sonra engel olamayacaklarını alayaınca gine problem çıkartmıyolarda sağlık ! Ayağım 1 haftada iyileşir derken 4 gün sonunda bugün alçıya alındı ! :( evde delirmek üzereyim

Ben İstanbul'daayım bisikletim Antalya'da :(

• Beğen
@Oğuz Taş

Kiralık bisiklet olayı var mı ? :)

İstanbul'da yaşayanlar için sahil yolları hariç sürekli yokuş olması. Kondisyonlu bisikletçi için sorun değil tabi.

10 kilo aldim. Dizlerimde kikirdak doku yumusamasi var.ayrica kemik iligi odemi var dedi doktor. Eskiden hergun binen birisi olaraktan 6 aydir bisikletsizlikten patliyacam ve catliyacagim. Bisikleti birak yuruyemiyorum bile. Bi yere gitcem gidemiyorum . Evde hapis hayati suruyorum.

• Beğen
Geri