Scudo Sports

Bisiklete binmemeniz size engel olanlar/şeyler

Bana küfretceniz ama napıyım yani:D izmirde son 2 haftada acaip rüzgar çıktı adamı delirtiyo Sasalı yolu özellikle bu yüzden 3 günden beri formsuz kalmayayım diye koşuyorum:D

Scudo
mideyi üşütmüşüm o yüzden binemiyorum.Ayrıca bisiklete binmeye korkuyorum çünkü yanlış birşey yapıp tekrar asfaltlardan uzak kalmak istemiyorum ve yol bisikletim yok ve de bisiklet arkadaşım yok.

• Beğen
Tepkiler: egehan
@Volkan Gümüşay

Burası reklam sayfası değil !

Üşengeçlikten binmeyen arkadaşlara sesleniyorum :D bisiklete binmenin değerini bilin :) benim ve diğer arkadaşlar gibi sağlık yüzünden uzak kalıyoruz :(
Bu arada sağlık ile ilgili sorun yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun .

bisiklet forum yüzünden binemiyorum...
işten dönüyorum, forumu açıyorum... gün bitiyo :D

(sağlık sorunlurı yüzünden bisikletten uzak kalmış arkadaşlar, hepinize geçmiş olsun diyorum...
umarım en kısa zamanda sağlıklı günlere döner, bisikletlerinize de kavuşursunuz...)

@aso2

Bütün bir sene toplamda 2 hafta rüzgarsız gün olsun bunada razıyım. Ama nerdeee.

• Beğen
Tepkiler: aso2
Kredi kartı bulamıyorum.Taksitlendirmek için. Kendim kredi kartı kullanmıyorum.

@MuratHan

Dostum sen sabahları çıkıyo musun?Sabah da var mı deli rüzgar?:)

işten koşa koşa çıktım, koşa koşa eve geldim... daha ben eve girmeden yağmur başladı... şimdi gök gürlüyo, bi yanda da yağmur yağıyo :S

bisiklete düzenli binmek istiyorsam, sabahın erken saatlerini kullanmaktan başka çarem yok gibi gibi... yarın sabahtan itibaren deniycem bakalım :S

İlk önce rahatsızlığı olan arkadaşlara acil şifalar dilerim.
Bisiklete istanbulda ne yazıkki her yerde binemiyorsunuz veya bisiklete binseniz bile herkese emanet edip,işinize bakamıyorsunuz.Bu ara böyle bir durumla karşı karşıya olduğumdan hemen hemen bir haftadır,bisikletimle gezemiyorum.
Bu arada candan arkadaşımda çok uçuk ve komik cevaplar yazmış,ellerine sağlık.

@Batuhan Altay

daha önceden problemim yok yazmıştın,sanada geçmiş olsun diyelim o zaman :)

problem dün oldu problem kardeş naparsın :( son kez bi tur attım verdim :(

@Batuhan Altay

Üzüldüm inşallah yakın zamanda toplarsın yenisini

yaklaşık 15gün sonra çözülecek kardeş sağolasın iyi dileklerin için

• Beğen
Tepkiler: egehan
bu hafta nişanım var. o yüzden ancak 76km binebildim. inş pazar günü telafi edicem bu haftayı :)

@İRŞAD ÇETİN
tebrikler, mutluluklar =)

Şu an binebilirim önümde hiç bir engel yok. Ama üstümde öyle bir üşengeçlik var ki gelinde görün yani. Henüz kahvaltı yapmadım, kahvaltısız da çıkılmaz tabi hava da sıcak kendi kendime diyorum şimdi kim gidecek o kadar yolu kendimi zorunlu hissediyorum nedenini anlamıyorum ama bu zorunluluğu yerine getirmemek hoşuma gidiyor:D

Geri