Scudo Sports

Bisiklete bilerek çarpan Volvo sürücüsü

Volvocuyu adam öldürmeye teşebbüsten içeri atmaları gerekli.Vidyoda net bir şekilde görülüyor ,bilerek üstüne kırmış arabayı sol şeritten sağ şeride zıplamış.Burada bisikletçilerde iyi yürek varmış.Dünyanın en medeni ülkesinde yaşasam yinede sağ şeritte bisiklet kullanmam.Ben Konya'da kullandığım için buradaki şoförler çok anlayışlı beni gördüler mi duruyorlar sağolsunlar :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
türkiyede olsa intihara teşebbüsten bisikletliyi akli dengesi bozuk diye rapor çıkarıp ruh hastalıkları bölümüne gönderir yine de o çok çok çok çok önemli biricik şoförlerini hapisten kurtarırlardı zaten bisiklet neyki bisiklet oyuncak değilmi ya bisikletin oyuncak görüldüğü ülkeyi tüm avrupa kıskanmıyomu belkide avrupa bisiklet sürüyor diye bizim türkler sürmüyor oyuncak bisikleti

• Beğen
Tepkiler: Decsan
@Halil İbrahim Ulas

Kavşakta hızla otomobilini üstüme süren ve sağımdan geçen sürücü eliyle bana deli işareti yapıyordu..
Aslında haklılık payı var bu kadar hayvanın arasında ne işimiz var ki?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Güzel vatanımda yaşayan cahillerden magandalardan dolayı ülkeden soğudum yeminle,ülkedenmi gidelim bu insanların yüzünden onlar gitsin kardeşim..

Başka bir konuda bu olayın bahsi geçince, sonuç ne olmuş diye araştırdım:
(link)

Olay bir ulusal pakta gerçekleşmiş olduğu için konu federal mahkemeye taşınmış. Fail suçlamaları (nitelikli yaralama, federal ajana yalan söyleme, delilleri karartma) kabul etmiş, 10 ay hapis artı 3 yıl denetimli serbestlik cezası almış.

bu volvoyu kullanan adamı hayvan barınağına bırakıp orada başıboş sokak köpekleriyle yaşatacaksın sabah akşam suya ıslanmış ekmek vereceksin.ama orası da kabul etmez 2 gün sonra kovarlar barınaktan :islik:

Geri