Scudo Sports

bisiklete 2 kişi binmek

ya biz iki sene kadar önce ssadece şekil yapmak için benim bisiklete şöle biniyorduk direksiyona arkadaş 80 kilo arkada arkalıga ben o zamanlar 85 kilo ön tarafa 60 kiloluk arkadaş arkalıgın üzerine basıp direksiyondakinin omuzlarından tutunan 40 kilo yani 265 kilo sonra arka akortlar ölüyo hadi samet bisikleti servise al iki gün boyunca adan z ye herşeyine bak benim huyumda bisiklete bi gireersem herşeyine bakarım

Scudo
2 kişi bindigimizde dengeyi kaybedip düştügümüzü hatırlıom:D .oda son 2 kişi binişimdi...

benim bisikletimin arkasında yer olmadığı için önüme alıyom ii oluyo ama tek kişi binmek gibi olmuyo tabi

aspidin üstüne tanımam uzun milde peg takığ kaynatmıştım pegin birine biri tek ayağını koyuyo biri diğerine tek ayağını arkada seleden tutunuyolar biri ayakta sürüyo biri seleye oturuyo diğeri gidona diğer ikiside öndeki kaynattırılmış peglere oturuyodu 7 kişi biniyoduk :D:D:D

Ben kuzenimle şöyle binerdim: o selede oturur pedal çevirir ben de önde oturup gidonu tutarım, onun gidona dokunması yasak sadece beni tutabilir. Bi deneyin aşırı zevkli oluyor gülmekten ölüyorsunuz düşücez diye :D

• Beğen
Tepkiler: furkann
deve qüreşi yaparmış qibi benden bi yaş kücük bi cocuda almıştım..omuzuma

direksiyon1-sele2-arka3-(yan demirler)-omuz(4)(direksiyon oturarak(5)

5 kişi :) 250 m lik bisiklette :)

:D sanırım çocukken herkes bisikletiyle münübüsçülük yapmış bizde yapıyoduk o günlere geri dönsem keşke

@isparta32

Onu bizde yapmıştık :D

Ben koltukta, bisan selesinde 2 kişi, önüme kadroya 2 kişi, güdona 1 kişi, sele için takılan ayağı koymak için küçük ayaklığada 1 kişi (ayakta kalıyor). Yokuş aşağı çok hızlanmıştık fren yapmaya başladığımızdada sadece ön freni kullandım normalde aynı hızda 2 saniyede duran bisiklet 9 saniyede zor durdu. Sonra cantı ellediğimizde elim yandı ama.

@Serhatb55

Sana teşekkür edip başarılarının devamını dilememi beklemiyon heralde:( . Kendi ve arkadaşlarının hayatını böyle riske atmamalısın.:eek: Benim oğlum olsaydın bir hafta bisiklete binmeme cezası almıştın. Cıss.:mad:

Walla kendi bisikletimde böyle birşeye asla izin vermem bu biiir.
2. o dakar adamla (sanırım kepsi de kasksız!) 50km/h yapmak da cesaretten öte delilik....
Özetle : Tasvip etmiyorum...

Bisikletin bagajına binmek sorun olmuyor mu peki? Benim bisikletimin bagajındaki etiketle max. 25 kg yazıyordu. Bagaj alüminyum. Etiket de ilk yıkamada gitti.

Yok canım sıkıntı olmaz. Jantın sağlam olsun.

Geri