Scudo Sports

Bisikletcim.com rezilliği

Mesaj yazayım da, alışveriş yaptığım dönemler dönüp bakarım hangi bisikletçiydi diye.
Uyarı için teşekkürler. Umarım sorun çözülür.

Scudo
Arkadaşlar normalde forumda hangi firma olursa olsun bu tip konuları taşıyoruz ama bu firma hakkında o kadar çok şikayet oluyor ki artık bir tanesinin kalmasında fayda görüyorum.Bundan 2-3 ay kadar önce bahsi geçen firmanın çalışanlarından yada sahiplerinden bir tanesi de forumumuza üye olarak kendileri hakkında yazılan bir konuya mesaj yazmışlar sonra o konu üzerinden forum yönetimini ve forumumuzun sponsor firmalarını karalamışlardır.yazdıkları mesajlar haddini aştığından bizzat kendi ellerimle yasakladım artık foruma giremiyor.O konuda kendisiyle tartıştığımda sitelerinin en büyük stok durumuna sahip firma olduklarını filan anlatmaya kalkmıştı bende ellerinde hiç bir ürün olmadıgını tedarikçi firmadan isteyip sonra satın alan arkadaşa gönderdiklerini yazmıştım.O zaman bana da abuk subuk yorumlar yazmıştı. sadece bu forum değil site hakkında ne kadar forum ve şikayet sitesi varsa hepsinde benzer şikayetler mevcut.En başta gelen şikayet konuları önce var deyip parayı aldıktan sonra ürün elimizde yok istedik cümleleri.İkinci genel şikayet konusu eksik ürün gönderdikleri zaman bir daha telefonda ve mailde size karşılık vermemeleri olarak 2 ana başlıkta toplanıyor.Bizim yapmamız gereken bu tip firmaları çevremizdeki herkese bir şekilde anlatmak uzak tutmak.Balık avlar gibi müşteri avlıyorlar dikkatli olmak lazım......

ferhat bey hakikaten inanılmaz sinirli bir durumdayım.telefondaki kadına bugun konuşmamızda bana kargo takip numarasını en geç saat 17:00 ye kadar iletmelerini söyledim ama gene pişkinliklerini korumaya devam ediyorlar ve ne arayan var ne soran var.hakkaten abartık mahkemeye vericem bu firmayı en sonunda.ne derlerse desinler..ben böyle firmaya resmi sahtekar derim arkadaş.

@serkan saygın

Şimdi hatırlıyorum bu firma ile ne kadar şikayet yazan varsa hepsi aynı kadından bahsediyor :) sanırım kendisi bu sektörde sadece sesi ile en nefret edilen şahıs :) özellikle kadın koymuş olabilirler şikayet için arayanlar belki daha sakin olur diye düşünüyorum.mahkemelik olmadan önce satış sözleşmesini okumanızı tavsiye ederim muhtemelen kendilerini kurtaracak bir iki madde koymuşlardır bu kadar rahat dolandırıcılık yapamazlar. muhakkak o kabul ettiğiniz sözleşmede bunları kurtaracak maddeler vardır.Allah sabır versin ne diyeyim kandırılmak kadar kötü bir duygu yoktur halinizi çok iyi anlıyorum.....

@ferhat köse

vallaha aslı bisiklet ile görüştüm.firma ürünü kargoladıklarını bildirdi.artık bu heriflere nezaman gider onlar bana nezaman gönderiri Allah kerim.

arkadaşlar bende bu konuyu okumadan önce 2 gün önce bisiklet sipariş verdim inşallah sorunsuz bir biçimde elime ulaşır ve küçük bir sorum olacak sizlere bisiklet montajı yapılmış halde mi gelecek yoksa parça parça mı eğer parça parçaysa montajını nereye yaptırıyoruz ?

@ferhat köse

ahahaha kahkaha attım resmen..
Aynısı aklımdan geçmişti=)

@Musa Topoğlu

selamlar.büyük ihtimal bisikletiniz kutu içinde demonte halinde gelicek.montaj için ayrıca başka bir dükkanda montaj ücretide talep edebilirler.umarım sıkıntısız bir şekilde teslim ederler ama keşke almadan önce bu ve benzeri konuları okumuş olsaydınız.:(

@serkan saygın

hocam yetkili servisi onlar bize bildiriyor montaj işlemini nasıl yaptırıyoruz bilgisi olan paylaşabilir mi ve biz mi bisikleti götürüyoruz eğer öyleyse yani onlar eve gelip kurmuyorsa ben gider bisikleti direk salcano bayisinden alırdım daha zahmetsiz olurdu .

yaw arkadaş bukadar terbiyesizlik,bukadar ahlaksızlık,bukadar rezillik olmaz yahu.aslı bisikleti az önce aradım satın aldığım ürünle alakalı olarak.karşımdakşi muhattap beyfendi ürünü 5 gün önce göderdiğini hatta kargo ile gönderdiğini bildirdi.bugün 10. gündeyiz ürün halen elime ulaşmadı.adamlar resmen ürünü göndermiryorlar bana arkadaş ya.ya karşımdaki kadın yerine erkek olsa yemin ederim sövecem tüm şirkete.ya bu nasıl bir olaydır arkadaşlar bana bunun bir açıklaması olması gerektiğini birileri söylesin allah peygamber aşkına yaa.delircem kafayı yicem.ellerine ulaşan bir ürünü bana nasıl göndermezler abi yaaa:boese157::boese157:

Kargo takip numarası varsa ispatınız elinizde demektir.Gerekli mercilere başvurulabilir bence

bisikletcim sitesinden birisi daha senin gibi alisveris yapmis.kucuk kızına bisiklet aldigini gelmedigini senin gibi cevapar verdigini okumustum.google bisikletcim hakkında yorum yazinca cikiyor.ben alişverimi delta bisiklet den yaptim.az da para degil 160 tl pesin 150 gibi takım setini almistim.3 gun sonunda elime ulastı.gayette eksiksiz temiz elime ulastı.tavsiye ederim.bunun yanında alisveris yapmadim ama eforbisiklet guvenilir yazmislar ve yeşil bisiklet,erdoğanlar bisiklet,kaçkarbisiklet vb.

bisikletçim.com hakkında bi arkadaş daha uyarıda bulunmuştu bana belli ki güvenilir bir site değil inşallah en kısa zamanda gelir ürününüz yaptıkları çok ayıp

bisiklet satan firma sitelerinin malesef çoğunda güncellik sorunu mevcut. bir çok kişi halbuki dükkan yerine internetten bakarak almayı tercih ediyor farklı şehirlerden aldığı için... keşke biraz daha özen gösterseler...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Önemli olan çok satmak değil iyi hizmet verebilmek öbür türlü bir alan bir daha almaz zaten...

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
haklısın bende ordan aldım ve 2 haftadır hala gelmedi... kimse almasın ordan birşey

Ağır sorunlu bir firma, kargo takip numarasını vermekten bile aciz, alınan ürünü gönderebilmesi bile mucize.

kötü bir firma, elimdeki yanlış ürünü değiştirebilirsem daha ürün siparişinde bulunmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: amed_doan
Konu biraz eski ama adı geçen site hala bu saydığınız çoğu kötü özelliğini devam ettirmekte. Ben bu hafta içi indirime giren Salcano Assos 50 x7 (2013 model) i aldım. fiyatı 2.000 tl idi. ucuz ve indirimde diye alayım ne olacak başka firmalardan alışverişte sıkıntı olmadı bunda da olmaz inş diyerek aaldık. Bisikletin Rİtchey WCS olarak gösterilen parçaları COMP olarak geldi. WCS yi görünce atlamıştım zaten bisikleti almaya. Ürünü montelettikten sonra bunu farkettim maalesef. Bana bu bisiklet artık kurulmuş ve garanti belgesi işlendiği için ürün iade alamayız dendi. Pardon bir şey atladım. Bisikleti Assos 50 SLX olarak almıştım. Beni 3 gün sonra aradılar ürün srokta kalmamış başka bir ürün verelim size dediler. Hanımefendiyle telefonda ürünün özelliklerini tek tek sordum. Hepsine aynı dedi. Hesaplarıma göre bu 5 farklı parçanın internette en düşük fiyatı ile COMP un en düşük fiyatı arasındaki fark 330 tl. Bana eşantiyon olarak aksesuar hediye etmek istediler ben sizi sonra aradım dedim. Aradım Ayşe hanım meşgulmüş bana dönecekmiş. 2 gündür bana dönmesini bekliyorum. Bir daha oradan ölü fiyatına kadar da düşse bir ürün almicam aldırtmicam. Böyle ticaret ahlakına sahip kişilere Destek vermeyin arkadaşlar.
Saygılar

Bende aynı siteden 3 gün önce Rotor aldım. Almadan önce aradım kendi Mekanik Fren sistemime uygun mudur diye, gayet uygundur kullanabilirsiniz demişlerdi. Ve Rotor geldi baktım alakası yok, yarın geri göndereceğim paramı iade edeceklermiş. Sanırım aradığımızda ulaştığımız kişiler işten pek anlamayan ama sürekli olumlu (satışa yönelik) konuşmak için eğitilmiş.

• Beğen
Tepkiler: amed_doan
Geri