Scudo Sports

Bisikletcim.com meraklı bekleyiş

Scudo
Hadi gelmiş geçmiş olsun. İyi günlerde kullanmanız dileği ile.

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
@BicycleLover Ben de bu siteden almıştım ama arkadaşa torpil geçtiler herhalde :)
@DOKTORBEY Hadi gözünüz aydın,beklediğinize değdi bence gerçekten çok yakışıklı makine.Fren kollarını ayarlamayı unutmayın,bilekleriniz ağrımasın sürüşte;)

• Beğen
Arkadaşlar malasef elim bir kaza oldu :( sağ pedalım yalama yaptı ve aynakol tamamen değişme ihtimali var .

Neyse artık her şerde bir hayır vardır inşallah.

Bugün 15 kmlik tur attım gayet süperdi.

Sele 10/7 Maşa 10/7 vites sistemi 10/9 kadro 10/10 ağırlık 10/9 pedallar 10/-9 lastikler 10/10

şimdilik her şey güzel umarım pedal bir an önce düzelir.

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
@DOKTORBEY Geçmiş olsun. Sizin elinizde mi oldu? Eğer yetkili servisin elinde olduysa zaten onlar değiştirecek ancak sizin elinizde olduysa masrafı size yıkarlar.

@DOKTORBEY öncelikle hayırlı olsun sonrasında geçmiş olsun... Accel bisikletin bir kampanyası var idi bitmediyse.... Bisikletin fatura resmini e postayla olması lazım onlara gonderdiginizde size hediye gönderiyorlar... Benim arkadaş carraro almıştı dandik birşey bekliyorduk ama mıknatıs + - mantığıyla çalışan çok güzel bir flasor göndermişlerdi... Tr de benzer bir urunu 120 liraya görmüştüm 39 $ gibi bir satış fiyatı vardı yurtdışında.... Bilgilerinize....

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Bisikletin pedallarını ters takma ihtimalim olabilir diye pedalların yerini değiştirdim şimdi oldu :)

Bakalım yarın sorun çıkaracak mı ?

DİPNOT: Pedallarda R ve L logoları yok.

• Beğen
Tepkiler: mahmut koç
Sağ pedalı takarken sola doğru sıkacaksınız :) Ters diş kısaca sağ pedal. Bu sebeple zorladıysanız diş atmış olabilir,mil değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

• Beğen
Hayırlı olsun keyifli sürüşler Dr.bey

Ben bisiklet siparişi verseydim kesinlikle montajlı gelmesini hiç istemezdim hatta tamamem parçalı geldikden sonra kendim büyük bir keyiffle montaj ederdim,

• Beğen
Bugün her şey güzel gitti :) :)

Pedalı tamir ettim

Artık sorunsuz çalışıyor maşa haricinde

Gerçi sorunda denmez :)

Maşanın sorunu lock'ta yani kırmızı renkte maşa açık yeşil renkde kapalı tam tersi olması gerek ama bir şey fark etmiyor :)

İncelemeyi bugün atamıyacağım çünkü bol bol fotoğraf çekmem lazım ve unuttum çekeceğime

Nasipse belki yarın atarım

Konuyu takip eden ve bana teselli veren bütün arkadaşlara çok çok teşekkürler

Esen kalın , Allah'a emanet olun ...

@DOKTORBEY
Gözünüz Aydın nihayet kavuştunuz. Güle güle pedallayın

• Beğen
@DOKTORBEY
İncelemenizi izledim. Tebrik ettim. Emeğinize sağlık. Keyifli bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Geri