@BicycleLover Ben de bu siteden almıştım ama arkadaşa torpil geçtiler herhalde @DOKTORBEY Hadi gözünüz aydın,beklediğinize değdi bence gerçekten çok yakışıklı makine.Fren kollarını ayarlamayı unutmayın,bilekleriniz ağrımasın sürüşte
@DOKTORBEY Geçmiş olsun. Sizin elinizde mi oldu? Eğer yetkili servisin elinde olduysa zaten onlar değiştirecek ancak sizin elinizde olduysa masrafı size yıkarlar.
@DOKTORBEY öncelikle hayırlı olsun sonrasında geçmiş olsun... Accel bisikletin bir kampanyası var idi bitmediyse.... Bisikletin fatura resmini e postayla olması lazım onlara gonderdiginizde size hediye gönderiyorlar... Benim arkadaş carraro almıştı dandik birşey bekliyorduk ama mıknatıs + - mantığıyla çalışan çok güzel bir flasor göndermişlerdi... Tr de benzer bir urunu 120 liraya görmüştüm 39 $ gibi bir satış fiyatı vardı yurtdışında.... Bilgilerinize....
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağ pedalı takarken sola doğru sıkacaksınız Ters diş kısaca sağ pedal. Bu sebeple zorladıysanız diş atmış olabilir,mil değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.
Ben bisiklet siparişi verseydim kesinlikle montajlı gelmesini hiç istemezdim hatta tamamem parçalı geldikden sonra kendim büyük bir keyiffle montaj ederdim,