Scudo Sports

bisikletcim.com isimli firmaya dikkat edin

neyzencan

Üye
Tepki
57
28 Eylül de bisikletcim.com firmasından bianchi marka bir bisikleti online kredi kartı ile satın aldık uzun süre bekledik bisikletden bir haber yok bisikletde yok defalarca telefondan sonra satışını yaptıkları ürünün olmadığını öğreniyoruz.Kabul .. kredi kartına para iadesi için girişim başlatılıyor bu güne kadar ondan da haber yok... para iadesi yok..
Çok dikkatli olunuz.

Scudo
Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Daha önce forumlara bakarsanız bunların tartışmasını defalarca yaptık. Başta bilmediğiniz yerlerden online alışveriş'i tavsiye etmiyoruz ki kaldı ki bisiklet görerek, inceleyerek ve montajı yaptırılarak alınmasını tavsiye ediyoruz. Çünkü bisiklet kolide geliyor, siz toplasanız garanti dışı kalıyor, bisikletçiniz toplasa yine aynı şekilde garanti dışı kalıyor. Sadece Bianchi yetkili servise götürmeniz gerekiyor ki yakın bir yerde yoksa meşakatli oluyor. Neyse büyük geçmiş olsun. Kredi kartınıza para iadesini her halukarda alırsınız ama biraz geç olur.

Evet arkadaşlar,böle başka foumlardan online alışverişler çok tehlikeli...Ayrıca ''soneryen''abininde dediği gibi bisikleti gidip görelim sonra alalım...İyi forumlar.

alısveriş yapabileceginiz güvenli siteler:Erdoganlarbisikletwww.erdoganlarbisiklet.com(Favorimdir,hiç bi yanlışı olmamıstır şimdiye kadar)Delta bisiklet www.deltabisiklet.com , velespit www.velespit.com , Yeşil bisiklet(Posta çekiyle dahi alısveriş yapabilirsiniz) www.yeşilbisiklet.com daha bi kaç tane daha var sayfanın yukarısında reklamları var.Bu şirketler herzaman sağlam alısveriş için uygundur. Geçmiş olsun diyorum.Paranı iade etmezler ise tüketici haklarına basvur mahkemeye verip Paranı maddi ve manevi açıdan fazla fazla alırsın.

forumumuzda reklamı olan firmalardan alışveriş yapmanızı öneririm.hem güvenilirler hemde bisiklet dünyasında çok iyi bir yere sahipler.

inşallh paranızı geri alırsınız ve birdaha bilmediğiniz firmalardan özellikle online alışveriş yapmazsınız...

çok saol abicim bizim arkadaş da oradan bisiklet alacaktı.Sleyeyim de almasın çok saol

bikeenoautor veya diger adı istanbul bisiklette guvenli alış veriş adresi

@neyzencan

Bisikletcim . com dan Mehmet Bey bugün telefon ile beni aradı.
Konuyla ilgilenip para iadesini gerçekleştireceğini , gönül alıcı olacağını bildirdi.
Sonucu sizlere tekrar yazacağım

bisikletcim.com a baktımda; gördüğüm kadarıyla Sivasta faaliyet gösteren bir firma. Açıkçası bana biraz konum olarakta ters geldi. Sivastan alınmaz demiyorum ama mesafe olarak ve tanınmışlık olarak hiç bilmediğimiz bir yer. Gördüğüm kadarıyla Örende yaşıyorsunuz, size yakın İzmire gidip yerinde görerek ve deneyerek almanız çok daha mantıklı olacağı kanaatindeyim. Bana kalırsa hiç vakit kaybetmeden tüketici hakları komisyonuna başvurun. 31 günlük mağduriyetide ek olarak talep edin. Çünkü ürünü temin etmedikleri gibi paranızı o günden beri kullanıyorlar. Bu ticaret ahlakına sığmayan bir harekettir.

Sitenin adresi cok iyi bence iyi değerlendirmeleri gerekirken bu tarz şeyler cok yanlış ... İsim hakkını iyi almıslar .. Uyarı için sağol .. Dikkatli olmak lazım çzellikle fiyat yüksek meblağlarda

Sevgili arkadaşlar
bisikletcim.com dan site yöneticisi Mehmet Beyin özel çabaları ile iade işlemi bu gece gerçekleştirildi. Kendisine teşekkür ediyorum.Nezaketini gösterip e posta ile de beni bilgilendirdi.Finans departmanlarına bir kez daha
gerekli uyarıyı yaptğını belirtti.
Sizleri sonuçdan haberdar etmek istedim.
Mehmet CAN

bu gibi durumlarda eğer paranızı iade alamıyorsanız, bankanıza harcamanın itirazını belirten bir dilekçe yazın, gerisini banka hallediyor.

paranın kim tarafından cekildiği nerden cekildiği belli ise bankaya müracat edebilirsin =) dilekçe ekinde belirtmen gerek..

Sevgili arkadaşlar
bisikletcim.com dan site yöneticisi Mehmet Beyin özel çabaları ile iade işlemi bu gece gerçekleştirildi. Kendisine teşekkür ediyorum.Nezaketini gösterip e posta ile de beni bilgilendirdi.Finans departmanlarına bir kez daha
gerekli uyarıyı yaptğını belirtti.
Sizleri sonuçdan haberdar etmek istedim.
Mehmet CAN

Çok teşekkür ederim
Dostlar hep yanımda ; hissettim bunu
Teşekkürler tüm üyelere:)

@neyzencan

Zaten sitedeki fiyatların epey ucuz olması beni düşündürmüştü. Karaman ın koyunu sonra çıkar oyunu.

Bisikletcim.com a direk propaganda yapalalım derim ;)Çok uyuz olurum boyle seylere..

Geri