Scudo Sports

bisikletcim.com isimli firmaya dikkat edin

@mzkaraaslan

Kime neyin propagandasını yapıyosun sitenin hataları varsa sitede BiZE ULAşIN buttonundan site yöneticilerine iletebilirsin:boese157:

Scudo
@Semih Temiz

Bu millet niye ucuz fiyattan hoşlanmaz anlamıyorum.Her alıcı alacağı şeyin ucuzunu arar ucuzunu bulunca da niye bu kadar ucuz falan filan...
İlla bisikletcim.com 'da diğer siteler gibi çok mu kar etsin isterseniz o da olur...:boese157: :boese157:

@matrixod
Fiyatlar aşırı ucuz olunca şüphelenmemek elde değil.

Piyasada rayiç bedel diye bir terim vardır. Rayiç bedel bir malın satışa sunulması gereken alım ve satım değeridir. Sizin sitenizdeki sıkıntı ürünlerin rayiç bedelin aşağısında olup almak istendiğinde bulununaması hepsi bu. Gördüğü fiyat üzerine site yetkililerinin aranması ve alınan cevaplar, veya ürün var diyip olmadığı halde kredi kartından çekilen paranın iadesindeki sıkıntılar. Yoksa kimse propaganda yapmak isteğinde değil. Hal böyle olunca da ata sözlerimiz sizi kızdırmasın, eskiler ne demişlerse her zaman doğru demişler.

@infinite dream
Haklısınız.Ama olmayan bir malı var diyip satmakta pek hoş değil.İtibar kaybı.Benim görüşüm budur.

Saygılar

abiler bende bisiklet hakkında fazla bilgim yok msn nizi yazarsanız sevinirim sorularım olcak

(abiler bende bisiklet hakkında fazla bilgim yok msn nizi yazarsanız sevinirim sorularım olcak)

Bu forumun amacı bilginin tüm üyeler tarafından paylaşılmasıdır. Çok özel bir konu olmadıkca msn ye gerek yok ; sorularınızı forumun ilgili bölümlerine açarsanız daha iyi olur.

Bunu ogrendigim faydali oldu. Kabul etmek lazim ki bisikletciler arasinda en profesyonel ve kullanisli site bisikletcim.com. Yani yeni bisiklet almak isteyen online alisverise meyilli benim gibiler bu siteye yonelebilirler iki clickle siparis verebilirler. Ancak iyi ki bisikletforum var, ben de asla kendilerinden siparis vermeyecegim. Stokta olmayan urunu satisa sunan, kullanicya uzun sure bilgi vermeyen, bir aydan fazla sure iadae yapmayan bir sirketten bahsediyoruz.

Geri