Scudo Sports

Bisikletçilerin mp3 çalar önerileri

Scudo
I-pod nano 1G kullanıyom sebebi hem kaliteli sadece mp3 çalar! olması hem de apple olması...
yeni alacağımda herhalde yine I-pod, trekstor, cowon, i-river falan filan olur....

@Onur Kahraman

Kesinlikle tavsiye ediyorum.

ben iki ay öncesine kadar creative zen stone 1 GB kullanıyordum. bozdum:D . şimdi ise zen stone plus built-in speaker 2 GB kullanıyorum. ikisinden de çok memnunum.

apple ipod 3rd gen nano ile birlikte sennheiser cx500 kulaklık kullanıyorum.

Ses kalitesi harika özellikle cx500 ün performansı süper.

creative zen stone 1. nesil 1gb kullanıyorum.
2. nesil stone plus 2gb versiyonlarının fiyatı 179 ytl diye hatırlıyorum.
1. nesil ile 2. nesil arasındaki fark, yeni nesilde stone'lara hoparlör eklenmiş olması.
plus ile normal arasındaki fark ise ufak bir ekran.
ekransız 1. nesil stone'lar 80ytl, plus versiyonları hem 2gb hem de ekranlı, fiyatı da 130 falan diye biliyorum.

stone serisini kesinlikle öneririm

ben minton un mmp 3017 (üstünde öle yazıyor) isimli modelini kullamıyorum.pilli ve 10 saat rahat gidiyor, aynı zamanda 1gb.radyo yok,yaklasık 6 ay sonra kulaklıgın teki patladı cızırtı filan yapmaya başladı, bende garantisi var diye götürdüm sorgusuz sualsiz kulaklıgın yenisini verdiler.taşıması çok rahat.pilli die kotüdür die düşünmeyin bir pil 35 ve ya 50 kuruş.zaman kaybı yok sarj olsun diye beklemek yok ve en güzeli bir yolculuk esnasında eyvah şarjım bitti napcam demiyosun.ve üstelik sadece 30 ytl.(reklam yapar gibi oldu :D) fiyat olarak ucuz, olsun işimi görsün diyorsan tercih etmeni öneririm.hala aslanlar gibi çalısıo, bozulursa da çöpe atarsın için yanmaz iki yıldan sonra zaten.

kesinlikle ipod diyorum.gercekten navigasyon tuşu ve kalitesi harika bence

Creative ZEN 30 GB var ve muhtesem ses kalitesi çoğu formatta video her türlü foto destekliyor bunun yanında da bir çok ufak detay var çok güzel bir alet. Bimeks teknoport yeni açıldığırda 300 YTL ye düşmüştü o yüzden aldım ve kesinlikle iPod dan iyi oyduğunu düşünüyorum.

Ses kalitesi(srs wow),kolay kullanım,küçük boyut,liste yapılabilme özl,uygun fiyat,iyi pil ömrü,küçük kalem pil ile çalışması(bakkaldan ucuza temin edilebilen-alkalin olmasa da çalışıyor) ile iriver t30 kullanıyorum ben.

Ayrıca mp3playerda iriver diyorum her zaman.kullanan,deneyen farkı bilir.

Bir de bisiklet üzerinde renkli ekran,video vb. özelliklere ne gerek var,aparat takıp izleyenler mi var?

Creative Zen Stone Plus kullanıyorum... 2gb oldukça yeterli geliyor ve şarjıda yaklaşık 8 saat falan gidiyor sürekli dinleyince...

Creative Muvo tido kullanıyorum 2 GB harika ses veriyor ve şarjıda bass kısmını açmaz iseniz 8 saat kullanabilirsiniz süper bişey bu arada hediye verildi bana sevdiğim bir dostumdan :) :D

creative zen neeon 5gb
not hard diskli oldugu için asiri sarsmamak gerekio
ve ses kalitesi mükemmele yakin

bide kardeşime bunu almiştim adana mısır çarşisindan 22ytl ye (pazarlıkla bu fiyata düştü 1gb ve cok dandik)

Geri