Ben 5 ay önce sony'yi 200 tl gibi fiyata almıştım. Şimdi 500 tl civarına çıkmış. Goldmaster'ın pilli modellerine bak. Diğer çin tayvan olanlar 5 para etmez. eclipse modeller de dünya para olmuş. O bütçeye en iyisi goldmaster.
biraz daha zorlayabilsem alınır belki de, 200 liraya ''bu seferde daha iyisini bulurum'' sorunsalı başlıyor, sonyden iyisini nasıl bulucam o da ayrı..Sony var ama 200 TL
(link)
(link)
Bu nasıl?
hocam telefonda çok müzik dinleyen biriyim, dışarda bir yerde resim çizerken sürekli müzik dinliyorum daha sonra telefonumun şarjı tükeniveriyor, üstelik yanımda sürekli bi çanta taşıdığım için fazladan bi cihaz dert olmaz benim için.Sony NWZ B183 modelinin mavi rengine sahibim. 2 sene önce hatırlamadığım bir fiyata almıştım. Şimdi sıfır fiyatı 350-400 olmuş ama 150 lira anca eder benim gözümde. Lisedeyken kullandığım eski kasasının hatrına aldım ama onunla alakası yok. Ses seviyesi ve genel performansından hiç memnun kalmadım. Sansa Clip ve Sansa Fuze falan da kullandım vaktiyle. Hiçbirinin yanına dahi yaklaşamaz. Beğenmediğim için 10 saat dinleme sürem bile yoktur.
Spotify, youtube music gibi platformlar iyice yaygınlaşmışken Mp3 çalar almanın hiçbir mantığı da yok. İlla ben onu istiyorum derseniz özel mesaj atın anlaşırız.
Mp3 ile uğraşmak yerine güzel bir bluetooth kulaklık ile Spotify gibi bir şey kullanın daha mantıklı. 4GB hafızaya sıkışmak yerine sınırsız müzik imkanı var. Cebinde ekstra bir cihaz taşımıyorsun vs.
Audiophile olmadığınızı ayırdığınız bütçeden anlayarak bu öneriyi yağmayı uygun buldum. Eskiden telefonlar bu kadar gelişmediğinden mp3 kullanıyorduk ama artık esprisi yok. Özel bir durumunuz olabilir belki ama aklıma da gelmiyor ki..
Şöyle 20000 mah kapasiteli bir powerbank de bütçenizin içerisinde. Tahminimce yaklaşık 5 kere sarj edebilir telefonunuzu. Hem amacınızdan fazlasını elde etmiş olursunuz. Çift telefon taşımaktan daha avantajlıdır.EDİT: müzik çalar bulamadığım için eski bir telefonu (htc wildfire s) müzik çalar olarak kullanmaya karar verdim.
bundan olacaktı bende evde bulursam mesaj atarım size
üniversiteye hazırlık döneminde almıştım hey gidi 10 sene olmuş 😂
Bende 5300 xpress music vardı, o bozulunca bundan almıştım. Işığına bakıp hipnoz olmaktan soru çözemiyordum 😂Gayet yeterliydi valla 😂 bende bundan sonra sonu mp4 almıştım siyah kasa, lise zamanları canlandı valla 😂😂