Scudo Sports

Bisikletçilerin mp3 çalar önerileri

Scudo
Ben 5 ay önce sony'yi 200 tl gibi fiyata almıştım. Şimdi 500 tl civarına çıkmış. Goldmaster'ın pilli modellerine bak. Diğer çin tayvan olanlar 5 para etmez. eclipse modeller de dünya para olmuş. O bütçeye en iyisi goldmaster.

Goldmaster MP4-312 modeli hoşuma gitmişti
Sony var ama 200 TL
(link)
biraz daha zorlayabilsem alınır belki de, 200 liraya ''bu seferde daha iyisini bulurum'' sorunsalı başlıyor, sonyden iyisini nasıl bulucam o da ayrı..
(link)

Bu nasıl?

küçük de olsa ekranlı modellere bakıyorum hocam ya : /

Sony NWZ B183 modelinin mavi rengine sahibim. 2 sene önce hatırlamadığım bir fiyata almıştım. Şimdi sıfır fiyatı 350-400 olmuş ama 150 lira anca eder benim gözümde. Lisedeyken kullandığım eski kasasının hatrına aldım ama onunla alakası yok. Ses seviyesi ve genel performansından hiç memnun kalmadım. Sansa Clip ve Sansa Fuze falan da kullandım vaktiyle. Hiçbirinin yanına dahi yaklaşamaz. Beğenmediğim için 10 saat dinleme sürem bile yoktur.
Spotify, youtube music gibi platformlar iyice yaygınlaşmışken Mp3 çalar almanın hiçbir mantığı da yok. İlla ben onu istiyorum derseniz özel mesaj atın anlaşırız.

Mp3 ile uğraşmak yerine güzel bir bluetooth kulaklık ile Spotify gibi bir şey kullanın daha mantıklı. 4GB hafızaya sıkışmak yerine sınırsız müzik imkanı var. Cebinde ekstra bir cihaz taşımıyorsun vs.
Audiophile olmadığınızı ayırdığınız bütçeden anlayarak bu öneriyi yağmayı uygun buldum. Eskiden telefonlar bu kadar gelişmediğinden mp3 kullanıyorduk ama artık esprisi yok. Özel bir durumunuz olabilir belki ama aklıma da gelmiyor ki..

bundan olacaktı bende evde bulursam mesaj atarım size
üniversiteye hazırlık döneminde almıştım hey gidi 10 sene olmuş 😂

Dosyalar

• images (32).jpeg
    images (32).jpeg
    5,4 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: tar-kutay
Sony NWZ B183 modelinin mavi rengine sahibim. 2 sene önce hatırlamadığım bir fiyata almıştım. Şimdi sıfır fiyatı 350-400 olmuş ama 150 lira anca eder benim gözümde. Lisedeyken kullandığım eski kasasının hatrına aldım ama onunla alakası yok. Ses seviyesi ve genel performansından hiç memnun kalmadım. Sansa Clip ve Sansa Fuze falan da kullandım vaktiyle. Hiçbirinin yanına dahi yaklaşamaz. Beğenmediğim için 10 saat dinleme sürem bile yoktur.
Spotify, youtube music gibi platformlar iyice yaygınlaşmışken Mp3 çalar almanın hiçbir mantığı da yok. İlla ben onu istiyorum derseniz özel mesaj atın anlaşırız.

Mp3 ile uğraşmak yerine güzel bir bluetooth kulaklık ile Spotify gibi bir şey kullanın daha mantıklı. 4GB hafızaya sıkışmak yerine sınırsız müzik imkanı var. Cebinde ekstra bir cihaz taşımıyorsun vs.
Audiophile olmadığınızı ayırdığınız bütçeden anlayarak bu öneriyi yağmayı uygun buldum. Eskiden telefonlar bu kadar gelişmediğinden mp3 kullanıyorduk ama artık esprisi yok. Özel bir durumunuz olabilir belki ama aklıma da gelmiyor ki..
hocam telefonda çok müzik dinleyen biriyim, dışarda bir yerde resim çizerken sürekli müzik dinliyorum daha sonra telefonumun şarjı tükeniveriyor, üstelik yanımda sürekli bi çanta taşıdığım için fazladan bi cihaz dert olmaz benim için.
@sspl hocam ben zamanından 10 yıl sonra doğmuşum ahahahah

2. El tanıdık dışında bu ürünler alınmaz. Model yılı eski , batarya muamma ayrıca kendi özel kablosu var çalışmadı mı bulması olanaksızlaşır. Ben aynı şeyi çok aradım sırf radyosu da olsun diye aliexpress den aldım 2 yıl oldu canavar gibi çalışıyor. @Emre Yönlüer

• Beğen
Bunların ilk çıktığı zamanlar geliyor aklıma. Uzay mekiği gibi tanıtmışlardı. Disc-man'ım vardı o zamanlar. Şimdi "akıllı" telefonlar sardı dört bir yanı.

• Beğen
Xduoo x3
Alet budur. Yıllardır kullanıyorum. Sanırım sadece aliexpress'de var

EDİT: müzik çalar bulamadığım için eski bir telefonu (htc wildfire s) müzik çalar olarak kullanmaya karar verdim.

Telefonu kola takmak için aparatlar var. Onunla telefon ve BT kulaklık dinleyebilirsiniz.

EDİT: müzik çalar bulamadığım için eski bir telefonu (htc wildfire s) müzik çalar olarak kullanmaya karar verdim.
Şöyle 20000 mah kapasiteli bir powerbank de bütçenizin içerisinde. Tahminimce yaklaşık 5 kere sarj edebilir telefonunuzu. Hem amacınızdan fazlasını elde etmiş olursunuz. Çift telefon taşımaktan daha avantajlıdır.

• Beğen
bundan olacaktı bende evde bulursam mesaj atarım size
üniversiteye hazırlık döneminde almıştım hey gidi 10 sene olmuş 😂

Gayet yeterliydi valla 😂 bende bundan sonra sonu mp4 almıştım siyah kasa, lise zamanları canlandı valla 😂😂

• Beğen
Tepkiler: sspl
Ooo konu nasıl hortladıysa en üstte sony w810i kullanıyorum diyeni gördüm dedim yok artık. En alta geldim creative mp3.. Eski teknoloji tutkunu bisikletçilermi var derken tarihlere baktım.. :)

Uzun kamplı turlarınız için iPod Classic modellerini öneririm. Müzik, video, fotoğraflarınız, podcastlariniz, sesli kitaplarınız (neredeyse tüm arşivinizi) yanınızda taşıyabilirsiniz. Hem ikonik hem de hala ve hala çok kullanışlı premium bir üründür..

Son düzenleme:
Gayet yeterliydi valla 😂 bende bundan sonra sonu mp4 almıştım siyah kasa, lise zamanları canlandı valla 😂😂
Bende 5300 xpress music vardı, o bozulunca bundan almıştım. Işığına bakıp hipnoz olmaktan soru çözemiyordum 😂

• Beğen
Geri