Scudo Sports

Bisikletçilerin mp3 çalar önerileri

(link)

(link)

iriver in N10 modeli kuzenimde war inanamayacagınız kadar yuksek ses veriyor hem kullanımı kolay hem tasarımı sık kolye gb de kullanabilirsiniz ipod video 30 gb da kullandım ama bunun kadar bası ,ses duzeyi ve kullanım kolaylıgı iyi degildi tavsiye ederim

ayrıca mp3 calar da video nun gereksiz olgunu savunuyorum zaten belirli bi sure sonra mp3 dinlemekten baska bisi yapmayacaksınız onun icin ne kadar kucuk ve kullanımı rahat olursa onu alın derim

Scudo
i river ürünleri çok zor bulunuyor TR de nerden almış acaba biraz bilgi verebilirmisiniz??

Ses ve kalite denilince sıralamaya giren markalar arasında her zaman
I-river a yer vardır biliyorum
Senheiser kulaklık ta yanında gelmişse daha söylenecek bir şey bulamıyorum:)

bisiklete alacağım parçalar bitsin
İstanbula sırf senheiser IE4 için gelecem sanırım :)

bir kez dinledim
şimdi kulaklık beğenmiyorum :)

arkadaşlar bugün bir ipod kullandım arkadaşınkiydi, çok hoşuma gitti doğrusu. hatta benm mp3 ü sollar ses yüksekliğiyle. fakat bu benim dediğim 2gb lık nano değildi. ondada aynı ses yğksekliğini alabilecek miyim? aynı kaliteyi bana vericek mi?

@edoganer

elbette aynı kalıtedekı ses alabıleceksın;)

buarada halil ibrahim özturk bugun kendısıne 30 gb ipod video aldı
hayırlı olsun halılım
ipod kardeslıgıne hosgeldın:D:D:D;)

Reklam ettin beni Lokman :)
Valla arkadaşlar ben onu bunu bilmem. Apple ürünlerinin genel olarak kalitesi kendisini aşmış olduğu için fazla düşünmeden bir iPod sahibi oldum :). Açıkçası ses kalitesinden oldukça memnunum. Ancak her şey bir yana, bir cihazın menüsü bu kadar özenli hazırlanamaz diyorum :). Başka da bir şey demiyorum.

@Ercan Bayram

Yurtdısından getiren bi adam wardı tanıdıgı kuzenimin 2 tane t10 aldı bitane N10 yabi biraz ballıydı rast geldi işi :D ewet icinden sennheiser kulaklık cıktı zaten baska kulaklık dayanmıyo sesi son sese werdigimizde bende bi philips kulaklık wardı taktık bi muddet sonra bozuldu :D ama sennheiser hala tas gb N10 u elinize aldıgınızda inanamıyosunuz zaten ultra kucuk ses dandirik tir diosunuz kulaınıza takınca yanınızda c4 patlasa duymazsınız :D

ewt arkadaşlar bende dediğim gibi bugün arkadaşın ipodunu denedim, son sesi açamadım. (onun ki ipod 30gb video idi) sordum orjinal kulaklığı mı dedim ewet dedi, eğer aynı kulaklık nano dan da çıkıyorsa daha ne istiyim ben?:) Allah herkeze önmür versinde son sese kulaklık dayanmazken kulak nasıl dayanacak bilmiyorum:) nano ile video nun ses özellikleri aynı olsun başka birşey istemem. İnşallah bikaç güne almayı düşünüyorum. zaten final üstüne fünal var:) napıcaz bilmiyorum.:D

aslında ipod videodan vıdeo izlerken aldıgın ses biraz dusuk olabılır ama nano'nun ses kalıtesı ipod video ile aynı (yanı 5.nesil olanlar nano ile video modellerının ses kalıteleri aynı)

Çankaya teknosaya gittim ipod almak için, dedim bu en son sürüm değil mi? yok dedi bir önceki!!!! HAYDAAAAA almadım bende. bide başımıza yeni sürüm derdi çıktı. peki ben nasıl anlayacağım bunu??? 5. nesil olduklarını???

işte 5.nesil ipod
eskı ipodların arkası alımunyum kaplamadır..
5.nesil olanlar ise renklı arkası alıunyum degıldır...

tekonsa..............

@Because

ben de ortadaki sitahtan kullanıyorum ve çook memnunum :)

teknosa??? yarın birdaha bakıcam. umarım orası satıyordur. zaten ne dinlettikleri var ne gösterdikleri. açmadan aletin arkasını nasıl görücem bilmiyorum:)

Kendileri renkli ekran olur:D Oradan anlıyabilirsin;)

benim için en iyi mp3 çalar benim olan mp3 çalar dır

arkadaşlar ipod u ve nike kitini aldım. gerçekten güzel çalışıyor:) ama daha kullanmak nasip olmadı şu an sadece şarkı atamıyorum:) bilmiyorum napıcaz:D:D herneyse forumda bana yardım eden herkeze sonsuz teşekkürler. because a da... zaten puanı verdim ona:D benim buna şimdi kılf falan almam lazım ama bilmiyorum nerede satılır??? herkeze görüşmek üzere, tekrar teşekkürler. bu arada ipod un kulaklığı şu an işimi görüyor ancak bir ara o iyi kulaklıktan da alıcam heralde:) görüşmek üzere

evet ipoda sarkı atmak bıraz karısık ve zordur ama ısın puf noktalarını ogrendıkden sonra kolay hale galıyor. bir de kullaklık demıssın bana özel mesajda yazmıs oldugun kullaklıgın fıyatı 300 ytl ve spor yapmak ıcın ideal bi kullaklık degıl cunku uzun yolculuklar ııcın tasarlanmıs kullaklık... 5. nesil ipodlarda artık kullaklık sorunu cıkmıyor cunku oncekı modellerde son sesi 1 hafta boyunca dınlenıldıgınde kullaklık sorun cıkarıyordu ama sımdı yenı nesıllerde hem seklı hemde kulaga verdıgı rahatlık daha ıyı bı hale getırılmıs bence o kulaklıgı degısme... fazlasıyla ısını gorucektır

Müziği layıkıyla dinlemek istiyorsanız, bence bi süre daha mp3'lere direnin ve cd'den dinleyin.. Epey orjinal cd'im olmasından ötürü onların tadını çıkarma adına geçen sene bozulan discman'imi satıp, sayısız mp3 satılan bir dönemde yine tercihimi Discman'den yana kullandım..
Kısacası kalite istiyorsak taşıma derdini göze alıp cd çalarlara biraz daha devam derim..

Geri