Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Son dönemlerde Hachiko ve Cinema paradiso en çok duygulandıran filmler oldu beni

Scudo
hachiko a dog's story..imdb linki (link) .beni hayatım boyunca ağlatabilen tek film.nedendir bilmem ama :) gerçekten güzel bir yapım tavsiye ederim sizlere :eek:

• Beğen
Tepkiler: Cycleone ve hakano
ben filmi 4 ay önce izledim. gerçekten çok duygusal bir film. türkçe dublaj olsa daha iyi olurdu. ilk başlarda kadın köpeği istemedi. ama sonradan alıştı, hackiho gerçekten çok akıllı. profesör'de konuşma yaptığı sırada öldü. filmi ben çok beğendim. tavsiye ederim. 4 kişi izledik,hepimizin gözleri doldu .

@Onur Kahraman

spoiler alert :D köpeğin azimle 10 yıl beklemesi duygulandırdı benide insan olsa yapmaz onu :eek:

hachiko gibi mükemmel bi film böyle zayıf kalmamalı mesaj yönünden :)
ilerde sanırım bi tane edincem bu cinsten, film beni de çok etkilemişti..
benim de küçükken bi köpeğim vardı okuldan gelceğim vakitlerde yolun başına gelip beni beklerdi hep, hachikoda da onu gördüm... :eek: :rolleyes:

şıpoyler da yapmasak iyiydi ama :D

Eğer yakın zamanda 15 yıllık dostunuzu kaybettiyseniz değil böyle bir film izlemek, sokak köpekleriyle bile göz göze gelemiyorsunuz. Yaşayan bilir.

Bu film gerçek bir hikayeden esinlenerek, hatta aktarılarak yapılmış.
Richard Gere' in oynadığı Hollywood versiyonunun yanısıra, ondan 10 küsür yıl önce çekilen orijinal (yönetmenini hatırlayamadım) uzakdoğu versiyonu daha çarpıcıdır.

- The Shawshank Redemption
- Schindler'in Listesi
- Dersu Uzala
- Into the Wild
- Fight Club
- Good Will Hunting
- Requiem for a Dream
- The Fall
- The Girl on the Bridge
- The Killer Inside Me
- 50 ilk öpücük
- The Fountain