Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Geleceğe Dönüş serileri ve Hababam sınıfı eski serileri. Yüzlerce kere izledim yok arkadaş, sıkılmıyor insan :)

Scudo
Hababm sınıfının eski serilerinde inanılmaz bir büyü var kaç kere izlediğimi unutmuşumdur,her defasında farklı bir iştahla izliyor insan filmı.Kemal sunaldan kaynalıyor olsa gerek :D

Grave Of The Fireflies - Hotaru no haka - Ateşböceklerinin Mezarı
Son İzlediğim Ve Çok Etkilendiğim 1988 Yapımı Anime

Birçoğunu izlediğim güzel filmler var listelerde.
Herkese teşekkürler zira izleyecek film arayanlar için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Birkaç film adı da benden olsun:

Into The Wild (Yabana Doğru)
A Perfect World (Kusursuz Dünya)
Tremors (Yeraltı Canavarı)

Eşkıya
Yüz Numaralı Adam
Arabesk

Şimdilik bu kadar...

bir sürü var ama örnek verecek olursak

Sarı Mercedes , Tabutta Rövaşata , Züğürt Ağa vs

Cesur Yürek , Titanic , Er Ryan'ı Kurtarmak , Azınlık Raporu , Akıl Oyunları , Piyanist vs

-Kill Bill
-American History-X (zencinin ağızını kaldırım köşesine dayayıp tekmelediği sahne unutulmaz)
-Machinist (süperdi)
-jig SAW I-VI
-Se7en
-Lucky number slevin
-Resident Evil serisi,(mila jojovich hayranıyım)
-Oceans Eleven ve devamı
-Fight club
-Pulp Fiction
-Kutsal damacana (itmen değil 1.si)
-The book of Eli
-Sherlock Holmes 2010
bunlar bence mutlak izlenmeli :)

Zeki Demirkubuz - Masumiyet filmi de es geçilecek gibi değil

Sherlock Holmes 2010 kesinlikle muthiş bir film Ali abi insanın olaylara bakış açısını değiştiriyor.Filmı izlediğimde dağdakı izlerin naısl bir bisiklete tekerlek markalarını bulmaya çalışır oldum :D

Genel düşünce kalıplarını yıkan filmleri beğeniyorum nedense, Matrix, Equilibrium, V for Vandetta güzel filmler. Azmin zaferini postmoden bir ortamda müthiş bir senaryo ile anlatan Gattaca'da çok güzel ama Christopher Nolan'un şu aralar sinemalarda oynayan Başlangıç "Inception" filmi yok mu Hollywood sonunda müthiş bir senaryo çıkarmış.

• Beğen
Tepkiler: no_education
@Güney Tuncer

bugün gitmeyi düşünüyordum ben de ön koltuklardan başka yer kalmamış vazgectim ben de... Yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl birşey çıkmış ortaya

Iron Man. Her izlediğimde o robotu yapmaya özenirim tabi bu mümkün değil:) hatta bi aralar o göğsüne taktığı ark reaktöründen ledlerle yapmıştım, hoş onların yaptığıda gerçek reaktör değil, onlarda ledlerle yapıyor ya. Adamın evi resmen otomasyon merkezi, herşey akıllı kontrol sistemleri ile sağlanıyor, süper bişey ya :) İzlemenizi kesinlikle öneririm.

Evet benim film dosyamda var çok güzel bir film...Hele o son robotu beni bitirdi...

Ee koca forumda filmler hakkında izlenimlri olan bu kadar kişimiyiz?..

Bir arkadaş önerdi HAYAT GÜZELDİR

Bende HAYALET i öneriyorum.

Geri