Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
(link)
Rami malek iyi oynamış,filmde fena değil ama oscarlık bir durum göremedim ben..Rami Malek'in oscara aday gösterilmesi,tamamen filmin konusuyla alakalı bir durum..
(link)
Bu filmde başrol kime ait?Film kimin üzerine kurulmuş?Bence bu filmin başrolünde Mahershala Ali var..Film zaten ırkçılık/önyargı üzerine kurulmuşken,filmin başrolünü Viggo olarak kabul etmek,tam da filmde işlenen konunun hala yürürlükte olduğunu,yani ırkçılığın devam ettiğini kanıtlamaz mı?Akademi her zaman ki gibi saçmasapan seçimleri/adayları ile oscarı anlamsızlaştırmaya devam ediyor..Bu sene en iyi erkek oyuncu dalında 5 kişi yarışacak ve bunların 5'i de beyaz..Tesadüf mü bu?Adaylardan biri de Viggo Mortensen..Viggo,bu filmde çok iyi oynamış,aday da olabilir ama siyahi insanlara yönelik bu olumsuz tavrın devam ettiğini söylemek istiyorum..10/7

The Crying Game, Butcher Boy ...

Neil Jordan'ın bütün filmlerini tavsiye ederim.

187065

the broken circle breakdown izlemeyin izlettirmeyin. Çocuklu aileler hiç izlemesin. Dün akşam eşimin önerisiyle izledik. Kendisinin kulaklarını çınlatıyorum. İnsanı bu kadar derinden vuran, bu kadar gerçekçi, bu kadar dramatik film çok çok az izledim. Hayatı seviyorsanız izlemeyin. Birdenbire hayat enerjinizi sömürüyor ve sizi bir posa gibi kenara tükürüyor. Mükemmel ötesi bir film.

Bir Allah'ın kulu da Hızlı Ve Öfkeli serisini yazmamış, özellikle de serinin 7.filmi izlediğim en iyi film.

• Beğen
Tepkiler: freecaptiv3
Alper Özcan'ın yönettiği SONBAHAR. Kesinlikle izleyin.

Baya eski bir filmdir ama beni baya etkilemişti.
(link)

Thelma & Louise (1991) "anana bacına yapsalar"ın ingilizce versiyonu

Bill & Ted's Bogus Journey 1991

@FARGO
hey gidi karadeniz doldi da taşamadi ,etmiyelum sevdaluk edenler yaşamadi...

(link)
Film müthiş başlıyor ve aynı tempoyla 2 saat sürüyor..Gözümü kırpmadan izledim açıkcası..Üniversitelerin sosyoloji/psikoloji bölümlerinde ders olarak okutulacak bir film..Filmde yaşananların gerçekten yaşanmış olması,filmi eşsiz kılıyor..Çok beğendim,bayıldım filme..Başroldeki oyuncunun bebek yüzlü olmasının tercih edilmesi bile çok iyi..10/8

Alita savaş meleği
Esaretin bedeli
Kara şovalye üçlemesi
Forrest gump
The truman show
Hayat güzeldir
Piyanist
Daha yüzlerce iyi film var ama aklıma bu kadar geldi

Orjinali: Perfetti Sconosciuti
Türkçe Uyarlaması: Cebimdeki Yabancı
Orjinali İtalya'da gişe rekorları kırmış, bizimkiler de boş durmamış. Hangisi işinize gelirse onu izleyin. %90-95 kopya zaten film.
Basit bir konu oldukça ilgi çeken bir senaryo ile hazırlanmış. Tek nefeste izleyeceğiniz sürükleyici bir film.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Semih ekizceli

Fight club'ta dövüş en son konuşulacak şeydir.

İzlemeyen varsa x-men serisine başlayabilir.

Dizi olarak profil resmindeki adamın dizisini izleyin ve tüm Türk dizilerine lanet edin.

@Heisenberq

"Malcolm in the middle " da dahil mi ? Isıydı gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri