Scudo Sports

Bisikletciden.com

bbybaran

Üye
Tepki
4
İsim
baran
başlıkta da dediğim gibi alışveriş yapan oldumu yaptıysanız bi sorun oldumu

Scudo
Ben yaptim yapmaz olaydim. Adami kanser ediyorlar. Musteri hizmetleri dogru duzgun bilgi vermiyor. Aldigim 5 ürün icin stokta var dediler 1hafta sonra aradığımda temin ediyoruz diye yanitladilar. Benim onlara diyecek bir sözüm kalmadı. Gidip 10 20 lirq fazla veririm baska yerden alırım daha iyi. Ayrica ayni gun ebay den alisveris yapmistim ebay daha hizli geldi. Nasil calisiyorlar sen yap muhasebesini :)

bende 2 bisiklet aldım birinde paketleme düzgün yapılmadığı için ufak bi sıyrık oluşmuştu. tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: xxalexx09
Hocam ara stokta diyecekler yollamalari 2 3 haftayi bulacak. Sinir hastasi olacaksin.

Sen bilirsin. Uzak dur derim iyi is yaparlar al derim yollamazlar. Senin kararın:)

ben carraro 224 ve 222 aldım. 224 te sorun yoktu. 222 daha önceden kurulmuştu kullanılmamış ama teşhir ürünü sanırım ve kötü paketlemeden dolayı sıyrık vardı kadroda. aldığım gün kargolandı ürünler. ptt kargo ile geliyor. durum bu karar sizin.

(link)
konu açamadığım için buraya yazıyorum buı siteden ürün alan oldumu

Doğrusu bisikletciden e ne yanıt verecek bekliyorum Alperen

@bisikletciden Sitenize baktım. (link) Linkteki bisikletler yol bisikleti değil düzeltirseniz sizin açınızdan daha iyi olur. :)

Ben bisikletimi bu siteden aldım (Carraro Sportive 224). Herhangi bi sorunla karşılaşmadım. Müşteri hizmetleri gayet ilgiliydi, hatta satış sonrasında arayıp üründen memnun olup olmadığımı bile sordular.

Alperen kardeşim emin misin bu site olduğundan? bisikletcim.com ile karıştırıyor olabilir misin?

Edit: Çift mesaj

• Beğen
Tepkiler: bisikletciden
@bisikletciden benim ithamım bisikletcim.com içindi anlık dalgınlık ile olmuş olaydır kusura bakmayın.

bisikletcim.com için ise aşağıda bulunan resmi atıyorum.

Dosyalar

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    87,2 KB · Okunma: 334
Ne bisikleti peki onlar Berkay Bey siz açıklar mısınız?

Bu sitelerin hepsinin adı birbirine benziyo gardaşım.

Bisikletçim, bisikletçiden, bisikletçinden, bisikletçimsin, bisikletimsin...

İsim verirken de, ismi okurken de biraz düşünmek lazım ;)

Ha bu arada, Hasan Cihat Örter de iyi gitaristti ama iletişim yeteneğinin zayıf olması onun zirveye çıkmasını engelledi. Ben olsam:

"

Sitemizin kayıtlarında, bizden herhangi bir alışveriş yaptığınızı gösteren kayıt bulunmamaktadır. Sitemiz, müşteri ilişkilerine önem veren bir şitketin yan kuruluşudur.

Saygılarımızla

@bisikletciden .com"

filan derdim örneğin. Ne kadar kurumsal, ne kadar saygı uyandıracak bir hitap şekli (kendimi övmeyi severim).

@bisikletciden
yol-yarış ve şehir-tur bisikleti olarak toplasanız hoş olur aslında. yol başlığı altınadakiler de şehir veya tur bisikletidir. Bir öneridir bu ister uyun ister uymayın, ben karışıklığı önlemek için yazdım. Ayrıca, üslubunuz da gerçekten (linkte yazdığı gibi)Türkiynin en büyük online mağazasına(!) yakışmıyor.

konuyla ilgisiz fakat burası daha yoğun diye link atıyorum. Burayı da dikkate alırsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
anladığım kadarıyla Alperen isim benzerliğinden dolayı karıştırdı. Bunda sizinde payınız yok değil... İsim konusunda biraz daha özgün olabilirdiniz... bisikletcim.com ne yazık ki bisikletseverler arasında çok kötü bir üne sahip. Firmanızla karıştırılması doğal... Çünkü ilk okudugumda da bana öyle geldi. Ve de yok avukata verecem yok mahkemeye verecem gibi tehditvari konuşmalarda yakışık almamış. Keşke Olaya Yusuf Beyin belirttiği gibi yaklaşsaydınız... Çözüm odaklı ve iyi niyetle

Yusuf Beyin de önerilerini kulak ardı etmeyiniz Lütfen. Çünkü bisikletseverler ucuz fiyatdan çok müşteriye sıcak davranan esnaf arıyor... Çünkü bazen aradaki fiyat farkını esnafdan yana kullanabiliyorlar sorunsuz alışveriş için...

Neyse Hayırlı işler Bol güneşler dileyerek sonlandırıyorum.

@Yusuf Yılmazvural

Ciddi ve müşterilerine saygılı bir firmanın bu şekilde cevap vermesi beklenir. Aksi halde o firma ciddiye alınmaz, alışveriş yapılmaz.

@bisikletciden

Bağırmak falan nedir yani. Çok itici bir yaklaşım.
Biraz kibar ve yumuşak olsanız arkadaşın hatasını ciddi bir fırsata bile çevirebilrdiniz.
Ama şahsen bu cevapla beni kaybettiniz. Linke bile tıklamayı düşünmüyorum.

Gerçekten cevap şekli olmamış, kurumsallıktan çok uzak olmuş...

@x-rayted seninde işini birisi isteyerek ya da istemeden karalasa sende sinirlenip böyle bir tepki verebilirsin. doğal bir durumdur. ancak sakinleşince 2 medeni insan olarak sorunumuzu iki tarafında alttan aldığı bir şekilde hallettik. bahsi geçen mesaj tam aksine şunu gösteriyor, bu forumda onlarca alışveriş sitesi hakkında bilgi veriliyor, kaçı geri dönüş yapıyor. delta bisiklet, erdoğanlar vb tanınan firmalar dışında bunu bulmak zor. işini düzgün yaptığı/yapmaya çalışan herkes böyle yanlış anlaşılmalara yer vermez.

Geri