Scudo Sports

Bisiklet yolunda piknik yapılır mı?

Bahadır Gürel

Forum Bağımlısı
Tepki
7.700
İsim
Bahadır Gürel
Bisiklet
Geotech
Bunca yıldır bisiklet sürerim ama böylesini görmedim. Pes doğrusu!

Scudo
"Benim kocam polis - Dayım mafya - Eşim adliyede çalışıyor" vesaire vesaire vesaire... Sonra "kendini bir şey sanma, çok mu akıllısın" gibi saçmalıklardan bi kurtulsak keşke... Bu tartışanlar (özellikle sonradan olaya dahil olan bayan) belli bir süre sonra bu videoyu izleseler kendilerine kızarlar. Benim çıldırdığım nokta şu: tamamen haksız olduğun bir konuyu nasıl savunabilirsin?

Bu video 'olabilir' konusu altında paylaşılmış, şimdi farkettim. Mesaj kirliliği olmaması için kapatılabilir.

@Bahadır Gürel

Hocam o konunun içeriği farklı, bu konunun içeriği farklı, tartışmaya link atıp "bu videoyu buradan tartışalım" demek gerek :)

Avukatım, ancak böyle insanların ağzının üstüne kürekle vurmak geliyor içimden. Utanmaz bir de diyor ki şurada mangal yakmışlar asıl onu çek. Ne kadar ben merkezli, kural kaide tanımayan bir toplum olduk. Buna anlam veremiyorum.

Bu tarz insanlarla muhatap olmamak lazım sabaha kadar anlatsan da anlamayacak çünkü. :)

Arayın diyen arkadaş maltepede vasfi rıza zobu ilk öğretim okulunda görevli memur kendisini sevmem karaktersiz bencilin tekilidir.Ben ilk okulu okurken sadece 1 sene o okulda okudum o köpeğin suratına bakmak istemiyordum.

Ben bazı sorunlarda çok inatçı keçiyim. Mesela apartmanımda daire numaraları ile numaralandırılmış park yeri sistemi var.ve misafirlerin park yeri ayrı bir alanda. benim park yerime park etmiş bir araba gördüm mü hiç umursamam arkasına park ederim. çoook kavgalar çıktı bu yüzden hiç de umurumda değil.

aynı şey bu gibi hakli olduğum durumlarda da oluyor burger king de sıra beklerim adamın teki yandan girer vay onun haline. buraya getirsem konuyu 1 söylerim 2 söylerim 3 de söylerim 4.5 ve bilmem kaçıncı olacak şekilde yanlarından çok hızlı ve yakın şekilde geçerek onları oradan uzaklaştırma hatta taciz noktasına getiririm.. bu ne pişkinlik bizim milletimizde anlamıyorum. Sonra aslında biz medeni bir ülkeyiz vah sen şöyle yaptında o yüzden alamadık olimpiyatları vs..

bi dikkat edin ülkede başarılı sayılabilecek tek spor güreş neden biz saf güç seviyoruz çünki.. diğer sporlar ilgi alaka önem ve ilgisizlikten bu durumda. hiç bir zaman bi avrupa ülkesi kadar olamayacağız...

Çöp kutusu,sağ klik temizle..

arkadaşlar cahil cahil yorum yapmayın. adı üstünde bisiklet yolu, çoluk çocuğun rahatça koşturabileceği renkli çizgileri olan yer demek, arabaların ana yolu işgal etmeden park edecekleri güvenli sıcacık bir liman, eşine sevgiline arkadaşına anana babanamı kızdın, hemen bir şişe alıp kırılıcak yerdir. çizgilerle alanı belirlenmiştir.

bizim millet ters. metroda çizgi koyarsın geçmek için kendini parçalar geçince övünür. ha birde bizim millette sol şerit hastalığı var, hatta yol müsaitse sağ tekerleklerin bir bölümü sağ şeride de geçecek ki ohh miss babamın yolu hissiyatı tavan olsun. ama oda ne ilerde rüzgara karşı rampa çıkan yada ivmesini kazanmış belli bir süratle giden bisikletlimi var hemmenn dümeni sağ şeridinde en sağına kırmalıyım. ya bi s*** gidin lütfen. altınızdaki şirket arabasıyla, babanızın sevgilinizin arabasıyla artislik yapmayın, kendi arabanızla hiç yapmayın

@Hamit E.
Buyrun istanbul'a gelip Kartal'dan Caddebostan'a kadar sürün sonra böyle konuşun.Ahkam kesmesini bildiğiniz gibi laflarınızda dönmesinide bilirsiniz kusura bakmayın.

@Tunakan Önen

Hamit Bey ironi yapmış fakat siz anlayamamissiniz. Mesajı tekrar okumanizi tavsiye ederim.

https://c2.staticflickr.com/8/7047/6861665259_55b341be24_z.jpg

en büyük sorunlarımızdan birisi de fevrilik. Yukarda arkadaş ironi yapıyor siz sataşmaya çalışıyorsunuz.

#tunakan önen bey

hafta içi akşam üstü çok rahat sinirsiz stressiz pendikten kadıköye gidebiliyorum.

Geri