Ben de olayın orada uzaltılmasının yanlış olduğu kanaatindeyim.
Bu adamlar sen ne dersen de oradan gitmeyecekler bu belli. Adam diyor ki benim iznim var, misafir getirdim, fotoğrafı da çek gönder hatta ara polis gelsin. Doğru ya da yalan. Bunun için ısrar eden adam sen ne dersen de o otobüsü oradan çekmeyecek. Zaten ülke olarak sigortalar atalı çok oldu. O yüzden kiminle tartışırsan tartış bir silah çıkma olasılığı gittikçe artıyor. Suçun cezasız kaldığı bir ülke burası. Adam seni bıçaklasa hiç bir şey olmayacak. Aklı başında insan olarak bunları düşünüp sinirine hakim olup fotoğrafını vs çektikten sonra yoluna gitmen ya da adamın dediği gibi polisi arayıp gelmesini beklemek gerekir.
Bu otobüsleri bisiklet yoluna park eden değil yola park eden araçlar olarak düşünün. Orası bisiklet yolu değil normal yol da olsaydı koyacaklardı, kaldırım da olsa koyacaklardı. Adam kendisini padişah zannediyor. Ne yapacaksın?
Burada o kadar fazla yanlış var ki...
-Otobüsü bisiklet yoluna park eden otobüs şoförü
-Gereksiz tartışmaya giren bisiklet grubu
-Bıçak çeken otobüs şoförü
-Uygulanmayan kanun
-Gelmeyecek polis
-Muhattap alınmayan bisikletliler
-Otobüsü muhtemelen oraya çekmeye mecbur bırakan firma sahibi
-Ortalıktaki sadece kendi işiyle uğraşan duyarsız halk
Neresinden tutarsan tut elinde kalır...
Edit: Yanlış anlaşılmasın ben de olayın üzerine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum ve sosyal medyada elimden geldiğince yayıyorum. Ama orada çözülecek bir şey değilmiş.