Scudo Sports

Bisiklet yoluna parketmiş araçtan falçatalı saldırı

Bazen cesaretle aptalligi karistirmamak lazim. Bu demek degilki hakkinizi aramayin ama orada durumu uzatmak dogru degildi. Belli ki karsidaki adamin kaybedecek birseyi, ya da onu dusunecek yapisi yok. Cikarip bicagi saplar, olan sizin arkanizda biraktiklariniza olur. Baktiniz adam tekin degil uzaklasakcaksiniz. Erkeklik yapmanin luzumu yok.

Scudo
Öncelikle bisiklet yolunda böyle otobüs görsem yanından geçer giderim. Saçmalığın lüzumu yok. Ha otobüs var diye gaza gelip tartışma çıkaracaksan 10 kişi 1 adama karşı böyle geri vites yapmayacaksın.

Otobüs varsa var arkadaşım yoluna devam etsene ne olmuş yani orada duruyorsa sanki bütün yol boyunca otobüs mü var ? Hadi durdun adama konuşmaya başladın 10 tane adamsınız 1 adamı şöyle konuşturuyorsanız orada hiç durmayacaktınız :)

@Sadettin Z.

Bunu ilk defa duyuyorum, zekice bir yöntem. Keşke Türkiye'de de böyle bir uygulama olsa.

Olay kötü ama öncesinde ne oldu direk tartışamadan olay başlıyor,eğer benim bildiğim kadarıyla emniyet izni var ise(ki adam bas bas bağırıyor ara diye ya izin var yada zaten bizim emniyetin bir halt yapacağı yok salarlar giderim keyfinde) Birde yukarıda Gökhan Semiz Abi'nin dediği gibi yaygara koptuysa indirilcekti o adam orada.

Şikayet adli süreçlerde de hiçbir şey olmuyor,ama belki bisiklet turu var(Bu tarihlere denk gelir mi bilmem olay) diye bir ceza verirlerdi.

@Sadettin Z.
İşte tam bize gerekli olan sistem bu...

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Bazı insanlar ile uzlaşamazsınız. Karşınızdaki sizin seviyenize çıkamıyorsa, siz inmesini bilecek ve anladığı dilden konuşacaksınız. İzlediğimiz video bunun başlıca örneklerinden biridir.

Eğer ki siz karşıdakinin seviyesine inip onun dilinden konuşmaya başlamaz veya başlamaya geç kalırsanız, karşıdaki kişi yabani doğa tepklieri gösterecek ve sayı olarak üstünlüğünüzü de yok sayarak "burası benim bölgem" tarzı sırtlan vari hareketler yapacaktır.

Geçmiş olsun. Umarım yasal işlemleri çok geçmeden başlatır ve olumlu sonuçlar alırsınız. Zaten video ile de herşey ortada, olumsuz sonuç süpriz olur.

@Atilla Gobel

Benim can hakkın ne olacak? Zorunda mıyım araba yolundan gitmeye bisiklet yolu varken. Maalesef yanlışlıkla çarparım, camı kırılır, kapısı çizilir vurulur. Otopark mı orası? :)

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Polis'in intikal etmesi ve akabinde Emniyet'e gidilmesi durumunda da olacak şey belli. Gomserim biz de ekmeğimizin gavgasındayız der bağlar işi. Sonra da bir selfie patlatıp altına amirimle çay qeyfi yazıp face'e atar.

izlerken ben bile gerildim. ama suç o adamlarda değil , o adamları bu hale getirenlerde. bunların oy verdiği, destekledikleri adamın tavrı direk bu. o da olsa böyle yapardı. hayal edebiliyorum. bisiklet yoluna parhhhh etmeyü sizden öğrenecuk değilik derdi o da. vs vs..

İşin başı eğitim kesinlikle. öğretmenlik yapıyorum ve öğrencilerim birbirlerine zarar verirken, dalga geçerken, onları ezerken resmen mutlu oluyorlar. sürekli anlatıyorum doğru olan şeyi ama sokakta bu tiplerle karşılaştıkları zaman onlardan gördükleri zorbalıkları yapıyorlar her yer de.

Yolun bisiklet yolu olduğu belli, otobüslerin plakaları da belli, otobüs soförü çek kardeşim hepsini çek arkadaki otobüsleri de çek diyor. Soför durumu da anlatıyor misafir getirdik falanca yerden diyor, 4 tane otobüsü park edecek yer olmamıştır oraya koymak zorunda kalmıştır. Kaldı ki adam iznimiz var yazılacaksa cezasını da gidin yazdırın hatta polisi arayın diyor. Çekersin videonu fotoğrafını yaparsın şikayetini ne diye orada muhabbet uzatıyorsun? sonra bize falçata ile saldırdılar muhabbeti oluyor. otobüslerin oraya çekilmesi hatadır ama bunu sorun noktasına getirenler malesef o tartışmayı uzatan bisiklete binen gruptur.

Geri