bikergrrl
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 763
gene bir anadolu yakasi pazari, gene bir cok bisikletci, gene sahildeki gostermelik bisiklet seridimiz (yayalara uzunmus gibi gelen ama hele altinizda bir yaris bisikleti var ise pit diye biten meshuuur seridimiz
) gene bisiklet seridimizin uzerinde cop torbalari, cekek arabalari, ve en onemlisi YAYALAR!!!!!
Neyse o kadar bagirip cagirmamiz bosa gitmemis, benim frenler de sertlesmis, hafifce sıksam bile sanki cok yuksek hizdaymisim ve aniden durmaya calisiyormusum gibi ciyak ciyak bagiriyor (kih kih kih
yayalar uzerinde bu ses zilden daha etkili oluyor
) yolda olan bizim geldigimizi duyan bazi gencler de birbirlerini cekistirip, yuksek sesle birbirlerini (dalga gecervari ama olsun, en azindan kafalarinin bir yerine yazmislar
) "bisiklet yolu kardesim kenara gelsene" diye uyariyorlar 
Sicaktan beyin hucrelerim sakaklarimdan asagi akarken annem iceri girdi, hadi bisiklet turuna dedi, simdi de ikimiz yanyana ender olsa da, on arka gidiyoruz
bogusuyoruz, yoldan cikiyoruz, ben frenleri otturuyorum, ama gidiyoruz..
Bazen annem uyariyor (bu arada annemin pembe bir bianchisi var, 62 yasinda ve neredeyse cocuklugundan beri bisiklete biniyor
eger birgun onu foruma katilmaya ikna edersem hikayesini kendisi anlatir ama ben su kadarini soyleyeyim, kucukken en buyuk ruyasi bir bisikleti olmasiymis, ama o zamanlar bu mumkun degilmis, o da arkadaslarinin bisikletleriyle ya da kardesiyle biriktirdikleri parayla sislide kiralayarak bu tutkuyu sicak tutmus, tum yaralanmalara, ananemin yaptigi sayisiz pansumanlara ragmen hem de
) bazen ben, ama cogu kez sadece frenlerimi sıkıyorum, is halloluyor..
Neyse, bir de ufakliklar var.. bisiklete yeni yeni binmeyi ogrenenler
arkada minik destek tekerleriyle
bir tanesinin iki yanindan gecip gitmistik, donuste bizim bisikletli mavi bisikletiyle bisiklet yoluna hakim bir sekilde gene onumuzde.. Annemle tek sira olduk yanindan gecip devam etmek uzere, bizimki birilerinin arkasinda oldugunu seziyor ama kim oldugunu bilmiyor, gozunu yoldan ayirmiyor, bir de belli belirsiz bir sesle "bisiklet yoluuuu" diye uyariyor etrafi.. Muhtesemdi 
Bu ufaklik devam etse bisiklet yoluuuu diye uyarmaya, kocaman adamlar utanir cekilirler o yoldan... ah bir de serit uzerinde trafik duzenimizi saglasak, biz de 1 metre eninde 3 km boyunda dahi olsa keyifle yasar gideriz hep birlikte su gostermelik de olsa sahilyolumuzda...
Ama gonul ister ki sadece bu kadarla kalmasin bu yol.. Tum Istanbul'u sarsin... Ne guzel olurdu
Neyse o kadar bagirip cagirmamiz bosa gitmemis, benim frenler de sertlesmis, hafifce sıksam bile sanki cok yuksek hizdaymisim ve aniden durmaya calisiyormusum gibi ciyak ciyak bagiriyor (kih kih kih
Sicaktan beyin hucrelerim sakaklarimdan asagi akarken annem iceri girdi, hadi bisiklet turuna dedi, simdi de ikimiz yanyana ender olsa da, on arka gidiyoruz
Bazen annem uyariyor (bu arada annemin pembe bir bianchisi var, 62 yasinda ve neredeyse cocuklugundan beri bisiklete biniyor
Neyse, bir de ufakliklar var.. bisiklete yeni yeni binmeyi ogrenenler
Bu ufaklik devam etse bisiklet yoluuuu diye uyarmaya, kocaman adamlar utanir cekilirler o yoldan... ah bir de serit uzerinde trafik duzenimizi saglasak, biz de 1 metre eninde 3 km boyunda dahi olsa keyifle yasar gideriz hep birlikte su gostermelik de olsa sahilyolumuzda...
Ama gonul ister ki sadece bu kadarla kalmasin bu yol.. Tum Istanbul'u sarsin... Ne guzel olurdu