Bu tür olayları hep İstanbul/Fenerbahçe'de gördüm ama dedim birde internette bakayım bisikletlinin cesareti epey bi fazla gözüküyor baktı taksici olmuyor bıraktı (Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın .)
Gördüğüm en güzel karete filmi,birde içeri tekme atması yokmu... O değilde bir çok bisikletli gördüm kaza kavga olduğu zaman alttan alırlar bu bisikletçi ise tam tersi.
Bisikletlinin bisikleti elinden hiç düşürmeden taksiciyle öücadelesi takdire şayan ama Türkiyede aynı olay olsa emin olun taksici bisikletlinin üstüne arabayı sürerdi
Bu arada hanımefendinin hakkını yememek lâzım. ''utanmıyor musun yaptığından!'' türü bir şeyler söylüyor,helâl olsun.
Yine bizde pek rastlamayacağımız bir durum.
bisikletçinin yerinnde olsam aynalarını kırar kaportayı tekmeler basar giderim,taksicide biraz saf galiba tam gaz geri alıp tam gaz bisikletin üstünden geçer giderdim
hahaha bisikletli de ki cesaret süper ya bisikleti tutup taksiye vurmak nedir yalnız taksicide cidden diğer kapıdan çıkmayı akıl edememiş inat da inat zorlamış çıkacam diye
Eleman iyi dalaşmış taksiciyle haa Helal olsun ne diyeyim. İyi yapmış. Türkiye de olsa tüm taksiciler toplanır linç ederler valla adamı. Hele onları yapıp oradan gitmeye kalkacak arabayla ezmeye bile çalışırlar yani.