Scudo Sports

Bisiklet VS Araba

Scudo
Gördüğüm en güzel karete filmi:D,birde içeri tekme atması yokmu... O değilde bir çok bisikletli gördüm kaza kavga olduğu zaman alttan alırlar bu bisikletçi ise tam tersi.

Bisikletlinin bisikleti elinden hiç düşürmeden taksiciyle öücadelesi takdire şayan :) ama Türkiyede aynı olay olsa emin olun taksici bisikletlinin üstüne arabayı sürerdi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Ben bisikletten inmedi ya ilk başta kaçacak sandım sonra aldı bisikleti arabaya vuruyor :D

Ben bu hareketi burda yapmasını önermem hiç kimseye taksiciler sıfır çizer etrafınızda , arabanın içinde tutmak çözüm değil. :)

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Sanırım karşılıklı birbirlerine tükürüyorlar:D

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
taksici diğer kapıdan çıkmayı akıl edememiş

Bu arada hanımefendinin hakkını yememek lâzım. ''utanmıyor musun yaptığından!'' türü bir şeyler söylüyor,helâl olsun.
Yine bizde pek rastlamayacağımız bir durum.

• Beğen
bisikletçinin yerinnde olsam aynalarını kırar kaportayı tekmeler basar giderim,taksicide biraz saf galiba tam gaz geri alıp tam gaz bisikletin üstünden geçer giderdim :)

taksilerden ülkemiz sandım ama değilmiş, helal olsun arkadaşımıza :)

• Beğen
@Berksan

türkiye olsa diğer taksicilerin hepsi arabadan inerdi merak edme sen

• Beğen
hahaha bisikletli de ki cesaret süper ya bisikleti tutup taksiye vurmak nedir :D yalnız taksicide cidden diğer kapıdan çıkmayı akıl edememiş inat da inat zorlamış çıkacam diye :D

Eleman iyi dalaşmış taksiciyle haa :) Helal olsun ne diyeyim. İyi yapmış. Türkiye de olsa tüm taksiciler toplanır linç ederler valla adamı. Hele onları yapıp oradan gitmeye kalkacak arabayla ezmeye bile çalışırlar yani.

Geri