güzel bir kar turu olmuş şu anda çanakkaledede çok kar var bizlerde tur yapmak istiyoruz ama cesaret edemiyoruz ,bizim yerimize yapmış olduğun turu kutluyoruz SAYGILAR
Valla helal olsun..Bende bugün çıkmak çıkmamak arasında kaldım..Ama yarın mutlaka çıkacağım..Ya bütün sene kar yağmasını bekliyorum..Sırf o bisikleti dengelemek ve kaymayı izlemek yok mu..Onun zevki hiçbirşeyde yok..Birde karın içinde giderken o karın çıkarttığı gıcırtı sesini
evet disk frende hicbi sorun olmuyor.tek sorun ani frenlemelerde araba kornası gibi ses cıkartıyor.buda bugun benim icin iyi oldu.insanlar yol veriyordu
Karda sürmek yorucu ama bi okadarda zevklidir; Kısacası bana göre kendini sınamaktır. :rolleyes: :Skull-175 Paylaşımın için teşekkürler fotolar güzeldi. Ellerin dert; ayakların pedalsız geçmesin.
geziniz çok güzel olmuş karda bisiklet keyfi bambaşkadır bunu çok iyi bilen biriyim. yaz kış demeden bende hergün bisiklete binenlerdenim hatta bugün karda bende turladım sağlam giyindikten sonra bir sorun çıkmıyor.