Scudo Sports

Bisiklet ve Kar --- 23/01/10

Scudo
@haluk akalın
haluk abi sağolasın. Fakat şunu eklemeden de edemeyeceğim. Kışın düzenlenen hangi yarışta kar , özellikle çamur yağmur olmaz ? V fren - Disk fren farkını tartışacak platform bu değil.. ama kısa bir arama sonucu forumda bu konuyla ilgili uzun tartışmalara ulaşılabilir.çamurlu karlı yağmurlu parkurlarda Vfrenle yarışanlar çok büyük problemler yaşıyorlar.Hatta yarışı bırakmak zorunda kalanlar dahi oluyor. 400 gramlık bir fark için işi bilen bunu kimse göze almaz.

Saygılarımla abi.

Harikasın Tolga:) bizde bu gün aydosa çıktık. Fotoları ekleyeceğim birazdan. Disk fren meselesine gelince. Bu gün bisikletin heryeri kardan buz tutmuştu adeta. Lakin hidrolik frenler hiç madur etmedi. Hep sapasağlam tuttu. Kaçırma bile yapmadı. Hidrolik fren zevkini almış oldum bu gün. Ayaklarına sağlık güzel bir gezi olmuş.

@Y.Toygar
Olmayabilir :D Bensiz çıktığın için o geziye Scott kabul etmez seni tek =) ohh canıma değsin :D

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
@G. Akpınar

Cyclocross ve Yol bisikletçiliği dışında sanırım disk dışında kullanılan bir sistem kalmadı.

Dağ bisikletçiliğinde disk frenler ağırlık yaratır ama gereksiz diye nitelendirmek biraz muhafazakarlıktan kaynaklanıyor bence.

Benim de bir dağ bisikletim var hem de Cantilever frenleri olan. Toz kondurmuyorum kendisine ama disk frenli bisikletim kadar da kolay durmuyor yani.

Ortaköyü hem karlar altında hemde bisikletle turlamak eminim çok keyifli olmuştur. Teşekkürler...

• Beğen
bundan 1 - 2 ay önce bir scale gormustum ortakoy'de galiba sizdiniz :) Bol pedallar

• Beğen
süpper yapmışsın o karda kışta çıkmayla tolga kardeşim ne mutlu size ve bizlere içimizdeki çocuk ölmedikçe...

• Beğen
selamlar tolga ya gene bombasın imrendim doğrusu neyse kısmet diyelim kendine iyi bak

• Beğen
@mziyaeddin

toprağam kayseri de kar bulamıyorsan ne diyeyim sana. bas erciyese 7/24 * 365 kar var. bende özledim kayseri yi. bi fırsat bulsam geleceğim.

paylaşım için teşekkürler üstad. güzel tur olmuş. istanbul özlemişim yaw.

• Beğen
Geri