Scudo Sports

Bisiklet üzerinde başınıza gelen komik olaylar.

Scudo
Komşunun Kızına Hava Olsun Diye , Kaldrıma Çıkim Diyip , Islak Yolda Arka Frene Asılıp , Bisikletn Yere Düşmesiyle Çıkan O Büyük Sesten Sonra ;
Ayağa Kalkarken Gelen "Ohaa!" Bagırtısını Duyup , Arkama Bile Bakmadan Ters Yöne Girip Oradan Son Sürat Uzaklaşmam.
En Komk Düşüşüm Olmuştur :)

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
küçükken ellerinmi bırakmış okulun bahçesinde sürüyordum önümdeki mazgallara tekerleğin sıkışmasıyla artık gerisini siz düşünün bisiklet mazgallarda düz bir vaziyette kaldı ben ise taklalar atarak yere serildim :D :)

• Beğen
Tepkiler: orcunkacar
bizim sokakta yol sola doğru bayağı eğimliydi yağmur yağdığında yaklaşık 100 metre uzunluğunda ve 30 cm derinliğinde su kanalı oluşurdu. çocukluk işte bisikletimle oradan giderken çukur varmış tabi göremedim ön teker girince bisikletin üzerinden direkt suya uçmuştum. yağan yağmurun ıslaklığı az geldi ne yapayım :)

Yolda ellerimi bıramış giderken bi anda kasis.Allahhh gidona elimi uzatamadan yerimden fırladım. Ben fırladım bisiklet altımdan gitti.O sırada yaşlı bir amca bana bakıyordu ve "ya arkadan kalyon geliseydi naperdin a benim yavrım" diye bir çümle kurdu ama ben aldırış etmeden oradan topukladım.Ama çok komik bir düşüştü.;) :D

Ispartalı olanlar bilirler. Çayboyu diye bir dere var tam şehrin içinden geçiyor. Derenin tabanı düzgün taşlarla döşenmiş ve suyun uzun zaman akması yosun bağlamasına sebep olmuş. Deredeki su 2cm kadar.Fazla bir su yok yani. Bende girdim içinden gidiyorum. Biraz da küçüğüm. Dedim bir fren yapayım çok güzel kaydırırım bisikleti.Frene değmemle kendimi suyun içinde buldum. Herkes bana bakıyordu.:)Islanmış ve rezil olmuştum:) Aklıma geldikçe gülerim.:)

arkadaşımla yaklaşık 35 km hızla giderken arkadaşımın kendi ayağını bisikletinin arka tekerinin altına sokarak ezmesi (insan anatomisine aykırı bir durum ama hiçbirşey olmadı yere bile düşmeden devam etti :)

Bir akşam da hızlıca kaldırımdan atladığım zaman arkamdan gelen sanayi tayfası mobiletli tiplerin '' hay yavrum dee '' diye garip bir şekilde tepki vermeleri ve daha sonra benimle yarışmaya kalkmaları :)) korkmuştum tiplerden:Ahhh-1660

Geçen akşam forumdan arkadaşlarla bisiklet biniyorduk. Yolda giderken birden "diiit" sesi geldi. Evet onlardı... Apaçiler... :D Son günlerde adlarını çok duyuyoruz, bizden yol istediler artistlik yaparak:cool: . Altında elektrikli motor üstünde iki kişi ve max. hızları 29km/s i geçemiyor:7: . Bunlar yanımıza geliyo tam sollayıp geçecekler birden yükleniyoruz pedala. Ne mantıksa bizi geçmeye çalışıyorlar:7: :D

Bunlar arkada biz önde baya bi gittik bu şekilde. Sonra biz başka yola girdik onlar başka yola, ayrılırken ağır küfürler işittik :D Sonra düşündük hazır hızlı gidemiyorlarken arkalarından yoklaşıp enselerine mi vursak :D Tabi bunu geç düşündük, aküyü alan üsküdarı geçmişti. Ahh enselerine vursaydık da şu küfürlerin acısını çıkarsaydık...:rolleyes: Akülü Stayla olarak aklımızda yer etti.

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs622.snc3/27523_124732120887478_2464_n.jpg

ben ve arkadaşım aynı kıza yazıyoduk küçükken.ikimizdede bisiklet kızın kapısının önünde paso yarış yapardık.bi gün yine yarışıyoduk.kıza artistlik olsun diye hafiften birbirimize kırıyoduk bisikletleri.arkadaş birz fazla kaçırdı bana.benim yandan girince bende yan taraftaki fiat unonun kapıyı-camı dağıtıp arabanın içine girmiştim.tabi bizim kızda karşıdan bakıyodu:)bu olaydan sonrada arabanın sahibi beni yakalar diye kızın mahallesine gidememiştim:D

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
küçükken kaldırımda dengemi kaybedip düşecektim bir kadının kol cantasına sarıldıgım gibi kadın bagırmaya basladı o anda neye ugradıgımı anlamadım xD

• Beğen
Tepkiler: omerrrr ve RAHMİ
benide başıma bundan iki gün önce bir olay geçti yolda giderken otobüsün arkasına takıldım biraz arayı açayım dedim arkadaki arabanın kornasına ilkilerek hızımı korudum bir yandanda gözüm otobüsün sinyalinde

adam sola sinyal verir vermez ben saga kırdım ve otobüsün yanından geçmek istedim eee burası turkiye adam bir anda saga dönmezmi ben ne oldugunu anlamadan otobüse bi yaslandım onunda etkisiyle bende dönüş yapmak zorunda kaldım

he bide logar kapaklarını herkez bilir ön tekerim oraya girip takla atmıştım ne taklaydı ama bisiklet sabit kalmışnem sırtımın ve afedersiniz ama kaba etimin agrısıyla gülerken etrafıma toplanan bir amcanın ahh dahada gençmiş demesi beni o eşsiz gülüşümden mahrum etmişti

Ohoo ilk bisikletimle ( royal marka, küçüklerden ) arkadaşlarımla mahalle civarında turlarken bir anda gelen bir gazla bastım bastım sonrada arayı açtım mı diye arkama döndüm baktım. Bu bakış tabi 1 - 2 saniye sürmeden güm. Sonra önüme döndüm bi güm daha :) Adamın birine bacaklarının arasından girmişim ( birinci güm ) Sonra kafamı adama doğru çevirince oda bana refleks olarak tokatı yapıştırdı tabi ( ikinci güm ) :)

Ağzıma sinek falan girer sık sık , ilk seferinde komiğime gitmişti ama alıştım artık.

@Ali Gelir

Evet :) Sinek ve bilimum uçan ufak tefek haşerelerin tadını öğrenmektir bisiklet. Ekşi acımsı bişey pek güzel de değiller :) Bu arada foçada bisikletimle çarşıya doğru ilerlerken kafama serçe çarpmıştı şimdi hatırladım.

bende sahilde iskeleye girmek için kum olan kısmı hızlı geçebilirim düşüncesi ile son sürat bastım gidiyorum, ön tekerin kuma saplanması sonucu bisikletim olduğu yerde kaması ve ben yaklaşık 3 4 m ileri uçarken havada bisikletimi tersten görünce o an başladı gülmem :) iyiki kumdu heryer düştüğümde birşey olmadı gülerek kalktım:)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Belkahve yokuşunu ortalama 20km/saat hızla bütün gücümle çıkarken Volvo tırı sollamıştım . Sonra kafayı döndürüp , tırcıya selam vermiştim . Onunda gülerek selam vermesi , hoş bir olaydı . 500milyarlık tırı asfalta gömdüm .

Yine aynı yokuştan 80km/saatle inerken otobüs şöförü ve yolcuların dumur bir şekilde bakmaları da çok eğlenceliydi . Ben de çatlağım , 80km/saat hız ve ben önüme değil , otobüsteki insanlara bakıyorum.

Birde klasiktir ama kaskla falan bisiklete binerken , vatandaşın bize "Hello" demesi ve benim türkçe cevap vermem . Dumur olaylardan biridir.

• Beğen
Tepkiler: CevdetÖZTÜRK
yıllar önce hurdalıkta duran bisikletimi adam etmek için bisikletçiyle ev arasında mekik dokuyordum.kadrosu boyanmış , frenler dışında herşey harikaydı.mahalleye geldiğimde bir arkadaşım tur atmak isteyince olmaz dedim(malum frenler yok ama ona bunu söylemek zorunda hissetmedim).hiç farketmediğim bir anda kaldırıma yasladığım bisikletimi kapıp yokuş aşağı var gücüyle pedalladı.evimin bulunduğu yokuşun eğimi duvardan farksızdır belirtmek isterim.o an arkadaşımın salaklığından ben korkmuştum.o benden bisikleti kaçırmak amacıyla hızı yetmiyormuş gibi daha hızlı pedalladı.frenlerin olmadığını farketmeside çok uzun sürmemişti.yolun aşağısında duran traktöre vurduktan sonraki uçuşu aklımdan çıkmıyor.çok ciddi şekilde yaralanmış , vücudunun büyük bölümünde kesikler oluşmuştu.aman dikkat diyoruz:)

bir diğer hikayem bundan daha acıklı sonlandı.üst komşum ufak oğlu için sünnet süsleri almaya beni görevlendirdi.bende büyük oğlunuda(10 yaşlarında) yanıma alıp bisikletle on dakikada halledip geleceğimiz garantisini anneye verdim.yine o meşhur yokuştan var gücümüzle pedallıyorduk.tabi ufaklık benim önümde kadroya oturmuş şekilde...hiç anlamadığım bir anda yerden birkaç metre havalanmıştık.saliseler içinde olan olayın nedenini havada farketmiştim.bizim ufaklık ayağını uzatmayınca ön janta bileği girmişti.tellerin büyük bölümü koptuktan sonra ön teker kitlenip bizi öne fırlatmıştı.yere düştükten sonra ufaklığın ayağa kalkmaya çalıştığını hatırlıyorum.o yetmez gibi sürüklenen bisiklet ikinci darbeyi vurmuştu.en son hatırladığım ufaklığın bileğindeki kesik kemiği gösterek kadar derindi.iki hikayemde tecrübenin acı gelişlerini yansıtıyor.pek komik değiller ama trajikomik sınıfına sokabiliriz...

bu aletlerin fiyatı nekadar acaba bende alıcamda amca bunlar 700 800tl den başlayıp 4-5 milyara kadar var bunların farkı ne ozman amca bunlar hafif ve bi okadarda dayanıklı in bakayım nekadarmın kilosu aaa hanım bak bisiklet bizim köpekten bile hafif demesi :D:D orda koptum resmen adam bisikleti köpekle kıyasladı :D

Geri