Scudo Sports

Bisiklet üzerinde başınıza gelen komik olaylar.

Scudo
Normalde bir sürü eğlenceli anım vardır ama şu an aklıma gelmiyor. eminim bu şekilde olan benden başkalarıda vardır. :D:D

@G. Akpınar

Evet..Hatta kulağım da iarkı söylüyordu.Yotumun ve katılımın için tşk ler..k.i.b sşm lar..

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Ben de Mecidiyeköy de bisiklet sürüyordum. Biraz ilerde üst geçitte 3-4 tane çocuk vardı. Bana bakıp gülmeye başladılar. Ben heralde kaskım, kıyafetlerim komiklerine gitti ona gülüyorlar dedim ve bende gülmeye başladım. Ama durum farklıymış:) Üst geçide yaklaştığımda bunlar bir tükürmeye başladı:) Yağmur yağıyordu sanki:)

Eyüp Dolphinarium arkasında hemen hemen 1 km uzun bir yol vardır dümdüz ve pürüzsüz orda kuzenimle yarışırken o kadar kendimi kaptırmışımki kafam nerdeyse gidona değecek şekilde pedallıyorum karşıdan gelen arabayı son anda farkedip haliç'e uçmama ramak kala durmak gerçekten çok komikti :D

benimde başıma bi olay geldi daha 3 filan giderken bisiklete biniyodum frenlerim yoktu mahallede arkadaşlarla turluyorduk önümdeki çocuk yere düştü birden bnde frenlere basamadan çocuğun boynundan geçtim ama kötü bişe olmadı

bir kaç sene önce akşam saat 21.30 gibi bizim burada bulunan büyük bir parkın önündeki yol kenarından geçerken yol kenarında bekleyen malum kadın '' aa bisikletin ne güzelmiş benide gezdirsene '' hızla uzaklaştığımı hatırlıyorum :)

Tur dönüşü benzinciye girip elimdeki pet şişeye temizlik için mazot almak istediğimde pompacı:

-Abi plakası kaç bunun?

-34 GRZ 34

-Abi artık plakada mı veriyorlar buna?

-Yok canım, o gerizekalının GRZ'si!!!

Bir sabah bisikletimle ile hafif yokuş aşşağı bir yoldan inerken aniden sağına soluna bakan yaşlı amcanın beni gördüğünü farzederek dahada hızlandım sonra o amca birden önüme atladı gerisi malüm ona çartım amca yere düştü sonra bir hışımla yerden kalkıp benim yanıma geldi "ne yapıyorsun sen neden bakmıyorsun önüde" dedi bende "amca sen sağına soluna baktın beni gördün sondım körmüsün be" dedim adam bana doğru dönünce sol gözüzün kör olduğunu farkettim "körüm görmüyomusun" dedi güleyim mi ağlayayım mı bilemedim biraz acıklı bir olay ama bazen aklıma gelince çok gülüyorum adamın yerden kalkıp "körüm görmüyomusun demesi" :D:D:D

Buaralar bulduğum şey yer çok rüzgarlı. bende dün bisiketimin yeni ayarlarını kontrol için dışarı çıkmıştım((Rüzgar dinince!)). Herşey tamamdı ama ((Alışmış kudurmuştan beterdir)) Diktim ön tekeri havaya gidiyorum. Tam o sırada rüzgar bir bastırdı, ön teker sola doğru ben sağa doğru yerle bütünleştik :D:D. Bana göre rezilliğin diz boyu olduğu ama dışardan görene göre de çok komik olduğu bir durum. :( :D

Frensiz yola mı çıkılır ???? !!!! yola çıkmadım mahallede turluyoduk da 3. sınıfa fln gidiyodum

@bazooka

Rutger Hauer'in basrolunu oynadigi Blind Fury adli filmde benzer bir diyalog var. Filmi seyretmediyseniz tavsiye ederim bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Tanır
Bir gece arkadaşlarla canımız sıkıldığından bisikletlerle biraz turlayalım dedik. Epeyce geniş düz bir kaldırımdan seyrederken yanımda olan arkadaşım "Ender, bi bakar mısın arka attırıcımda problem var galiba." diyip arka vitesi değiştirmeye başladı. Bende gece ve yolun boş oluşuna güvenip kafamı 90° sola döndürüp zincirin hareketlerine falan bakıyorum. Gümmm diye bir ses çıkmasıyla zıplamam bir oldu:) Bomboş yolda kenara zincirlenmiş kokoreççi arabasına hızla çarpınca nasıl bir ses çıkardığını da o gece öğrenmiş oldum.

Bisikletle ilgili değil ama süper bir anı var. Başımdan geçmedi ama çok gülmüştüm hatta 2 hafta kadar esprisini yapmıştık. Gaziantep'de dolmuşta geçmiş bir olay. 3 arkadaşım dolmuşa biniyorlar. dolmuşta her yer dolu ve 2 tane bayan biniyor arabaya. biri 35-40 küsür diğeri 70 küsür yaşlarında. Oturan 2 arkadaşım yer veriyor. Yaşlı teyze oturuyor ama diğer ablam oturmuyor. Şöförde sesleniyor 'Ablam sende otursana gençler sana yer verdi' ablada 'Ben yaşlımıyımki' diyor ama genede oturuyor. Dolmuşcuda biraz espriye vurup 'Yok ablam maşallah 18lik gibisin' diyor. Ablam pis pis bakıyor ve cevabı yapıştırıyor 'Kocam olaydı senlen hesaplaşırdı' :D:D:D Fakat kadın nasıl söylediyse arkadaşlar anlatırken gözlerinden yaş geliyodu :D:D

küçüklüğümde vitesli bisiklete yeni yeni geçmişim onun hevesiyle sürekli bisiklete biniyorum.. neyse ilerlerken arka atırıcıdan ses geldi bende bir yandan pedal çeviriyorum kafam arkaya dönük attırıcıya bakıyorum tam o sırada iski miydi igdaşmıydı onun açtığı ama kapatmadığı (herzamanki gibi) çukura ön tekerleğimin girmesi ve tam bir takla sayılmayan kazada gözümü açtığımda gökyüzünü gördüm. Ama bisiklet hala uzerimde yan yatmamış dik bir şekilde gidondan tutuyorum sele göbeğimde öyle kaldım, tamda o sırada komşum oradan geçiyomuş baktı bende bişey yok dedi hep senmi onun üstüne biniceksin birazda o senin üstüne binsin,, o manzarayı hala cok net hatırlıyorum hatırldıkçada gülüyorum :D :D

• Beğen
Tepkiler: Specter1
Geri