Scudo Sports

Bisiklet üzerinde başınıza gelen komik olaylar.

Tepki
35
Bisiklet üzerinde başımıza gelen komik olayları anlatıp eğleneceğimiz bir konu açtım buyrun bu da benden.
Turluyorduk arkadaşlarla bir kırmızı ışıkta durduk grubun en önünde ben varım.Bir an dengemi kaybedip düşüyordum sol elimle bir arabaya tutundum.Ben gidemiyorum.Ben gidemediğim için arabada gidemiyor.Arkadaşlar bir önceki kırmızı ışıkta takılmış.Arabanın şöförü indi düzeltti beni ama karizmayı fena çizdirdim.

Scudo
yokuş aşağı giderken gidonu tek elimle tutup fren sıktım bu arada elimdeki köfte ekmeği yemeğe çalışıyordumki gerisi malum.bisiklet bir yana ben bir yana yolun o sırada boş olmasıda büyük bir şans tabiki.tişörtüm yırtılıp sırtımın bir kısmı biraz yüzülmüştü yerden sürüklenirken.kaza baya ciddiydi o zaman ama şimdi gülerek hatırladığım bir anı oldu :)

Üsküdara gider iken iki arabanın arasından geçiyordum ki birden korktuğum başıma geldi sağ taraftaki külüstür arabanın kapısı usulca açıldı o telaşla ince garip bir sesle bağırdım ve o sesten ürken adamın kapıyı çekip kapatması, açması kadar usulca olmamıştı...
Arkama bi döndüm...
...dikiz aynası yerde...:D:D:D
(nasıl hızlı çektiyse hehehe)

eski külüstür bisikletimle kapıkuleye geçerken, kapıkule girişindeki tuvaletçi çocuğun aha bisikletle geçiyo lan diye bağırışı..ve arkasından beni pasaportla gören polis memurunun abicim sen naptın yav diye sorması
- kapıkule turu yaptığımız bir gün otobanda 40 civarı giderken, yanıma yaklaşan bir tırın, benimle aynı hızla bir süre seyrettikten sonra şöforunun camı açıp bana 40 la gidiorsun diye seslenmesi

@İdris Şanlı

teşekkür ederim.köfte ekmeğe gelince bırakırmıyım yerden kalktıktan sonra yemeğe devam tabiki :)

@ali alper uyar

şimdiye dek duyduğum en ilginç olaylardan biri çok hoş olmuş bence özellikle tırcının sözleri çok hoşuma gitti :)

Karadeniz turumuz sırasında sanırım Tirebolu da manavdan armut alırken , "büyüklerinden olsun" dediğimde, manavın yanındakine dönüp "Türkçe biliyorlar" demesi. :)

Hindistanda bizimle yarış yapan adamın, bir süre sonra tahta bacağına vurarak gülümsemesi. Adamın engeline rağmen mutlu olması. ( komik bir olay değil , ama çok ilginç ) :)

Almanya da yol bilgisayarının ( navigasyon ) aletinin azizliğine uğrayıp otoban köprüsüne kadar gelip, orada polisleri görünce, yaklaşık 70 km geri dönmek zorunda kalmamız. :) ( bizim için komik değil ama sizin için komik :) )

Fransa da, fotoğrafımızı çekmesi için makinayı verdiğim adamın önce bir kaç poz etrafı ve sağda soldaki nesneleri çekip sonra objektifi bize doğru çevirmesi. ( sanırım bir nevi deneme yaptı ) :)

Almanyaya girerken gümrük polisinin bisiklet kolilerimizi açtırması sele borusunun içine tutmak için fener araması ve bulduktan sonra içini görmek için uğraşıp durması. :)

hindistan dönüşünde, gümrükten kocaman bavullar ve iki tane bisiklet kolisi ile geçerken ( tabiki kontrol edildik ama kulübümüzden aldığımız faaliyet belgesinin çok yardımı oldu ) ufacık bir bavulu tamamen açılmış ve içindekiler tamamen saçılmış olan yolcunun , bize bakarak " adamlar uçakla çıkıyor dışarı" demesi. :)

@Soner Sarihan

Efendim yüksek müsadenizle gülüyorum.:):):):):):):):):)
iyi pedallamalar...

@Soner Sarihan

bu çok iyimiş ya :D:D

Bugüne kadar yaptıgım en büyük kazamda yolu kontrol etmeden kapıyı açan dodge nitro kullanan Sarışın güzel ve muhtemeln zengin kocası bulunan ablanın ben yerde ambulans beklerken gelen polisin hanfendi aynaya baktınızmı sorusuna aa araba gitmioduki :S cvbı vermesi :D

Bende bir tane daha anlatayım bkz. imza.Teleferikten Kaplıkaya'ya gidiyorduk arkadaşla.En sağ şerit hız 20 gibiydi.Aniden aynaya bakmadan açılan bir vito kapısı ve yerde yatan bir Furkanus Çetinus.Kurtarmak için çok uğraştım ama yemedi mesafe çok kısaydı.

anlık hızım 40 km gibi iken bisikletimde uyarı yapıcak herhangi birşey olmadığından önümdeki daha doğrusu baya bi uzakta olan ama hızımdan dolayı anında yanında bittiğim adama uyuz oldum yoldan çekilin diye bağırmama rağmen hiç rahatını bozmadan aklınca artistik yaparak bana hava atmaya çalışan seviyesiz bir adama sinir olup adım atarken arkada kalan ayağına sürdüm hem canı acıdı hemde ayakkabısı çıktı yolun ortasında:D:

biliyorum yanlış bişey belki yaptığım ancak biz bisiklet binen insanlarında trafikte ciddiye alınması gerektiğini fark etmiştir umarım...

40km/h le giderken birisine çarptığınızda ciddi sonuçlar doğurabilir ve insanlar bunun farkında değil...

bu arada ben bu hareketi kontrollü yaptım ne adama hasar geldi nede bana öyle bir sinirle yapılan birşey değil:D

ama güzel olan çorabıyla ıslak yere basmak zorunda kaldı orda koptum işte:D:D akıllanmıştır umarım...:)

@bozuk_para

Sizinki daha komik bence. ( kadının durumu )
Geçmiş olsun.
Selamlar

@kutay özdemir

Lütfen efendim , lütfen.
karnınızı tutmak,
katılmak,
dizlerinizi dövmek serbest, :)
sadece yemek yerken yapmayınız :)

Navigasyon aletinin adını yazayım da tam olsun.
"Tom Tom" :)

Kendi bisikletimi uzaktan gelen kuzenlere vermiştim. Ah keşke vermeseydim çünkü bana kardeşimin dandik bisikleti kalmıştı. Malum misafire kötü bisiklet verilmez :) Neyse sonra kuzenleri ordu boztepe ye çıkardım :D Bilenler bilir Ordu boztepe biranda yükselen dik bir tepe :D Çıktık çıkmasına şimdi bide inişi var tabi :) benim elimdeki bisikletinde yola çıkmadan kontrollerini yapmıştım ama papuçların o kadar dandik olacağını tahmin edememiştim :D
İniş sırasında 3 virajdan sonra en keskin ve dik olan viraja gelmiştik ki herkes biranda yavaş diye bağırmaya başladı. Tabi bi ben yavaşlayamıyordum :D Fren kolları elciklerin üsttüne kadar yapıştırdım :D hatta elciğin üstüne kadar geldi ki virajda gelmişti :D :D
Tabi ben o hızla viraja o kadar yakınken hayatım film şeridine dönmüşken ayağımı kaldırıp arka tekere sürtemeden viraja girmek zorunda kaldım.
Viraj o kadar keskin ki araba gelip gelmediği de görünmüyor o yüzden viraja da yatamadım.
Virajın ucu uçurum ve tam dibinde bir tel direği :D önünde de bir çöp konteynırı :D yani konteynır direkten destek alıyor mantığıyla bütün hızımla konteynıra girdim :D
Gözümü açtığımda etrafımda bizimkiler ve başka yardım sever vatandaşlar vardı ben fena yaralandım tabi ama biran o dandik bisikleti aradım.
Bisiklet mi desem yoksa soba borusumu bilemiyorum :D ama bisiklet tam anlamıyla zumuk zumuk olmuştu :D

O günden sonra kendi bisikletimden başkasının bisikletine asla binmemeye karar verdim.
Ne kadar bakımı ve kontrolleri yapılmış olursa olsun benim olayda benim gibi kurtulamayacak kişi çookk.
Ben düşme konusunda o kadar uzmanlaştım ki artık ne olursa olsun iki ayağımın üstüne düşüyorum :D reflex gibi bişey oldu :D

Biraz uzun bir anlatım oldu ama ancak işte :) sabırla okuduğunuz için teşekkürler :)

Abi senin ki gene iyi. Geçen yıl okuldan çıktım, eve giderken de babamla TELOFONDA konuşuyordum, birden telefonumun cebimde olmadığını farkrttim. Baba telefonumu okulda unuttum sanırım dedim ve babam o anda koptu:D ne oldu baba neden gülüyorsun dedim. "Nasıl oluyorda hem telefonunu unutup hemde benimle konuşabiliyorsun?" sorusunu sorunca kendime geldim.

Arkadaşla düz yolda yarışırken her şeyi unutduk bir adam önüme çıktı o kadar yakındıki ayakkabısının üstünden geçtim adamın kılına bile zarar gelmedi ileride arkadaşa bir tekme atacak bir adam duruyordu tekme hazırlarken adamın ayağı kadronun suluk kafesine takıldı adam sürüklendi un çuvalı gibi yere düştü bir gürültü çıktı 1 km ileride atdım bisikleti yere gözümden yaş gelesiye güldüm her aklıma gelince gülüyorum :D

Geri