Scudo Sports

Bisiklet üstünde bir ölüm daha!

@Murat B.
Aynen öyle. Ama bırak sağ şeridi emniyet şeridinde bile giderken korkuyor insan

Scudo
Marmaris Bisiklet Derneği Başkanı Tolga Gök hazretleri sureti haktan görünüp bir görüş bildirmiş. Bu haliyle sendika başkanlarına benzettim; nerdeyse bisikletliyi haksız çıkaracak.

Söylenecek çok şey var. Ama değişen bir şey yok. Hep aynı manzara. Çok üzücü. Çok moral bozucu.

Fotoğrafa bakınca eleman hiç kaçmaya bile yeltenmemiş,kısasa kısas arkadaş.Sen de onu öldüreceksin olacak bitecek.

• Beğen
Tepkiler: Sahin Kiziltug
Emniyet şeridini sağlamak için kullanan taşıtlar ölümcül. Böyle bir durumda ne yapabilirizin, nasıl korunabilirizin bir cevabı da yok. Süpürüp geçmesi muhtemel maalesef. İki yıldır iki tehlike yaşadım, ikisinin de sebebi, yolun solundan gelip önündeki arabanın sağından hızını kesmeden dalan, karşısında beni beni görüp frene asılıp dibimde durabilen denyolar. Kazadaki araç duramamış. Çok üzücü. Rahat uyusun.

@edin O adam vicdanını nasıl susturacak ? Bence farkında değil ama hapis cezası almasa bile veya az bir miktar yatsa bile o adamın hayatı bitti. Niye basit bir kontrol işlemini yapmadığı için ? Bir anlık dangalaklık, önce başkasının hayatına sonra kendi hayatına mal oldu. Ne için gerizekalıca bir sollama için !! Ne için ? bir yere biraz daha erken varmak için.

Ben bunu hep söylüyorum, insanoğlu kendi eliyle kıyametine dört nala at sürüyor. Çok salakça, çok bencilce. Amacın ne be adam ? Biraz geç kalsan ne olur ? Yada diyelim ki sen emniyet şeridinden araç sollamak istemedin ? Nasıl orada duran duran adamı görmezsin ? Bu nasıl bir beyinsizliktir ?

arkadaş bunlar yüzünden çocuğumla bisiklet binemiyorum. Evimiz önünden 3 tur atsam acaba 4.yü yapabilir miyim diye düşünmekten gına geldi. Çocuğu arka koltuğa bağlamaya korkuyorum dingiller akadan vuru diye. lanet gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
diğer kaza konusunu gördüğümde kendimi yedim. Birde bu haber de öldüğü yazıyor. Güzel ülkem tam bir kabile ülkesi durumunda her yer maganda her yer cahil her yer mallarla kaplı.

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy
geçen yaz bu yollarda hayatımın en keyifli turlarını yaptım, bu yazı da sırf bu yollarda sürmek için iple çekiyordum.
midem bulandı, kendi ülkemden vatandaşımdan utandım.
adam gezgin, ülke ülke geziyor ve benim vatanımda, vatandaşım olan bir hayvan onu öldürüyor.
daha altındaki arabayı bir şerit üzerinde süremeyecek kadar aptal bir yaratık yüzünden bu utancı biz de taşıyoruz.
ne suçu vardı bu adamın? Allah senin belanı versin, yatacak yerin olmasın şerefsiz.

(link)

sosyal medyada tartışması başlamış.

@Yıldıray55 İkiniz de hatalısınız maalesef. Sizin ters şeritte ilerlemeniz, aracın emniyet şeridinden sollama yapmak istemesi.

Güvenliği sağlanmış Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda bile yola beton kamyonu çıkan ülkemde bir bisikletçinin kazaya uğraması şaşırtmamalı kimseyi. Basına düşen haberleri duyuyoruz. Birde yerelde kalıp basına düşmeyen bisikletli ölümleri var. Toplumsal bilinç şart ama nasıl?

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
@ahmetgunay ne kadar acı ama hakımızın çoğu cahil genelde.Bilinç oluşması tahmini 100 yıl sürer bence bu halka.

• Beğen
Tepkiler: ahmetgunay
@Cem Ç.

Umarım öyle birşey yaparlarda yüklü miktarda ceza öderiz.. '' Olur mu öyle şey yav ? Ülkeni koru kolla! ''diyecek olursa sorun etmeyin zırhlı mercedesleri satarız ne bileyim kasabadaki belediye başkanlarının altındaki özel makam araçlarını satarız, hiç olmadı bi kaç tesis daha özelleştirir onla öderiz.

Muhtemel olacak şeyi söylüyorum. Şoför cezasının bilmem kaç yılını para cezasına çevirir kalanını 4-5 yıl yatıp çıkar ve olan bisikletçiye olur.

4-5 yıl yatacağını hiç sanmıyorum. En fazla "aylar" mertebesinde yatar.

Allah bu memlekette beton dikme, yol yapma ve oto monte etmekle övünenlerin belasını versin. Yapmayın anasını sattığımın yollarını lan ! Yol yaptığınızda bunlar oluyor işte. Tepeden tırnağa barzo bir memleketiz. BARZO OĞLU BARZO İŞTE.

Motorlu taşıtlardan nefret ediyorum, hem de her türlüsünden. Ehliyetim olmasına rağmen araba alıp veya şirket aracıyla bile trafiğe çıkmıyorum. Bu haberleri gördükçe nefretim daha da artıyor.

Dün İstanbul Şile turunda emniyet şeridini kullanıyor olmamıza rağmen, ağır vasıtaların en az %90'ı dibimizden geçip gitti. Bir tanesi azıcık sağa direksiyon kırsa, parçalanıp gideceğiz.

Bunlar nasıl varlıklar anlayamıyorum. Kadıköy-Kaynarca sahil yolunda bunlar gibi niceleri var. Solun boşken ne diye sağ şeride yanaşıp, bisiklet kullananların dibinden geçersin. Hangi amaç uğruna kafanı camdan çıkartıp bağırırsın be şerefsiz. Ne diye kornaya köküne kadar basıp korkutmaya çalışırsın.

155'i arayıp ihbar edersin bir kişi yerinden kalkıp gelmez. Başbakan miting yapar o sabah sahil de en az 20 tane çekici, 2000 polis memuru! Ben daha ne yazayım...

Geri