Scudo Sports

Bisiklet Topluyorum, Fikirleriniz Benim için Önemli

ctorhan

Aktif Üye
Tepki
33
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar uzunca vakit araştırdım en sonunda kendi bisikletimi kendim toplamaya karar verdim ve son olarak kısmetse yakın zamanda bunları birleştirmeye karar verdim.
Kadro: Giant 2012 ATX 7 (Mavi)
Maşa: Suntour 2012 Epicon x2 RL R Lite (Beyaz)
Çekiş Sistemi: Shimano Deore Hidrolik Disk Set 9'lu
Jant Seti: Shimano MT15 Center Lock (Siyah)
Gidon Seti: Giant A-5 Flat (Siyah)
Sele: Selle Italia Q-bik (Siyah)
Sele Borusu: Pro LT 400 mm (Siyah)
Lastik: Schwalbe Marathon Kevlar 26x1.75
Toplam: 2400 TL civarı
Öncelikle söyleyeyim genelde uzun turlar ve azda olsa arazi sürüşü için kullanıcam. Sizden ricam her yönden fikirlerinizi paylaşmanız; parçaların uyumluluğu, yeterliliği, ağırlığı(her şeyi ile 11,5 kg civarı), renk uyumu gibi fikirlerinizi bekliyorum. Saygılar...

Scudo
Ben Giant yerine Sedona 761 kadro alın derim, jant setiyle güzel bir uyumu olur ve tahminimce Giant kadrodan 100-200 gr daha hafiftir

• Beğen
Tepkiler: ctorhan
Kadron çok güzel, bence deore yerine masraf etmişken sram x5 set alman daha iyi olur, bende Giant kadroda sram kullanıyorum, aynı epicon maşa çok daha sağlıklı...

• Beğen
Tepkiler: ctorhan
@sonerveozer

Deore nin Sram daki karşılığı X5 ama arada pek fark yok diyolar siz neden X5 tavsiye ediyosunuz?

@furkancinar98

Jant setiyle uyumlu olur derken sanırım renkten bahsettiniz, aynı model beyazda olabilir ona daha karar veremedim :D

kadro seçimi iyi,
maşayı ikinci el de olsa da fox alın
teker seti Mavic olsun cross ride iyidir pahallı gelirse mavic jant alıp ördürün

X5 in deore ile aynı olduğunu kim söyledi :) vites geçişleri çok iyi bence x5 in 2 yıldır kullanıyorum...

@sonerveozer

Vallahi bende forumun yalancısıyım :D

Bisikleti topladınızmı
Bende aynı kadroya V Fren donanım oluşturmak istiyorum

Geri