Scudo Sports

Giant ATX 7 kadroya bisiklet dizmek

ahmetkya

Forum Demirbaşı
Tepki
130
İsim
Ahmet Kaya
Bisiklet
Merida
Merhaba arkadaşlar acaba dağ mı yol mu dağ mı yol mu diye düşündüğüm anlarda seçimimi bisiklet toplamak yönünde kullanacağım heralde.Öncelikle kadro bu Serkan Namazcı abimizinde kullandığı giant atx 7http://(link) kadroda bagaj deliği oluşu dik açıları tur yapmaya uygun ve en önemlisi fiyatı da uygun

Şimdi size birkaç sorum olacak kadro hariç 2. el toplayacağım bana ortalama maliyet soylermisiniz yada aynı fiyata daha iyi parça
1-)Shimano deore vites-fren seti düşünüyorum nasıl slx ile çok bi farkı olur mu?2. el maliyet ne olur
2-)rockshox reba yada recon maşa.Maşadan beklentim hafif olsun bisikletimin en önemli parçası olacak kendisi
3-)shimano mt 15 jant seti düşündüm ucuz olduğundan dolayı çokmu kötü
4-)gidon sele borusu vs cok üst şeyler almayacağım alimunyum olacak sonra karar veririz
5-)lastikler:Ağır olmayan arazide ve düz yolda kullanılacak si önerin

Sizden istediğim ortalama maliyet ne olur kadro hariç 2. el düşünuyorum Bisikleti arazide, 1 haftalık turlarda kullanacağım isteklerimi karşılar mı?

Okuyup, zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ediyorum şimdiden :)

Scudo
1526760_933015443377138_5726626610761913265_n.jpg Merhaba Bende 2 Ay Önce Erdoğanlardan Almıştım Gıant Atx Tabi Benim Aradığım Düz Model yazısız olan kadrodan Değildi Görünce Hemen Aldım bu modelini..Ben Full Xt Topluyorum Allahtan Bir Şey Olmaz İse parçaları yavaşta olsa alıyorum...Türkiye'de Daha Çok bu kadro üzerine bisiklet topluyorlar bende bagaj deliği var diye almıştım ve kadro hoşuma gidiyordu...2.El Parçalarla Maliyetini Bilmiyorum Ama Dediğin parçalarla kadroyuda dahil edersek her halde 1500-1800 arası tutar diye düşünüyorum.Serkan Namazcı Dağ Turları yapıyor bu kadroyla Sram x7 set var, şuan benden başka bu kadrodan alıp parça toplayan 2 3 arkadaşım daha var.

• Beğen
Tepkiler: hüseyin salman
@ahmetkya Dostum 450 Liradan Bir Kuruş Fazla Para verme..Diğer Arkadaşlarda Öyle Aldı:D Zaten 550 600 Lira Edecek Kadro Değil:D Tayvan'da da 400 civarı..

@can akıncılar sağol dostum avro yukselince pahalındı diyodum kadro :) arkadaşlarını örnek veririm o zaman alırken :)

Maşa yada parça satan varsa özel mesaj atabilir :)

Aynı kadro bende de var. Kısmetse 3*10 xt toplıcam üstüne. ben de eft / havale ile 450tl verdim. nakit alacaksan üstünü verme. Yüklen daha önce alan arkadaşlar var aynı rakama diye :D

1610873_938459456165428_3808025995543811746_n.jpg

@avanak_abdi sizleri örnek vereceğim o zaman :) nasıl memnunmusunuz işçilik olarak nasıl buldunuz?

birde maşa düzmü konik mi ?

@ahmetkya bir Alex değil, ama gayet güzel :DAlmadan önce google resimlerde bitmiş halini aratırsanız daha iyi fikir sahibi olursunuz. Sonuçta faturalı ve ömür boyu garantili. Maşa konik değil. 1 1/8. Üstünde gelen furş takımı kapalı devre bilye. Benim gbi rulmanlı kullanmak isterseniz yarı entegre 1 1/8 28,6/44/30 ölçülerinde furş takımı alabilirsiniz.

Xt göbek, lx hidrolik fren ve deore vites seti ile kullanıyorum, ben de yakın zamanda bagaj deliği olduğu için geçtim ve çok memnunum, bisikletsepeti'nden indirimli 330tl'ye aldım. Fotoğrafları şimdi oturduğum yerden kalkmadan çektiğim için sadece bu açıdan gösterebiliyorum. :) Hiç çekinmeden alın kullanın derim. :)

11042091_10155349821820341_1954097305_n (1).jpg 11047025_10155349821735341_2111933507_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
@aliburak
Cok tesekkur ederim ilginiz icin ayni kadro rengi farkli sanirsam

@aliburak
Peki vites setinden memnunmusunuz

15.000 km oldu hiç bir arıza ile karşılaşmadım, bakımlarını düzenli yaptım, telleri belirli aralıklarla gresledim vs. arasıra komple sistemi temizliyorum ve ilk gündeki gibi gibi oluyor. yani memnunum. :)

Tesekkur ederim cok ust bisey beklemiyorum ariza cikarmasin yeter

2.el rebaya ne kadar vermeliyim sizce reba yada recon kullanan varsa yorumlari alabilirmiyim

Aynı kadroyu 2012'den beri kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım...

@m.ali mülayim
Tesekkurler hocam mumkunse toplu bir fotografini paylasirmisiniz

kendı boyuma uygun bulsam bende aynı kadroyu alacaktım ama olmayınca almadım...

• Beğen
Tepkiler: ahmetkya
peki reba hakkında görüşü olan var mı aynı paray daha iyi maşa bulabilirmiyim. 2.si bisilete shimano deore mi yoksa sram x7 mi dizmeliyim sram kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum

güncel konu parca stan arkadaslar iletişime gecebilir

Geri