ahmetkya
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 130
- İsim
- Ahmet Kaya
- Bisiklet
- Merida
Merhaba arkadaşlar acaba dağ mı yol mu dağ mı yol mu diye düşündüğüm anlarda seçimimi bisiklet toplamak yönünde kullanacağım heralde.Öncelikle kadro bu Serkan Namazcı abimizinde kullandığı giant atx 7http://(link) kadroda bagaj deliği oluşu dik açıları tur yapmaya uygun ve en önemlisi fiyatı da uygun
Şimdi size birkaç sorum olacak kadro hariç 2. el toplayacağım bana ortalama maliyet soylermisiniz yada aynı fiyata daha iyi parça
1-)Shimano deore vites-fren seti düşünüyorum nasıl slx ile çok bi farkı olur mu?2. el maliyet ne olur
2-)rockshox reba yada recon maşa.Maşadan beklentim hafif olsun bisikletimin en önemli parçası olacak kendisi
3-)shimano mt 15 jant seti düşündüm ucuz olduğundan dolayı çokmu kötü
4-)gidon sele borusu vs cok üst şeyler almayacağım alimunyum olacak sonra karar veririz
5-)lastikler:Ağır olmayan arazide ve düz yolda kullanılacak si önerin
Sizden istediğim ortalama maliyet ne olur kadro hariç 2. el düşünuyorum Bisikleti arazide, 1 haftalık turlarda kullanacağım isteklerimi karşılar mı?
Okuyup, zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ediyorum şimdiden
Şimdi size birkaç sorum olacak kadro hariç 2. el toplayacağım bana ortalama maliyet soylermisiniz yada aynı fiyata daha iyi parça
1-)Shimano deore vites-fren seti düşünüyorum nasıl slx ile çok bi farkı olur mu?2. el maliyet ne olur
2-)rockshox reba yada recon maşa.Maşadan beklentim hafif olsun bisikletimin en önemli parçası olacak kendisi
3-)shimano mt 15 jant seti düşündüm ucuz olduğundan dolayı çokmu kötü
4-)gidon sele borusu vs cok üst şeyler almayacağım alimunyum olacak sonra karar veririz
5-)lastikler:Ağır olmayan arazide ve düz yolda kullanılacak si önerin
Sizden istediğim ortalama maliyet ne olur kadro hariç 2. el düşünuyorum Bisikleti arazide, 1 haftalık turlarda kullanacağım isteklerimi karşılar mı?
Okuyup, zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ediyorum şimdiden