Scudo Sports

Bisiklet tişörtleri

@Sabri YILDIRIM Çok başarılı ve göze hoş gelen tasarımlar. Yeterli bütçem oluştuğunda birkaç tane sipariş edeceğimi söyleyebilirim. Başarılarınızın devamını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Sabri YILDIRIM
Scudo
@Görkem ÜNLÜ Çok teşekkürler

Dağ bisikleti kullananların çok beğeneceğini düşündüğüm yeni modeller;

b-31.jpg

b-30s.jpg

b-29.jpg

b-28g.jpg

b-33.jpg

b-25s.jpg

b-26.jpg

b-27.jpg

b-32s.jpg

Eline sagilik, umarim daha da iyisi olur.

Baski islerine yabanciyim, iki sorum olacak.

Kendi baskimizi yaptirmak icin, basilacak cizimin hangi formatta olmasi gerekiyor?

Sentetik kumas uzerine baski oluyor mu? Decathlon'da satilan uygun fiyatli kosu ve bisiklet tisortlerine baski yapabilir misin?

• Beğen
@celikkadro Teşekkür ederim öncelikle. Basılacak çalışma - vektörel çizim ise vektör formatta herhangi bir ölçüde olabilir ama çalışma vektörel değil ise elinizde olan en büyük ölçüde jpeg formatta olması gerekmektedir.

Sentetik kumaş üzerine baskı yapılabilir herhangi bir sıkıntı yok ancak deneme yapmam gerekiyor. Bu konuda bir deneme yapacağım ve paylaşacağım. Tişört için bana Decathlon'dan düşündüğünüz tişörtün linkini gönderebilir misiniz? E-mail adresim: tarztisort@gmail.com

Bisiklet harici japon araçları ve özellikle Mazda otomobillerine merakım vardır. Mazda tshirt çok güzel olmuş. Mazda ibaresinin olduğu farklı tshirtler yapacakmısınız acaba. En kısa sürede de mevcut olanı sipariş edeceğim .;)

• Beğen
@edz1903 Her insan farklı zevkler :) Zamanla her kategori için farklı modeller ve farklı stiller olacak. Özelden istediğiniz stilleri iletebilirseniz yada benzer örnekler sunabilirseniz çalışıp yeni modeller eklerim tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: edz1903
@Sabri YILDIRIM Tamamdır, muhakkak kısa zamanda iletişim kuracağım. Bugün veya yarın siparişi verip ilk önce denemek istiyorum. Birkaç araç kulübüne üyeyim birininde kurucusuyum . Onlarda mutlu olurlar sanırım.

• Beğen
@jhon Teknik olarak nedeni şudur: Kumaş beyaz dışında bir renk ise, tasarım önce sadece beyaz boya ile yapılır ve kurutulur, daha sonra bu beyaz baskının birebir üzerine renkli baskı tekrar yapılır. Bu işlem sayesinde tasarımdaki renkler kumaşın kendi renklerinden etkilenmez. Bu işlemlerde sarfiyat, zaman ve emek fazlalığı mevcut olduğundan fiyatı 5TL farklıdır.

@edz1903 Elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Dacathlon'daki en ucun tisort:

(link)

Farkli renkleri de var. Kumasin hafif delikli bir yapisi var. Kosu formasi icin benim tercihim zaten beyaz.

Bu model biraz daha pahali:

(link)

Buna benzer kumaslar baska markalarda da var ama fiyatlari bir hayli pahali.

Bunlar uygun fiyatli bisiklet formalari:

(link)

(link)

Butun kumaslar sentetik.

Arkadaslarla yaklasik 20 kisilik bir kosu ve bisiklet grubumuz var. Logolu, kosu ve bisiklet desenli tisort ve forma almak isteyebiliriz. Duruma gore tisortleri biz alip sana gondermekte olabilir. Tisortleri bizim aldigimiz durumda tek baski fiyati ne kadar olur?

Sentetiklere başlarsanız ve hesaplı olursa 20 formalık toplu siparişim hazır @Sabri YILDIRIM :)

@celikkadro Ben kendi bisiklet formama bir deneme yapayım durumu değerlendirelim burada.

belki forum için t-shirtler gibi güzel bir forma tasarımı yaparsınız :) hani böyle bisiklet forum adı altında ama her tarafında kocaman kocaman bisiklet forum yazmayan :) yine t-shirtler gibi beyaz veya siyah zeminde.

bence alıcısı çok olur.

• Beğen
@Sabri YILDIRIM Kuru kafalı olan modelin png halini atma şansınız var mı ? Dövme için çok güzel bir tasarım olmuş gerçekten.

@Sabri YILDIRIM dostum cidden begendim, fiyati da ulasilabilir olursa tercih sebebi olmasi cok basit, zira isin icine bisiklet girdimi biraz pahali oluyor, ulasilamiyor

@Sabri YILDIRIM evet biz mtb cileri unutmayin, hele kapadokya peri bacalari olanlarini hiccc unutmayin:)))

• Beğen
Geri