Bisiklet Tavsiyesi

Kağan Tan

Üye
Kayıt
23 Ağustos 2010
Mesaj
5
Tepki
0
Şehir
İstanbul
Merhaba arkdaşlar. Adım Kağan.

Uzun zamandır bir bisiklet almak istiyorum(MTB) fakat çocukken aldığım gibi harala gürele almak istemiyorum. İyi bir bisiklet alıp uzun süre kullanmak istiyorum.

Genellikle yolda kullanılacak fakat Ormana veya köye giderken yanımda götüreceğim için MTB almak istiyorum. Gerekirse lastik değiştirir yolda kullanırım diye düşünüyorum. Bu fikrim hakkında da görüş bildirirseniz sevinirim.

Aradığım özellikler öncelikle sağlam fakat olabildiğince hafif olmalı çünkü 110 kiloyum :( Boyum 1.71 M

500-750 TL arası alabilirsem çok iyi olur yok o fiyatlara olmaz derseniz 1000 TL'ye kadar bütçem var.

Tavsiyelerinizi Bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
 
Scudo

THE ROCK

Üye
Kayıt
21 Haziran 2010
Mesaj
57
Tepki
23
Şehir
BURSA
BİANCHİ TROY 1050 TL fiyatı var, kilo'na göre ALİMİNYUM ve Kalın bir kadro'ya sahip. Alternatif olarak WHİSTLE 'lara da bakabilirsin kadro sağlamlığı açısından.
 

yasin emre erdoğan

Aktif Üye
Kayıt
8 Haziran 2010
Mesaj
118
Tepki
92
Şehir
istanbul-avcılar
kağancığım whistlenin modellerini bulmak bu zamandan sonra biraz zor,ağırlığın dezavantaj bu yüzden kadro konusunda dikkat etmek gerek(kadrodaki 1-2 kiloluk hafiflik senin için çok önemli olmamalı) bu nedenle ömür boyu kadro garantisi olan kron veya treklerin modellerine bakabilirsn,ayrıca whistlelerin kadroları çok hoşuna gidiyorsa bianchinin sauk modeli aynı kadroyu kullanıyor,kafana takılan başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım...
 

Kağan Tan

Üye
Kayıt
23 Ağustos 2010
Mesaj
5
Tepki
0
Şehir
İstanbul
Sağlamlık ilk aradığım özellik çünkü 110 kg her kadronun, jantın taşıyabileceği bir ağırlık değil diye düşünüyorum. Çukuru var kasisi var :(

Beklediğim bir para var 10 gün içinde de elimde olabilir 2 ay içinde de ama ben şimdiden araştırmaya başladım.

Özellikle yukarıdaki kriterlere göre bir kron veya trek bulma imkanım var mı ?

Bir de ikinci el bir kron xc 4000 var ama param hazır olmadığı için bir şey diyemiyorum. PM gönderen arkdaşa hayırlı satışlar dilerim. 50 mesaj sınırı olduğu için geri dönemedim.