Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

merhaba bisiklette yeniyim ekim-kasım civarı letgodan 2.el bisiklet aldım. üzerinde kron cesium yazıyor ama internette bulamadım o modeli. aksamları shimano ve 24 vites tourney set var üzerinde. maşa gidon ve gidon boğazı zoom. lastiklerini beğendim baya. maxxis 26*1.75 overdrive var, arka kabak olsa da yenisini alıp kullanmayı planlıyorum. bisikleti aldığım kadın oğlunun 4 5 sene önce alıp binmediğini söyledi bende aldım herhangi bir sorunu yoktu kullanıyorum ve şuan bütçeme uygun yeni parçalar alarak sezona başlamayı düşünüyorum. sağ vites kolu bozulmuştu ve sl m310 kollar aldım, elcik aldım gidon ve ön arka aktarıcı alıp başka masraf yapmamayı planlıyorum. sizce bu bisikletin modeli ve gerçek markası nedir anlama yolu var mı? kadronun üstünde boya atmaları oluyor boyadım yine boya atıyor ve baya tedirgin olmaya başladım çünkü kadro başka marka gibi geliyor bana. sözün özü kullanma, masraf yapma konusunda değer mi? malum xc150ler oldu 900 lira ve piyasa şuan çok saçma.

Dosyalar

• 8d4836abac9a66e8bd9e2c60956458a1.jpg
    8d4836abac9a66e8bd9e2c60956458a1.jpg
    130,1 KB · Okunma: 14
Scudo
Beyler benim yaşım 16 boyum 1.65 kilom 70 ben genellike asfaltta sürmeyi planlıyorum ama azda olsa ormanda sürmeyi düşünüyorum ve atlamak zıplamak merdivenlerden inmekde istiyorum bana en fazla 750 tllik 2.el veya sıfır bisiklet önerirmisiniz ?

İyi akşamlar yarın alacağım bisiklet için yardımcı olabilecek bir deneyimli arkadaş yok mu acaba teşekkürler

@Mehnur AKGÜL
İkinci el oldukları için fiyatlarını bilseydik daha iyi yardımcı olurduk.
Size 54 kadro olur.Eğer 52 seçerseniz;biraz agresif sürüş pozisyonunuz olur.171 boy ile Scott Speedster 52 kadro kullanıyorum.

Arkadaşlar merhaba eski bisiklet tutkunuyum uzun zamandır bisiklete şartlardan dolayı bilmemiyordum şimdi yeni bir bisiklet almak için kolları sıvadım alacağım bisiklet kesin olarak bianchi olacak 1200 tl maddiyatım var bianchi aspid hd modelini çok beğendim iki kızım büyüyünce binsinler istiyorum sizce bu modeli almalıyım yoksa farklı bianchi model tavsiyeniz varmıdır bayan model veya erkek model arasındada kaldım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

Merhabalar Asıl amacım işe gidip gelirken kullanmak eğer denk gelirsede 50-60km lik gezi yapabileceğim modeli söyler misiniz iki model arasindayim giant rincon disk ve giant escape 3 tecrübeli kullanıcılardan yorum alabilir miyim acaba önceligim beni işe giderken hangisi daha rahat ettirir gönlüm rincon disk ten yana aralarında sürüş kolaylığı açısından fark yoksa yani çok yormazsa digerine göre hem mtb hemde disk fren olduğundan dolayı rincon diyorum ne dersiniz hangisini alırsam pişman olmam şu anda kullandığım bisiklet yazın A101 de satılan dağ bisikleti hatta 4 tane jant teli kopmuş fren jantlara sürtüyordu o halde bile kullandım yani bacaklar sağlam şükür detaylı açıklama yaparsanız iste şunu alırsan şu olur bunu alırsan bu olur diye forumada yeni katıldım herkese iyi sürüşler dilerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Değerli üyeler merhaba, Spor salonuna gitmek, bazen dışarıda kısa süreli bisiklet sürmek için önerilerinize ihtiyacım var, ilk bisikletim olacak, bbütçem 700 - 800 tl arası ancak 900 e zorlayabilirim. Spor ile ev arası uzaklık yaklaşık 3 km. Yollar düzgün ancak bazı yerlerde yokuşlar var. Boyum 178 ve spora giderken çok fazla yorulmak istemiyorum. Bisikletin spor görünümü olursa güzel olur.

ben dh için Giant Anthem 29 ER 2 almak istiyorum yardım edermisiniz yada 6000 tl ye başka dh tavsiye edermisiniz lütfen yardım edin

Merhaba aranıza yeni katıldım. Şehir bisikleti alacağım. Aklımdaki modeller bunlar. Sizce bunlar arasından hangi bisikleti almak daha mantıklı olur?

giant roam 3
merida crossway 40
carraro manifesto
carraro sportive 227
carraro sportive 806 elite
bianchi touring 727

Öncelikle herkese merhaba , hibrit bisiklet almayı düşünüyorum.Yaklaşık 800-900 lira gibi bir bütçem var biraz araştırdım şu modelleri gördüm
Mosso Lagerda 1721 Msm veya Mdm( ikisinin arasındaki fark nedir?)
Kron Tx 100 veya Tx 150
Corelli Pierre 6.0
Bt win riverside 150
Hangisini önerirsiniz acaba ilk bisikletim olucak özelliklerinden pek anlamıyorum da, şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için

@Bin Dokuz Yuz Uc Araziye sürekli girmeyecekseniz ve şehirde kullanacaksanız düz maşalı(amortisörsüz) v frenli (iyi ayarlarsanız gayet yeterli frenaj yapılabilir) şehir ya da trekking bisiklet alabilirsiniz. Hem daha ucuz olur hem de daha seri ve hafif bir bisiklete sahip olursunuz.

Sedona 410(2017) Merida crossway 20V(2017) Carraro sportive 224(2016) arkadaşlar bu bisikler hakkında yorum yapar mısınız? Sedona 1300 lira Merida 1650 lira Carraro da 1250 liraya bulunabiliyor. Ancak siz hangisini tercih edersiniz?

@Doğanay07

Merhaba msjımda şehir bisikleti alacağımı söylemiştim ve aklımdaki modelleri yazmıştım zaten :) Hangisini almam daha mantıklı sizce

Dostlar bisiklet sürmeyi çok seven birisiyim şimdi yeni bir bisiklet almak istiyorum.Ilk başta şehir bisikleti veya yol bisikleti almayı düşünüyordum.Ama fiyatlarından dolayı dağ bisikleti almaya karar verdim.Bugün Migros'ta 379 TL'ye 26 inç West marka bir dağ bisikleti gördüm.Sizce almalı mıyım?(boyum 1.72 )

Önerilerinizi bekliyorum.

@Bin Dokuz Yuz Uc öncelikle hangisi içinize sinerse en önemlisi bu aslında diğerlerini bilmiyorum ama bianchi touring kullanan arkadaşım var ordan biliyorum yeterli iyi bir bisiklet. Ayrıca en ucuzu galiba. Şahsi fikrim ayarlanabilir gidon boğazını bisikleti alıca değiştirmeniz hem görsel olarak iyi olur hem bisiklet hafifler ve gidonun rijitliği artar. Bianchiyi arkadaşım 2016 da 1500 tl ye kask ve eldiven ile almıştı şimdi bu fiyatları görünce ülkeme acıyorum resmen. İnsan gerçekten hayret ediyor.

@Doğanay07
Teşekkür ederim yorum için. Bende sportive 227 düşünmüştüm aslında en son ama bu yorumdan sonra tavsiyenizi göz önüne alıp değerlendireceğim

@Bin Dokuz Yuz Uc imkanınız varsa seçeneklerinizi deneyerek alın içinize sinsin. Bisikleti sevmek donanımı sevmekten önemlidir bence. Bisan ihlas kullanıp keyifle binen biliyorum. Ben bisikletimi seviyorum ama üzerinde 18 yerinde mosso yazınca biraz irite ediyor. Aman mazallah mosso yazısının biri silinir de bisiklet hangi firmanın belli olmaz diye 18 yerinde mosso hazıyor. Garantisi bitsin boyatmayı planlıyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Merida road lite 905 kullanan var mı? Varsa teknik özelliklerini paylaşırsa çok sevinirim. Bir de 2010 modelalınır mı sizce?

@Goldenshot
hocam 379 liralık bisikletten hayır gelmez.ekipmanı illaki çok düşük kalitedir.eğer niyetin parka çıkıp.yürüyüş pistinde tur atmaksa tabiki o zaman alabilirsin.zaten dağlarda yada ormanda kullanmayacaksan dağ bisikleti alman uygun olmaz.çünkü dağ bisikletleri şehir içinde uzun kullanımlar için tasarlanmadığı için şehir içinde kullanımda seni çok çabuk yoracak buda bisikletten çok çabuk soğumana sebep olacaktır.o yüzden uygun bir şehir bisikleti yada yol bisikleti almanı tavsiye ederim.bütçen çok uygun değilse ikinci ellere bakabilirsin

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 2018 yılıyla birlikte bisiklet fiyatlarında astronomik derecede bir artış oldu. Mosso Cavalier Claris 2017 modeli 1800 lira iken 2018 modeli 2300 e çıktı. Acaba 2017 modelini bulabilir miyim ?

Geri