Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@lsyncal
Yurtdışından indirimle almıştı. Türkiye fiyatı 9000 civarındaydı yanlış değilsem. Konusu burada Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)
Link de bu sadece 58 kalmış (link)

Scudo
@Emert20 Umit F/P ürünü mü ? Bianchi 26 Tourning güzelmiş aslında ama çok kararsızım çok..

@Cynydlan
(link)
Bu bisikletin satıcısının mağazasında %10 indirim kuponu var diğer bisikletlerinide incele bir istersen. Ümitten daha uygun fiyata daha kaliteli bir bisiklet denk gelir belki.

@Emert20
Sizin önerdiğiniz bisiklet benim listemdeki bisiketlerden iyimi ?
Kron XC 100
Salcano NG 650
Bianchi RCX 226
RockRıder 340
Riverside 500
Ümit Magnetic
Bianchi Touring 313
Hangisini almalıyım ki çok çeşit model var.

arkadaşlar mrb.
2016 mosso 735 tca full 105 set olanımı tercih edersiniz yoksa
2016 merida scultura 400 mı ? merida full 105 donanıma sahip değildir.
sadece fren kolları ve aktarıcılar

@Cynydlan attığın bisikletlerin fiyatları birbirine yakın, kullanılan vites-fren sistemleri de aynı şekilde. Onun için hangisinin görünüşüne için ısındıysa onu alabilirsin bence.

@Emert20
Dağ bisikleti ile şehir ve hybrit bisiklet arasında dağlar kadar fark olur mu ? yani çok fark olur mu ?
Ağırlık, sürüş deneyimi, hantallık, rahatlık falan filan.
Dağ bisikleti düşünmüştüm ilk başta ama çok hantal olduğunu düşündüm doğru mu bilemiyorum ama doğru olabilir belki.
Şehir ve Hybrit bisiklet arasında gidip geliyorum.

@Cynydlan farkeder kadro geometrisi farkediyor,hybrid bisiklette ince teker olir daha iyi akis saglar dag bisikletinde kalin teker asfaltta yorar.
%70-80 sehirde kullanirim diyorsan hybrid en mantiklisi ben dagdan hybride e gectim bisiklet daha zevkli surer hale geldim meger dag bisikleti tank gibiymis ölüyordum pedal cevirirken

@Desert Fox
Eski bisikletiniz neydi ? Salcano NG650 düşünüyorum yada Bianchi Tourning 313.

@Cynydlan
Dağ bisikletini şehir için uygunlaştırabilirsin ama şehir bisikletini dağ için uygun hale getiremezsin.

@Cynydlan bianchi scorpion idi ikisini de tercih etmem masalari çok kotu zoom markasi bu fiyata masalar berbat oluyor sabit masa daha iyi bir secim

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaslar Ng 650 ile mtb ye başladım. Bu sezon uzun turlar yapacağım için yeni bir bisiklet almak istiyorum. 2000 tl civarı bütçem var. Whistle Nakoda (claris 2x8) kafama yattı. Yada btwin 520 fb (sora 3x9) var şimdilik seçenek. Sorum şu: 700x23 yol lastiği yerine 700x28 lastik whistle a taksam. Schwalbe marathon olsa lastikler. Toprak yolda da kullanma imkanı verir mi bana. Halihazırda 29x2.10 lastikli bisiklet kullanıyorum. Başıma ne gelir bir fikrim yok.

Istanbul da oturuyorum gidip elden bisiklet almak istiyorum 1500 2000 tl arası ghost gibi markaları satan bir mağaza var mi varsa sitesinin linkini atabilirmisiniz

1500 _1800 tl bütçe var eminönü bisiklet çarşısında gitsem kaliteli bir bisiklet alabiliemiyim kaziklarlarmı

Merhaba orbisplus milo 10 hakkındaki düşünceleriniz nedir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kısa mesafeler için konforlu ama 30 km den sonra yoruyor. Ben çoğunlukla toprak yolda kullanıyorum.

Dosyalar

• 20180103_130302.jpg
    20180103_130302.jpg
    238,8 KB · Okunma: 23
@MustafaORAN
Yapacağım yol kısa olacaktır. En fazla 1-3 km arası. Okula gidip gelmek için almak istiyorum. Arada sırada şehri gezerim o kadar belki küçük veya büyük aktiviteler yaparım :D

Açıkçası daha iyi bir bisiklete binmedim. Schwalbe zırhlı lastikler ile çoğunlukla arazide bindiğim halde çok nadir patlak yaşadım. Biraz ağır ama güzel işte.

Carraro 225 imi sattım. düz maşalı şehir bisiketleti arıyorum. Bütçem 1000 TL . Bana yardımcı olur musunuz. Hafif olsun istiyorum. Giant air ler çok pahalanmış. 10-12 kg arası birşey arıyorum. 2. el merida speederlerde biraz yüksek geldi bana.Şehir içi 30 km üzeri sürmüyorum. şu modeller nasıllar? 2. el olarak ne önerirsiniz? birde şehir dışı görmeden binmeden kargo vs dertli olacak benim için ikinci elde önce havale yapmaya korkuyorum.

Carraro 321 -323

Mosso Legarda 1621 MDM V - 1721 V

Giant Escape 2 - 1100 TL İkinci EL 1 yıllık

Giant Escape 3 - 900 TL İkinci EL birkaç HAFTALIK

Geri