Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Merhaba Benim 2000 yılından 2015 yılına kadar bir çok motosikletim oldu şu anda 2 adet bisikletim var ilk olarak sıfır bir fitnes bike olan Merida speeder 200 aldım, o dururken üstüne bir de ikinci el Trek One 1.5 aldım iki bisikletten de çok memnunum uzun bir zaman bisikletimi değiştirmeyi düşünmüyorum bana fazlası ile yetiyor. Önce kullanım tarzınızı belirleyin ona göre seçim yapın derim. Ancak bütçeniz uygunsa 1 adet maşalı dağ bisikleti (fiyatı uygun olabilir) bir adet rahat kadrolu (endurance) yol bisikleti alabilirsiniz. Bakkala, tuvalete bile motor ile giderken 110 kiloydum bisiklet ile 95 kiloya düştüm daha da ineceğim inşallah.

Scudo
Herkese selamlar,

Deneyimli arkadaslardan su iki bisiklet icin yorum almak istiyorum. Takildigim nokta carbon+105 mi yoksa aliminyum+ultegra mi? Ya da dikkat etmem gereken baska hususlar var mi?

(link)

(link)

Bisikleti sadece haftasonlari bir-iki saatlik turlar yapmak icin istiyorum.

Tesekkurler.

Merhaba herkese. Lise öğrencisiyim. Bu sene bisiklet almak istiyorum. Okula gitmek için ve bazı yerlere bisikletle gitmek için. 1000 TL gibi bir bütçem var.
Biraz araştırma yaptım şu sonuçlara ulaştım
Kron XC 100
Salcano NG 650
Bianchi RCX 226
RockRıder 340
Hybrid türü
Bunlardan iyi modeller varsa bana yardımcı olabilir misiniz ? buranın yollarının hepsi düz değil. Çukurluk alanlar olsun engebeli alanlar olsun. Kısacası yollar bozuk. Bazı yollar düzenli bazı yollar düzensiz.
Şehirde süreceğim ama dağ bisikleti uygun gibi görünüyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese Merhaba,

Ben Mert Serdar, aranıza yeni katıldım.

Kararsız kaldığım bir konuda yardımınızı isteyecektim.

Yaklaşık 1000 km şehir hibrit bisikleti tecrübem var ve yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum, ve ocak ayı içerisinde bir adet edineceğim (kurların dalgalı olması ve ithal bisikletlere gelecek olan %20 vergiden dolayı). Hobi kullanıcısı olacağım haftada 150 km yol yapmayı planlıyorum (tabi bu maksimum değer ve her hafta olmayacaktır). İki bisiklet arasında kalmış bulunmaktayım. Bu konu hakkında fikrinizi almak istedim. Btwin Triban 540 ve Scott Speedster 20

Triban 540'ın güncel fiyatı 3700 TL civarı ve 5 taksit imkanı var ve Scott Speedster 20 için Nakit 4250 TL teklif aldım. Kafamda çok soru işareti kaldı yardımcı olabilir misiniz? Hangisini almam daha uygun olur. Aldığım bisikleti uzun seneler kullanmak istiyorum bu nedenle servis ve yedek parça olanaklarını da değerlendirerek cevap verebilir misiniz.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Merhaba Levent Bey son durum nedir?Bisikletinizin kararını verebildiniz mi?Merakla bekliyoruz :rolleyes:

merhabalar İstanbul'da kullanabileceğim 1000-2000tl arası bisiklet önerebilir misiniz? her zaman olmasada ulaşım aracı olarak kullanmak istiyorum işe,haftasonu gezmeleri vs. ama en çok market,fırın yakın cevrede gidebileceğim kafe,avm vs için istiyorum.
çok bilgim olmadığı için bariz özellik aramıyorum carraro juliet modeli hoşuma gitti ama beklentilerimi karşılar mı emin değilim. şimdiden teşekkür ederim

@slnelsund
Katlanır bisiklet düşündünüz mü?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@hamlet2006 düşündüm ama benim tarzım değil dediğim gibi juliet yada juliana tarzı bişeyler istiyorum

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@slnelsund
Eğer juliet ile juliana arasında kaldıysanız kesinlikle ve kesinlikle julieti seçmelisiniz:Çünkü juliet hem aluminyum kadrolu hem de nexus gibi bakım fazla istemeyen kolay kolay bozulmayan bir vites sistemine sahip.

• Beğen
(link)
105setli 2018 bisiklet :) türkiye de üretilen bi ürün neden türkiyede daha fazla pahali oluyor cözemedim
sizce almaya değermi yoksa başka markalara yönermek mi lzm ^^

• Beğen
Merhaba herkese. Lise öğrencisiyim. Bu sene bisiklet almak istiyorum. Okula gitmek için ve bazı yerlere bisikletle gitmek için. 1000 TL gibi bir bütçem var.
Biraz araştırma yaptım şu sonuçlara ulaştım
Kron XC 100
Salcano NG 650
Bianchi RCX 226
RockRıder 340
Hybrid türü
Bunlardan iyi modeller varsa bana yardımcı olabilir misiniz ? buranın yollarının hepsi düz değil. Çukurluk alanlar olsun engebeli alanlar olsun. Kısacası yollar bozuk. Bazı yollar düzenli bazı yollar düzensiz.
Şehirde süreceğim ama dağ bisikleti uygun gibi görünüyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
___________________________________________________________________________________
Dağ bisikleti almaktan vazgeçtim. Hybrid düşünüyorum daha hafif ve koşullara uygun diye
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Hangisi daha iyidir ? bunlardan iyileri var mı ?

Salcano xrs060 almayı düşünüyüyorum sizce almalımıyım?
veya da ne almalıyım Bütçem Düşük

screenshotAtUploadCC_1515742217316.png

mosso urban m alfine hakkında önerileriniz, yorumlarınız, eleştirileriniz nelerdir? 2018 model yaklaşık 3000 tl ücreti var

@Cynydlan
Bunlarıda düşünebilirsin
(link)
(link)
(link)
Senin sorduklarından da mossoyu tercih ederdim sanırım.

@Mustafa Zeybek
bisikletin linki falan varsa bakabilirmiyim :) 4bin tl kadar bi bütcem var bakiniyorum bende:)

Geri