Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@appendix Bende frenlerin olduğu yeri delsem monte edilecek yer açsam nasıl olur ? Bozmuş mu olurum acaba ? Antalya'da yaşıyorum yağmursuz hava olmaz kışın ve bisikletimi yağmur çamur dinlemeden sürmek istiyorum.

@saglam.serdar teşekkür ederim bacaklarım imkan tanıdığı kadarıyla pedallayacağım :) Size de sorayım dedim: Çamurluk monte edecek delik yok arka tekerin orada o üçgen kısmı delsem nasıl olur acaba matkapla ?

@ensyvz14
Kron hakkında pek güzel yorumlar okumadım ama tasarım olarak süper bisikletleri var göze hitap ediyor. Ancak mossoyu tercih ederdim ben olsam. Carraro'da denemenizi tavsiye ederim. Bulabilirseniz birde Sedona 300'ler var güzel bisikletler :)

Scudo
@szrtpkr Delmeye gerek yok herhalde. Ben hiç çamurluk kullanmadım ama çeşitli şekilde monte edilenleri var.

• Beğen
Tepkiler: szrtpkr
@ensyvz14carraro sportive 321 ya da bianchi touring 821 bakabilirsin (ikisi de ayni bisiklet)

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu bisikletteki amortisör yaylı mı acaba? (link)

@JusTiMe benim bildiğim havalı. Satıcıyla irtibat kurmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: Yankı
Merhaba arkadaşlar.
Bir arkadaşıma yol bisikleti bakıyoruz kendisi sıfır istiyor bende minimum sora setli olmasını istiyorum. Limit 2500 tl. Arkadaşım deneyip almak istiyor o yüzden İstanbul Kocaeli civarından alabileceğimiz bir yer varmı? Aklımda kron 3000 var, 2450 tlye buldum. Tavsiyeleriniz var mı?

@Egemen Ocaklı (link) bence zorlayıp bunu almakta fayda var ama beklerseniz büyük ihtiamalle sezon sonu indirimiyle 2500'ün altına düşecektir.

(link) veya karbon maşadan vazgeçip buna da yönelebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Egemen Ocaklı
@Egemen Ocaklı

(link)
(link)

Bianchi ile Carraro aynı yerde üretiliyor.

(link)

Biraz zorlarsanız pazarlıkla bu bisikletlerin bir üst yani Tiagra setli modellerini 2.500 civarına alabilirsiniz.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar;

Benim de carraro 227 2017 model bir bisikletim mevcuttu. Ne yazık ki geçen ay çalındı. Ben de yenisini almayı planlıyorum (baharda fiyatların artacağını düşünerek şuan daha uygun olabileceğini varsayıyorum) Bisikleti, İstanbul'da şehir içi, sahilde vs. daha çok gezmek hem de spor olsun diye kullanıyordum. Katlanabilir bisikletler benim için uygun olabilirdi fakat bildiğiniz gibi İstanbul yokuşu bol bir yer. 1500-2000 bandında önerdiğiniz bir bisiklet var mıdır? Yoksa yine Carraro 227 mi almalıyım? Şimdiden teşekkürler:)

@Egemen Ocaklı BİANCHİ SLR 600 var 2250-2500 aralığında bulabilirsin Tiagra setli tavsiye ederim

• Beğen
Selamunaleyküm ilk bisikletimi alıcam ve henüz tecrübem yok yaklaşık 1200 tl bütçem var ve nasıl kullanayım kararsız kaldım. Sedona 300 var 1120 tlye fakat onu alırsam ekipman alamam bir süre diğer yandan mosso legarda 1721 var 950 tl geriye 200 tl kalıyor ve ekipman alabilirim bununla sizce ne yapmalıyım? Alternatif bir öneriniz var mı böyle yapsan çok daha iyi olur gibisinden?

• Beğen
Tepkiler: szrtpkr
Öncelikle iyi günler bir kaç sorum olacak. Ben 2 senedir her gün düzenli bisiklet kullanıcısıyım işe gitmek için satın aldığım salcano ng750 26md 2014 model bisikletim vardı her gün en az 20 km bisiklet sürüyordum geçtiğimiz kış kar yağdığı zaman bile kullandım, 2 sene önce bisikleti aldığım zaman 110 kiloydum şuan bisikletim sayesinde 80-85 kiloların dayım askere gideceğim için işten ayrıldım ve bisikletimi istemesem de satmak zorunda kaldım sattığım zamandan beri eksikliğini çok hissediyorum ve her gün askerden gelip yeni bisikletime kavuşmayı bekliyorum, uzun zamandır toplu taşıma benzeri araçları kullanmamıştım bisikletimle her yere gidiyordum yorsa da hem zevk alıyordum hemde daha kısa sürede gidiyordum şimdi asıl konuya gelelim ben askerden geldiğimde bir bisiklet alacağım fiyat bütçem max 3500tl aklımda 2 soru var yol bisikletimi dağ bisikletimi ikisinin arasında kaldım istanbul bahçelievler civarında oturuyorum yani kullanım alanım %95 asfalt ama biliyorsunuz ki yollarımız mayın tarlası gibi açıkçası yol bisikleti almayı düşünüyordum ama lastik dirençleri oldukça kötü yani en ufak darbede bile gümleme şansı var ben 2 sene bisiklet kullandım bisikletimi aldığım gün rubena korumalı dişsiz asfalt lastiği ile değiştirdim ve 2 senede sadece bir kere lastiğim patladı bu benim kullanmama da bağlı ama dediğim gibi yol bisikletlerinin lastikleri daha dirençsiz oluyor size sormak istediğim bana bisiklet tavsiyesi verebilirmisiniz benim kafamda yine dağ bisikleti var ama yol bisikleti tecrübem olmadığı için sizlerin görüşlerine ihtiyacım var sizce nasıl bir bisiklet almalıyım 3500 tl ye tavsiye edebileceğiniz bisiklet markaları ve modelleri varmı?

Öğrenciyim ve spor amaçlı alıcam. Fakat ilk bisikletim olacak ve çok pahalı bişey olmasın istiyorum. Bu bisikleti çok beğendim ama bir kaç arkadaşım marka hakkında (sadece marka, model hakkında değil) kötü yorumlar yaptı. Ben bisikleti inceledim ve gayet güzel ve kaliteli görünüyor. Tabi amatör gözlerle.

Yardımcı olabilirmisiniz lütfen? Almalımıyım almamalımıyım? Alternatif önerebilecek varmı?

Teşekkürler :)

herkese merhaba, MTB bisiklet almayı planlıyorum işe gidip gelmek ve gezmek için ideal bisiklet arıyorum yaz kış yağmur da kar da kullanıcağım bir bisiklet lazım bana istanbulda oturuyorum çoğunlukla asfalt olmasına rağmen patates tarlası yollara ayak uydurmalı.

erkeğim
20 yaşındayım
1.77 boyundayım
85 kiloyum ( taliplerimi bekliyorum :p)
2500tl bütçem var
sağlam düzgün bisiklet taviseleri için lütfen mesaj atarmısınız?

Şuan Carraro Sportive 221 kullanıyorum. Üstünde Michelin Protek var. Yerler azcık ıslandı mı deliler gibi kayıyor. Artık işe gideceğim ve iş evden 6km uzakta olduğu için düzenli kullanacağım. Kışın karda buzda ıslakta yolda bırakmasın istiyorum. 4season lastiği baya önermişler ama buzda karda gidebilecek bir lastik gibi gelmedi. Hatta bisiklet direk ona uygun değil gibi. Acaba bir dağ bisikleti mi alsaydım diye düşünüyorum her gün ama bununda normal günde performansı baya guzel. Şimdi bu bisiklete lastik mi almak daha uygun olur yoksa dağ bisikleti mi alayım yoksa fat bike mı alayım? Fatbike çok eğlenceli duruyor ama her gün tek seferde 6km çok mu zorlar diye düşünüyorum birde yukarı doğru eğimli yol. Dağ bisikleti karda zorlar gibi geliyor. Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?

Geri