Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@DoqanG
Sıfır bisiklet alırken 2017'yi geçtim bulabiliyorsanız 2015 - 2016 modellere bile bakabilirsiniz. Eski modeller daha iyi fiyat/performans oranında olacaktır her zaman. (Hatta aynı serinin bisikletleri eski yıllarda daha iyi özelliklere sahip oluyor) Döviz böyle giderken 2018 model beklemek zarar ettirir.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
Scudo
Altınızdaki bisiklet 30 milyarda olsa sizi 70 80 km hıza falan ulaştırmaz o ivmeyi kazandıran sizlersiniz ona göre bisiklet alın derim başlangıç olarak.Bisiklet sürmeye yeni heves eden arkadaşlar için tavsiye etmiyorum böyle pahalı bisikletleri herşey yavaş yavaş :) İlerde zaten otomatikmen değiştirmek istiyceksiniz çünkü kullandığınız bisiklet sizin daha çok gitmenize izin vermiycek.

@DoqanGdostum 2016 dan kalma son ürün bisikleti aldim kullanıyorum model olarak cok farketmez zaten

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağolun en kısa zamanda gidip alıcam bu modeli fiyatına göre kitlenen maşa altus ön ve arka aktarıcı shimano ruble shimano aynakol filan baya kaliteli kadrosuda mosso

Yeni
Arkadaşlar sizce ikinci el Triban 500 mü Sedona 610 mu yoksa sıfır Salcano XRS 040 mı? Alırsam özelleştirme yapmayı düşünmüyorum şimdilik, bunu göz önünde bulundurursak hangi modeli tavsiye edersiniz?

Bir de forumda Triban 500'de 3'lü aynakol olduğundan yarışlara katılamayacağımız yazıyor, doğru mudur bu bilgi?

@sonselim16
Ben de Ghost 7 modelini kullanmaktayım, bir dağ bisikletine ve cüssesine göre oldukça makul, hafif denilebilecek bir ağırlık.

Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Direk konua giriyorum. Ben şuan 126 kiloyum. Boyum 1.78. Daha önceden 155 kiloya kadar çıkmıştım. Yaşım 21, üniversitede okuyorum. Gezmek için olsun, spor yapmak için olsun boyuma, kiloma, kullanım amacıma uygun alabileceğim en iyi fiyat/performans bisikleti tavsiyelerinizi bekliyorum. Ek olarak tanıdığım tanımadığım kim olursa olsun kilomu söylediğimde inanmıyorlar, kilomu kesinlikle göstermediğimi söylüyorlar. Ölçüm yaptırmadım ama demek ki kas oranım yüksek, bisiklet seçiminin bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama ben yine de belirteyim.
Cevap veren herkese şimdiden Teşekkürler

Arkadaşlar Mosso Legarda 1721 MSM V Aldım Ellerinde Kalmıstı Sadece Ama Aratmadı İstediğimi 3. Gün Oldu Alalı Çok Güzel Gidiyor Hızlanmada Beni Hazmettirdi Herkeze Tavsiye Ederim

@DoqanG
2018' de ek vergi olacak ve kur her yıl arttığı için fiyat performans oranı düşüyor. Mart' ta 14 model bisiklet aldım, size de aynı tarz bir şeyler öneririm. Legarda 1724 güzel bisiklet, alınabilir.

@Kaptancan
2.el varken 0 bakmayın bile. Bence karbon maşasıyla triban 500 önde. Yarışlarla ilgili bilgim yok.

@DoqanG
Ben cevap yazana kadar almışsınız :D güle güle kullanın

@Mustafa Zeybek

1724 Yoktu bende 1721 aldım Mat Siyah Kırmızı V Fren 2 3 Ay Sonra HidroliK Disk Fren Geçmeyi Düşünüyorumda Maşa Uyumlumudur Bilmiyorum Modeli Mosso Legerda 1721 MSM V

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@DoqanG
Bisikletiniz hayırlı olsun. Maşanızın fotoğraflarını atarsanız uyum konusuna bakarız. mekanikten hidroliğe geçmiş biri olarak o konuda yardımcı olabilirim.

@DoqanG
Face kullanıyorum fakat prensip olarak messenger yüklemiyorum :) forum üstünden yardım edeyim ki sonrakilere de referans olsun. Şöyle bir konu açmıştım onu okuyup sorularınızı yazabilirsiniz. Birkaç konuda yardım

@DoqanG
Selenin üstünden bisikletin sol tarafına baktığınızda maşada şu şekilde DSC_1096.JPG sketch-1509210540607.png bisikletin arkasında ise şu şekilde DSC_1097.JPG sketch-1509210639812.png yuvalar olması gerek.

maşada malesef yokmuş destek göbeklerdede rötor yeri yok ama kadronun arka kısmındaki yuvalar var 2 göbek 1 maşa değişimi lazım nekadar tutar sende ?

@DoqanG
O zaman fren değiştireceğin zaman bisikleti sat çünkü sadece kollar, ruble, fren bile 300 tutar nereden baksan. Göbekti, maşaydı, jant ördürmesiydi derken bisikletin parasını fren değiştirmeye gömmüş olursun.

Geri