Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

arkadaslar merhaba..bır suredır burayı takıp edıyorum..bısıklet alma surecını tamamladım. aldıgım bısıklet şu:

(link)

16 kadro..tahmını yarın elımde olacak...
umarım bısıklet secımım yanlıs olmamıstır...

Scudo
@Mustafa Zeybek
zaten internette hiç türkçe bulamadım sitesinde bile türkçe yok .. Bayada Kaliteli

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Canlarım ciğerlerim daha üç gun önce bisiklet almayı kafaya koymuş ve bisikletten sizlerin yorumu dışında birşey amlamayan biri olarak yarın alacağım bisiklet hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
Boy 1.85...
Daha çok şehir içi ama tabi engebeli yerler içinde şehir tur bisikleti düşündum...
Mosso 1727 hidrolik olanı mi alsam...
Carraro sportif 225 mi...
Ya da başka önereceğiniz var mi...
Lütfen yardimci olun...

@Pharmacist1649 Mosso bir tık önde. Yalnız almadan önce parçaları tanımanızı tavsiye ederim.

BU AYRI KONU AÇAMAMA MUHABBETTİ NEREDEN GELİYOR ÇOK MERAK EDİYORUM KONU AÇMAYA İZİN YOK AÇILAN KONULAR İÇİNDE SORCAKMIŞIM KONUYU AMA CEVAPLAYAN YOK YA TAKMIYOLAR YADA AYNI KONUYA SÜREKLİ GİRE GİRE BIKTILAR YADA SÜREKLİ AYNI KONUDA MESAJ YIĞILMASI OLUNCA CEVAPLAYAMIYOLAR SİZCE HANGİSİ

Öncelikle selamlar. Uzun süredir bir bisiklet almayı düşünüyordum. Küçük bir kasaba ve yolların çoğu bozuk olduğundan(hatta toprak) dağ bisikletinde karar kıldım. Henüz bu işte pek deneyim sahibi olmadığım için başlangıç bisikleti tarzında bir bisiklet almak istiyorum ve verecebileceğim en fazla ücrette 800 TL civarı. İnternette Bianchi Rcx 226 bisikletin uygun fiyata 764 TL ile satıldığını gördüm. Kron xc100'de alabilirdim bu fiyat civarında ama küçük bir ilçede yaşadığımdan(nüfus 10 bin) sadece Bianchi ve Carraro'nun yetkili servisi var. Bu Rcx 226 bisikleti aldım ve şu an kargoda. Bu bisiklet hakkında olumlu/olumsuz görüşleriniz nedir? Ve ek olarak bisiklet sürerken hangi ekipmanlara sahip olmam gerekir. Teşekkürler.

Mosso legarda 1721 MSM v alacağım İstanbul'da tavsiye ettiğiniz bisikletçi var mi

Merhaba arkadaşlar yol bisikleti almayı düşünüyorum.Yardımlarınızla güzel bir ürün seçmeyi hedefliyorum.Bütçem yüksek değil 1500 civarı btwin marka hariç önerilerinizi bekliyorum.SLR 400 modeli ilgimi çekti bunlar da özellikleri yardımcı olursanız sevinirim.
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ TRIPLE BUTTED
MAŞAÇELİK RİJİT 1.1/8″
ARKA VİTESSHIMANO SORA R3000
ÖN VİTESSHIMANO SORA R3000
KRANK TAKIMISHIMANO SORA 3000
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG30 11-28T KASET
VİTES KOLUSHIMANO SORA 3000 2X9
FRENSHIMANO SORA 3000 KUMPAS FREN
LASTİKMICHELIN DYNAMIC SPORT 700X25C
JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELESELLE ROYAL
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ TRIPLE BUTTED

Bi siteye nacizane onerim
Ya bu bolume gonullu birkac editor bulur onlar insanlarin sorularina yardimci olur
Ya da bu bolumu daha genelleyerek tum markalarin forum bolumu bu bolumde toplayarak burayi zenginlestirir ve kalabaliklastirir.
Kimse kimseye yardimci olmuyor
Burdan 10 kisi bisiklet almaya calisiyorsa bir bisikleti olan 1 kisi tesadufen bakiyor . cunki bakmasini gerektircek birsey yok neden baksin

Bisiklet marka tartisma.bolumu gibi genel bir bolum.olsa forumun yarisi burda olurdu ve daha iyi faydalanirdik

Herkes bisikletini surup yoluna bakiyor

Mossobisikletim.net
Burasi guvenilir site midir...
Burdan siparis vercem de...
Mosso 1727 hidrolik model

@dwimmer elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ama sürekli aynı sorular sorulunca sıkılıyor insan ve bazı kişiler sanki forum onlara bisiklet bulmak zorundaymış gibi davranıyorlar bir tanesini engelledim bugün. Forumu okumadan 1000 liram var ne alayım diyen insanla neden uğraşayım ki.

@Pharmacist1649 ben de o siteden sipariş verecektim fakat vazgeçtim sonradan. Bana güvenilir gibi gelmişti . Mosso bisiklet. Net den bahsediyoruz değil mi?

@Afyon35 aynen kardeşim 3 kere yazdım hepsi buraya geldi c.tesi bisiklet alıcam inşallah ama kimse soruma cevap vermedi ne yapcam bilmiyorum bakıcam sürücem burdaki adam sürdürüyor ve birini alıcam.

@Afyon35 buradakilerin size bisiklet bulmak gibi bir görevi yok yani bana tavsiyede bulunmuyorlar diye bağırıp çağırmayın lütfen(bilmiyorsanız söyleyeyim büyük harf kullanarak yazmak bağırmak anlamına gelir). Bütçenizi belirtmekle başlayın yardımcı olmaya çalışalım.

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
@Mustafa Zeybek benim bütçem 700tl maksimum bisiklet önerebilir misin? Mtb bakıyorum

@6frkn6 eli yüzü düzgün 2.el öneririm. Üzgünüm ama 700 liraya full tourney mtb bile zor bulursunuz bulsanız dahi 16-17 kilo olur. 1000 liraya kadar alacağınız bisikletlerde birbirinden pek fark olmaz. 0 alacaksanız Kron corelli salcano bianchilere göz atın hoşunuza gideni alın derim.

Evet o site @Mustafa Zeybek .
Guvenilir bi sitemidir...
Hani ne bileyim mosso legarda 1727in cakmasi vs falan var mi...
Ilk defa bisiklet aliyorum o yuzden sizlere danismadan almayi dusunmuyorum

@Pharmacist1649 bana fotoğraf atmıştı adam. Dükkanı var bisiklet de orjinal sıkıntı olmaz o konuda. Sitede hakkımızda bölümü var oraya göz atın lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Pharmacist1649
@Mustafa Zeybek salcano ng800 buldum 14 kg full shimano 699 tl birde ümit mirage var hangisini almalıyım ikiside alüminyum 14 kg

Geri