Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Kimse Bi cevap yazmamış. Anlaşılan bu bisikletler burda pek bisiklet yerine konulmuyor.

Scudo
Ben tur bisikleti değil kesinlikle mtb istiyorum fakat mtb'ye karşı insanlar artık kin gözüyle bakıyor sanki biri bana önerdi diye mtb arıyormuşum gibi davranıyor millet oysa ki ihtiyaçlarımı mtb karşılayacak. Hani para sıkıntım olmasa iki bisiklette alır asfalta yol bisikletine, dağda bayırda mtb'ye binerim fakat para yok.

hepsi 2017 modeldir arkadaşlar.. amatsörsüz ve v fren istediğim için bu modeller arasında kaldım

carraro sportive 321..... 1000 tl

KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI-ENTEGRE
MAŞAÇELİK RİJİT 1.1/8”
ARKA VİTESSHIMANO TOURNEY TY300
ÖN VİTESSHIMANO TOURNEY TY510
KRANK TAKIMIÇELİK 48X38X28
ARKA DİŞLİSHIMANO TZ21 14-28T
VİTES KOLUSHIMANO EF41 3X7
FRENALÜMİNYUM V-FREN
LASTİKCST 700X35C
JANTCARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELEDDK JELLİ
bianchi touring 821 ...... 990 tl

KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
MAŞA:28″ YOL ÇELİK 1.1/8″
ARKA VİTES:SHIMANO TOURNEY TX35
ÖN VİTES:SHIMANO TOURNEY TX51
KRANK TAKIMI:SHIMANO M131 48X38X28
VİTES KOLU:SHIMANO EF51 3X7
FREN:ALÜMİNYUM V-FREN
LASTİK:CST 700X35C 37X622 SİYAH, REFLEKTÖRLÜ
JANT:28″ FREEWAY ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELE:SELLE ROYAL

mosso legarde 1721........ 930 tl

KADRO 6061 ALLOY FRAME
MAŞA RIGIT
AYNAKOL SHIMANO FC-TY501
RUBLE SHIMANO MF-TZ21
VİTES KOLU SHIMANO ST-EF500 7X3
ARKA ATTIRICI SHIMANO ALTUS RD-M310L
ÖN ATTIRICI SHIMANO FD-TX51
ZİNCİR KMC-Z51
FREN ALLOY V-BRAKE
ORTA GÖBEK KASET KL-08A
PEDAL HF893 ALLOY
HAZNE SF-A223 RULMANLI
JANT STARRIMS J19SZ
LASTİK CHAOYANG 700X32C

sedona 410 ..... 1470 tl

• KADRO 410
  • KADRO ÖLÇÜSÜ 44/48/52
  • VİTES SAYISI 3X8
  • MAŞA SEDONA ALLOY DISC
  • VITES FREN KOLUSRAM VIA
  • VİTES ÖN SRAM VIA
  • VİTES ARKA SRAM VIA
  • FREN TEKTRO 837 AL V-BRAKE
  • AYNAKOL Sram FC-E350 48/38/28T
  • KASET SRAM PG-820 11/32T
  • ZİNCİR YBNS8S
  • JANT ÇEMBERİ SEDONA DA-30
  • HAZNE ÖN SRAM MTH-300
  • HAZNE ARKA SRAM MTH-300
  • LASTİK Compass P1024
  • BOĞAZ SEDONA
  • GİDON SEDONA
  • SELE BORUSU SEDONA
  • PEDAL WELLGO - LU C29
  • SELE SEDONA 6076

bu bisikletler arasında hangisi arkadaslar? nedeniyle söylerseniz sevinirim.
yada bunlara alternatif önerebileceğiniz bisiklet varmıdır ?

@safran2578
20 inç bisiklet olarak daha iyisini bulamazsınız bence düşünülebilir ümit mirage.

• Beğen
Tepkiler: safran2578
@unigs1905 Amortisör tavsiye etmiyorum hangi koşulda olursa olsun. 2 ayda acemiliği attınız mı gerek kalmıyor.

@dwimmer Sakın alma kardeşim. Bisiklet değil bunlar. Başka bir şey.

@treblek Çemberi (Teker, lastik vs.) değişmemişse, kadroda ağır hasar yoksa uygun. İkinci elde satılabilir o fiyat. Çok korkmaya gerek yok.

@TheNorthBear 130 kilo ise dağ bisikleti alsın. Haftada en az 3 gün sürerse şehir bisikleti alacak kiloya düşer kısa sürede. KRON marka fiyat olark uygun olur muhtemelen.

@Şükrü Güllüoğlu
Peki hocam decatlondaki riverside 500 hakkinda ne dusunuyorsunuz
Sadece yolda kullanarak kendimi kisitlamak isyemiorum kamp alanlarinda vs da surucem

Selamlar,
Ben Samet İzmir Torbalı'da yaşıyorum 17 yaşındayım ve 1.82 boy, 72 kiloyum
şimdi benim siz nacizane üstad ve forumdaşlara bir sorum olacak gerçi bunun için konu açmıştım ama gerekçe gösterilmeden ve bildirim dahi gelmeden konum silinmiş sağ olsun bir arkadaş aydınlattı neyse konumuz bu değil benim size bir sorum olacak benim bir bisikletim vardı az eskiydi ama güzeldi bir kazaya kurban gitti ve mevta(doğru yazımı bu şekilde olması gerek) oldu bende kardeşimin bianchi mtb bisikletini kullanıyorum şu ara ancak malum 2 kişi bir bisiklet olmuyor birde şuan okulum eve 40-45 km uzakta ama inşAllah seneye bu mesefa yarı yarıya düşecek hem geleceği düşünürek bir bisiklet arıyorum hem de bizim köyün az yukarında kalan bir zeytinliğimiz var hem ona gidip gelmek için bir bisiklet arıyorum bu arada okula gidip geleceğim yol çoğunlukla asfalt ama benim gönlüm dağ bisikletlerinde hem benim için daha hoş duruyorlar hem de zeytinlik için iyi olur diye düşünüyorum ancak dağ bisikletinin uzun mesafade ve asfaltta çok yorduğu söylenir bu benim biraz aklımı karıştırıyor bu arada bisikletimi park edeceğim yerler güvenli yerler değiller bu yüzden çok pahalı bir şey düşünmüyorum belki üni ye geçince iyi bir şey alırım ama şuan orta seviye işimi görecek bir bisiklet arıyorum
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Yazım hatalarım oluysa affola kusura bakmayın

Merhabalar, decathlon mağazalarına yeni triban 500 gelmiş 1.700 tl fiyatı var sizce bu fiyata alınır mı ?

Salcano Ng800 V: (link)
Salcano Lion Fs 26 V: (link)
Ümit 2665 MIRAGE V: (link)
Salcano NG 800 V: 14.33kg 699,00TL (iyi ki 700 tl değil yoksa 1 tl'yi nasıl öderiz?) Alüminyum kadro
Salcano Lion Fs 26 V: 15.38kg 609,00TL (iyi ki 610 tl değil yoksa 1 tl'yi nasıl öderiz?) Çelik Hİ-ten (ayten kadro)
Ümit 2665 MIRAGE V: 14.8kg 709 tl (619 tl'ye de var) Alüminyum kadro 6061

hangisini alayım aklımda sadece NG800 ve Mirage var miragenin donanımı iyi linklere girip bakın ama bazı kişiler ümiti tavsiye etmiyor bazıları ise salcano yu ama bu ikisinden birini seçmem lazım hangi bisikleti almalıyım ? benim için önemli olan marka değil ağırlık renk ve donanım bu arada C.tesi veya Pazar günü alacağım hızlı yazarsanız sevinirim.

linke giremeyenler içinde bilgileri yazayım

NG800
MTB
KADRO26" Aluminyum Kadro
MAŞAZoom 26" CH325E amortisörlü maşa
ARKA VİTESShimano SL-RS36 / RD-TZ50 Tourney 21 vites
ORTA GÖBEKChin Haur CH46
FREN TAKIMIAlüminyum V fren
VİTES KOLLARIShimano SL-RS36
RUBLEShimano MF-TZ21 Tourney 28t/14t ruble
ÖN DEĞİŞTİRİCİShimano FD-TZ30
FURŞ TAKIMIChin Haur CH-281TBW
JANT SETİSalcano XPRO HT02 32H Jant Seti
TEKER SETİSalcano Daily XCM Comfort 2.20 Lastik
Ümit 2665 MİRAGE V
Kadro
6061 Alüminyum
Maşa
Mode N781S Amortisörlü
Jant
Çift Kat Alüminyum
Lastik
26x2,10 Rubena Ocelot
Fren
Sparkle Alüminyum V-Fren
Vites
21
Vites kolu
Shimano ST-EF41
Arka Arttırıcı
Shimano TX-35
Ön Arttırıcı
Shimano FD-TZ30
Ruble
Shimano MF-TZ21
Aynakol
Dotek
Zincir
KMC Z33
Ağırlık
14.8 kg
Kadro Yükseliği
16" 18" 20"

Lion Fs 26 V
MTB
KADRO26''HiTen Kadro
MAŞA26''Zoom 325 Amartisörlü maşa
ARKA VİTESShimano SL-RS36/RD-TZ50 Tourney 21 vites
FREN TAKIMIAlüminyum V Fren Sistemi
VİTES KOLLARIShimano SL-RS36
RUBLEShimano MF-TZ21 Tourney 28t/14t kaset
TEKER SETİSalcano Daily XCM Comfort 1.95 Lastik

@Şükrü Güllüoğlu Hocam ama bisiklet hakkında pek bilgi yok ne de bir inceleme bulabildim ingilizce de yok yani. Sizce neden olabilir ? Bianchi Speed 7227

@safran2578
Hayır durum öyle değil. İnsanlar sürekli aynı şeyden sıkıldı. Sürekli birçok kişi konunun son 2 sayfasını bile okumadan aynı bütçeyle aynı türde bisiklet tavsiyesi istiyor. Kendi adıma konuşacak olursam ben artık sıkıldım bu olaydan. 1aydır sakatlıktan dolayı yatmasam bakmam bile bu konuya.Sorunuzun cevabına gelirsek 1300 liraya kadar alabileceğiniz aletler birbirinden pek farklı olmuyor. Hoşunuza gideni alın geçin fazla düşünmeyin.

Öncelikle merhaba balıkesirde yaşıyorum buradaki giant bayisinde 2. el talon 0 var nasıl işimi görür mü turlara ve yarışlara katılmak istiyorum.

@Cheetin bugün Enes abinin yanındaydım kross hakkında konuştuk Polonya tarafından üretiliyormuş. 3000 liralık bisiklette kaynak izi yok:eek: bana çok iyi göründü

Ekleme:yok değil ama neredeyse yok

Değerli bisikletforum üyeleri, Uzun yıllar bisiklete bindim fakat ilk alüminyum kadrolu bisikletimi almak için tam zamanı diye düşünüyorum, yaklaşık 1,5 yıldır Mersin'de yaşıyorum haliyle biraz yabancısıyım memleketin bundan sebeptir ki çevrem zorunlu aynı ortamı paylaştığımız iş, okul arkadaşlarını saymazsak sıfır denecek kadar az, yani Mersin'de nerde bisiklet satılır, nerde çeşit çoktur, nere uygundur, nere güvenilirdir pek bilmiyorum. Zaten 2 yıldır güzel bir mtb bisiklet almayı planlıyordum fakat bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldım bu sefer kararım kesin ALLAH'ın izniyle birdaha ertelemeyecem ;) Bütçem 1500 tl bisikleti kullanım amacım Soli'den - Marinadaki sports internatiol'a gidip gelirken, yaz ayları ve havaların sıcak olduğu günlerde en az 1 saat sahilde tur atmak için, arada bir 30-40 km mesafeli turlara katılmak için yeni bisiklet almayı düşünüyorum.

Aklımdaki bisiklet mtb, gidondan kilitlemeli maşa, arka değiştirici en az acera, max 15 kg. Sıfır 1500 tl :):) Zor olacak ama arayan mevlasınıda bulur :)

Tecrübeli büyüklerim veya kardeşlerim alacağım bisiklet marka/modelinden, nerden alacağıma kadar yardımcı olursa çok sevinirim.

vermediniz cevaplar için çok TEŞEKKÜRLER arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sağolun ya tam aradığım cevapları verdiniz

arkadaşlar bu bisiklet nasıl

Ümit 2665 MİRAGE V
Kadro
6061 Alüminyum
Maşa
Mode N781S Amortisörlü
Jant
Çift Kat Alüminyum
Lastik
26x2,10 Rubena Ocelot
Fren
Sparkle Alüminyum V-Fren
Vites
21
Vites kolu
Shimano ST-EF41
Arka Arttırıcı
Shimano TX-35
Ön Arttırıcı
Shimano FD-TZ30
Ruble
Shimano MF-TZ21
Aynakol
Dotek
Zincir
KMC Z33
Ağırlık
14.8 kg
Kadro Yükseliği
16" 18" 20"

yoksa ng 800 mü almalyıım neden kimse cevap yazmıyor biriniz cevap yazın c.tesi alacağım bayii si ve servisi aynı iki markanında

@Şükrü Güllüoğlu bisiklete baktimiz mi hocam
Diger onerilen salcano vs da bu bisiklet gibi hafif patikalarda sikinti yaratmaz mi
Ayrica omur boyu garantisi beni cezbeti demekki cok guveniyorlar

(link)

Bu marka nasil

Geri