Değerli bisikletforum üyeleri, Uzun yıllar bisiklete bindim fakat ilk alüminyum kadrolu bisikletimi almak için tam zamanı diye düşünüyorum, yaklaşık 1,5 yıldır Mersin'de yaşıyorum haliyle biraz yabancısıyım memleketin bundan sebeptir ki çevrem zorunlu aynı ortamı paylaştığımız iş, okul arkadaşlarını saymazsak sıfır denecek kadar az, yani Mersin'de nerde bisiklet satılır, nerde çeşit çoktur, nere uygundur, nere güvenilirdir pek bilmiyorum. Zaten 2 yıldır güzel bir mtb bisiklet almayı planlıyordum fakat bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldım bu sefer kararım kesin ALLAH'ın izniyle birdaha ertelemeyecem

Bütçem 1500 tl bisikleti kullanım amacım Soli'den - Marinadaki sports internatiol'a gidip gelirken, yaz ayları ve havaların sıcak olduğu günlerde en az 1 saat sahilde tur atmak için, arada bir 30-40 km mesafeli turlara katılmak için yeni bisiklet almayı düşünüyorum.
Aklımdaki bisiklet mtb, gidondan kilitlemeli maşa, arka değiştirici en az acera, max 15 kg. Sıfır 1500 tl

Zor olacak ama arayan mevlasınıda bulur
Tecrübeli büyüklerim veya kardeşlerim alacağım bisiklet marka/modelinden, nerden alacağıma kadar yardımcı olursa çok sevinirim.