Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Merhabalar ben bi 7 senedir bisiklet kullanmıyorum. Tokat'ta yaşıyorum bisiklet alasım tuttu lise okuyorum ilk salcanoya kafam gitti sonra arkadaş tavsiyesi ile krona kaydım. Buralar engebelik ve düzgün yol az olduğundan mtb almayı düşündüm. Sorum şu; bulunduğum bölgede biyerden kron xc 300 hd 27.5 inç jant versiyonu 1.500e buldum fakat aynı satıcıda kron xc450 hd 27.5 inç 1600 TL 100 lira daha ekleyip xc450 almalı mıyım? Yoksa xc 300 yeter de artar mı? Bu ürünler sıfır ve özellikleri aşağıda vereceğim. Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

Fotoğraflar 2şer kere yüklenmiş affola :)

Dosyalar

• Screenshot_20170327-225750.png
    Screenshot_20170327-225750.png
    25,8 KB · Okunma: 6
  • Screenshot_20170327-225649.png
    Screenshot_20170327-225649.png
    28,2 KB · Okunma: 5
  • Screenshot_20170327-225750.png
    Screenshot_20170327-225750.png
    25,8 KB · Okunma: 5
  • Screenshot_20170327-225649.png
    Screenshot_20170327-225649.png
    28,2 KB · Okunma: 5
Scudo
Merhaba arkadaşımda Carraro 420 grunge var ve yeni bisiklet alacağı için bisikletini satacak bende ben alabilirim dedim.Sana Yaklaşık 800 TL olur dedi sizce 800 TL verilir mi ? ve bisiklette ekstraları da var
Bisikletin resmleri:
(link)
(link)
(link)
Teknik Özellikleri:
Kadro ALLOY 15,5"-18,5"-19,5"-21,2"
Amortisör SUNTOUR 26"SF11-XCT DİSK MLO 100mm1.1/8"BEYAZ
Gidon MTB-AL-SEMIRISED OS CARRARO
Gidon Boğazı MTB-AL-H/S OS CARRARO
Sele Sapı ALLOY DIA:31.6mm CARRARO
Sele SELLE ROYAL 8549 MACH
Çatal Yatağı INTEGRATED 1.1/8"
Krank Takımı SHIMANO FC-M171 42X34X24
Göbek ALLOY DİSK SİYAH 32H
Arka Değiştirici SHIMANO ACERA ARDM360SGSL
Ön Değiştirici SHIMANO AFDTX50L6
Vites + Fren Kolu SHIMANO ASTEF51
Arka Dişli SHIMANO ACSHG308132P 8-VİTES 11-32
Fren DİSK FREN RDM2.0 +ROTOR 160mm SİYAH MEKANİK
Dış Lastik CST-26X1.95 53-559 SİYAH
Jant CARRARO CROSS
Pedal SP-931S
Ağırlık 14,98 Kg

Arkadasımla ortaklasa malesef 800-1000 bütceyle Sıfır Mtb almak istiyoruz
Kadrosu Merdivende tasıması yonunden hafif 13kg gecmesini pek dusunmuyoruz (nefes darlıgı var)

Liste fiyati yerine Nakit indirim yapan elden ((İzmir veya Balıkesirden)) almayı dusunuyoruz

2010da ng650 almıstık cok muzdarip olduk kapalı balkonda dahi Zoom maşa paslanmıstı
Salcano,Kron,Btwin tercihlerimiz arasında yok

Arkadas Bianchi yanlısı aspid yeniden canlandırılmış sanırım
Fakat aspid36 modelinindede paslanan Zoom maşadan var

Bense markaya önem vermeyen Bisanın xty 5850 modeli gibi birşey dusunuyorum
Görüş ve yardımınızı esirgemeyin lutfen Konu hakkında PMde atabilirsiniz

Saygılar

Merhaba arkadaşlar.
Yeni bi başlangıç yapıyorum.
Güzel bi bisiklet almak istiyorum.
Hafta içleri ev-iş gidiş gelişleri, hafta sonları sahil veya tur gezisi vs.
Araştırmalarım sonucunda Carraro Sportive 225 i çok beğendim.
Hatta onu almakta ısrarcı gibiyim :)
Ama forumlarda ne okuduysam hep eski tarihler. 2010-2013-2014 filan.
Şuan 2017 deyiz. Ve bu ürün bu övgüleri halen koruyormu/hakediyor mu ?
Ya da başka önereceğiniz bişey var mı ?
İstanbul / Fatihteyim. İnternetten değil de mağazadan alabileceğim yer önerileriniz var mı ?
İlgi alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

Uzun süredir bisiklet kullanıcısıyım. Bu tarz yol bisikletlerine geçiş yapmak istiyorum Salcano XRS 800 bana çok uygun geldi. Bütcem öğrenci oldugumdan dolayı kısıtlı bana yardımcı olurmusunuz. Uygun fiyatta 2. el satan veya gördüğünüz kişileri bana yönlendirirseniz süper olur. İyi günler

Salcano xrs 800 almayı düşünüyorum ama öğrenci olduğumdan dolayı bütcem çok iyi değil ortalama 600 tl civarı satan arkadaşları bana yönlendirirmisiniz çok teşekkürler.

Bisikletim bianchi modoc. Şehirler arası yolculuk yapasım var. Bütçem en fazla 1000 TL daha çok yan yollardan gideceğim

Öğrenciyim 600-700 tl bütcem var bana güzel bir yarış bisikleti önerirmisiniz. 2. el almayı planlıyorum. Sağlam yarı yolda bırakmayacak ve tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

İyi günler. Aranıza yeni katılıyorum.
Ev ile iş arasında yürümekten sıkıldım açıkcası bisiklet almaya karar verdim.
İstanbul'da yaşıyorum ve metro kullanıyorum katlanabilir bisiklet önerilerinizi açığım şuan kafamda Dahon'un 2017-2016-2015 modellerini düşünüyorum. Açıkcası diğer markaları düşünmüyorum.
Katlaması rahat pratik (6 gün,günde 2 defa minimum metro kullanıyorum) , EN AZ 8 VİTESLİ evet buranın altını çiziyorum çünkü yaptığım araştırmalara göre 7 vites ilerlemeyen zamanda yetmiyormuş (yetmemekten ziyade birazcıkda hız tutkunuyum :p) olan Dahon modellerinin görüşlerinizi ,analizlerinizi,nereden alabileceğimi ve ekstra eklenmesi gereken önemli parçaları (ön far,ayna vs ...) sizden yanıtlarınızı bekliyorum,2.el düşünmüyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum . :):)

Bütçe: 1500 - 3000 TL
Aradığım Özellikler:Minimum 8 Vites,Hızlı Katlanabilir,Pratik,Sorunsuz

hayırlı akşamlar bisikletforum kullanıcıları . Bugün bir anda bisiklet almaya karat verdim ve en son 15 sene önce ilk bisikletinin perde çıktığından beri bisiklet kullanmıyorum .. bisikleti şehir içi ve uzun yolda, kısmende dağ ve bayırda düşünüyorum memur olduğum için hafta içi mesai sonrası ve hafta sonları kullanacağım .. limitim 1000 tl ve kron marka almaya karar verdim geri kalan kısmında yol gösterirseniz çok makbule geçer

Merhaba arkadaşlar carraro sportive 230 almayi düşünüyorum..bu bisiklete başka alternatif olabilecek bisiklet onerirmisiniz?ta da bu modeli alayim mi?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni İlgilenmeye Başladım Antrenmanlara 1km-2km yol gideceğim asfalt arazi gibi yollarda da süreceğim kısacası heryerde süreceğim ağır olması onemli değil ama disk frenli beğendim 750 Tlye kadar internetten alabileceğim bisiklet markaları modelleri önerebilirmisiniz. Teşekkürler Şimdden

@Ersz45
merida SPEEDER 100 olabilir.VEYA speeder 200 hafif bisikletler ben olsam merida alırım ama ikinci el alma imkanınız varsa xt setli bisiklet bile alabilirsiniz biraz eski olması lazım ama bulunabilir .2000-2500 tl şehir bisikleti için güzel fiyat

Arkadaşlar shimano nexave seti hakkında bilgisi olan var mı şehir bisikleti türünde karşılığı nedir Altus, acera, alivio?

Arkadaşlar bütçe maksimum 1500, hangi bisikleti önerirsiniz? (Mtb)
Mtb alacağım ancak şehir içinde süreceğim, lastiklerini alırken değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu tür konular hep eskiydi o yüzden yeni konu açtım.

Bu arada arkadaşlarım hidrolik fren ile kaydiramazsin diyorlar, doğru mudur?

@bacobaba39
Merida da xt sistemlerde fiyat yukariya çıkıyor..carraro fiyatina meridanin daha boşunu alabiliyorum..merida nin kadrosu performansi nasil ki?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Antalya da spor + gezi amaçlı kullanmak üzere bisiklet araştırıyorum. Bianchi touring 713 e yoğunlaştım. Fikirleriniz nelerdir?

merhaba arkadaşlar işe gidip gelmek(6 km) extradan sahilde turlamak için kron tx 150 hd mi -bianchi touring 821 v mi almalıyım? bütçem kısıtlı yardımlarınız için teşekkür ederim

Geri