Merhaba,
Foruma yeni üye oldum.
Bisiklet almaya sonunda karar verdim. Kendimce araştırmalarım ve bir yerle anlaşmam sonucunda Scott Sub Cross 50 Lady almak üzereyim. Bisiklet kullanmaya geçen senelerde başlamış bir arkadaşım ve grubu ısrarla Scott almamam gerektiğini söylüyor. Onunla yokuş çıkmazsın hafta sonu şehir dışı gezilerde çok zorlanırsın vs de bize ayak uyduramayabilirsin, çabuk yorulursun gibi bir yorumla geldi. Forumlarda birkaç yazıyı okudum ama takip etmek ve tam soruma cevap olup olmadığını bulmak zor olacak gibi görünüyor.

O yüzden sormak istedim. Gerçekten sıkıntı yaratacak bir bisiklet mi?
Bu arada bisiklet (Scott Sub Cross - erkek modelini kiraladım en son) kiralayarak uzun süre binmemiş olmama rağmen sahilde 23 km 1.5 saat kullanmışlığım var. Yoruluyorum dönüşün son evrelerinde ama zamanla daha rahat olacaktır diye düşünüyorum. Kondisyonum bu çerçevede fena değil sanki
Merida 300'ü gördüm çok beğendim ama fiyat olarak 1500 ler derken 2000 lere çıktım artık daha fazlasına o derece ihtiyaç var mı diyip kısıtlama getirdim. Bu grup arkadaşlar merida 300 alamıyorsan önceki modellerie bak dediler. Kafam iyice karıştı.
Her hafta sonu şehir dışı gezi yapabilir miyim bilmiyorum ama hafta şehir dışı tur hariç 50 km yaparım diye düşünüyorum. Apartmanda asansör yok ve 3. kata eve çıkarmam gereken bir bisiklet olacak, dolayısı ile çok ağır olmamalı.
Ne dersiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Dilek
Scott Sub Cross 50 Lady / Teknik Özellikler
Frame
SUB Cross Alloy 6061 / SUB Cross Men/Lady geometry / External cable routing
Fork
Zoom 189 D
Susp.fork 1 1/8" /
63mm travel
Headset
Ritchey OE Logic Zero, semi integ.