Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Arkadaslar 2500 tl butcem var. 27.5 veya 29 mtb ariyorum. İki model arasinda kaldim.
GROOVY 27,5-600x500.jpg
Mosso MTB GROOVY 27.5 jant
KADRO27,5” GROOVY -NANO CARBON
MAŞASUNTOUR SF-15-EPIXON-XC-DS-RL-R
AYNAKOLSHIMANO DEORE FC-M610-L
RUBLESHIMANO CS-HG500
VİTES KOLUSHIMANO DEORE SL-M610 3X10
ARKA ATTIRICISHIMANO DEORE XT RD-M786
ÖN ATTIRICISHIMANO DEORE FD-T611-L
ZİNCİRSHIMANO CN-HG54
FRENSHIMANO DEORE BL-M615 (HİDROLİK)
ORTA GÖBEKSHIMANO BB-UN52
PEDALHF893 ALLOY
HAZNEDEORE SLX HB-M675 FH-M675
JANTSTARRIMS J19DR
LASTİKMAXXIS IKON 27,5X2.2
AĞIRLIK13,0kg
Mosso 2.eldir. 0 ayarindadir. 2500 tl fiyati vardir.ustelik karbondur.

Bir diger model ise 2015 sedona 950 modelidir.
01.jpg images.jpg

• KADRO950
  • KADRO ÖLÇÜSÜ17/19
  • VİTES SAYISI3X10
  • MAŞAROCK SHOX XC32 TK 29" 100MM
  • VITES FREN KOLUSRAM X5 TRIGGER 3X10
  • VİTES ÖNSRAM X5 TRIGGER 3X10
  • VİTES ARKASRAM X7
  • FRENAVID DB3 180/160 MM
  • AYNAKOLSRAM S1000 44-33-22T
  • KASETSRAM PG-1030 11-36T
  • ZİNCİRSRAM PC 1031
  • JANT ÇEMBERİDT SWISS 466D 29"
  • HAZNE ÖNSRAM MTH-506
  • HAZNE ARKASRAM MTH-506
  • LASTİKSCHWALBE RAPID ROB 29X2.25
  • BOĞAZRACEFACE RIDE
  • GİDONRACEFACE RIDE FLAT WIDE
  • SELE BORUSURACEFACE RIDE. Bunun ise 2200 tl fiyati vardir. Hangisini secmeliyim.

Scudo
Ne yazıkki bütçemi biraz aşıyor
Peki benim yazdıklarımdan hangisi daha iyidir

merhabalar ben yaklaşık 1 yıldır mosso wildfire hyd 29 kullanıyorum herşeyine hayranım kesinlikle tavsiye ediyorum ve mutlaka hidrolik disk fren almanızı öneriyorum lastikleri özellikle süper efsane bir bisiklet kullanırken çok zevk alıyorum...

Tx300 1000 tl ye rahat bulursunuz

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ş. EREN

buraya bikaç şey eklemek istiyorum 124 kilodan bahsetmişsiniz benim arkadaşım 120 kilo ve yol bisikleti kullanıyor 9-10 kilo ağırlığında ve 700x25 lastiklerle sahip bir bisiklet
bu bisiklet ile günde 160 km yol yaptığı oluyor hemde inişli çıkışlı deli gibi rampalarla dolu kimi düzgün kimi bozuk yollar ve kendisi 47 yaşında
şimdi siz karar verin 29 mtb sizi tartarmı tartmazmı siz o yolları gidermisiniz gidemezmisiniz
ikinci olarak yokuş performansı nasıldır demişsiniz düz yolda her bisiklet gider ama hızlı ama yavaş
yokuşa gelince bisikletten çok kondisyondur önemli olan ben her ağırlıktaki bisikletle ve her kalınlıktaki lastiklerle yüzlerce yokuş tırmandım inanın bana tüm bisikletler ve tüm yokuşlar bana aynı geldi hiç zorlanma yok sebebi ise üç günde bir bisiklet üzerinde olmam ve sürekli yokuş çalışması yapmam
demek istediğim spor nankördür sürekli yaparsanız problem yok ama haftada bir ayda iki derseniz en iyi bisiklet bile size zor gelir ben genelde hep en ucuz ve dandik bisikletleri alıp biniyorum ama daha çıkamadığım yokuş gidemediğim yol bulamadım
ayrıyetten yokuş çıkarken acele etmeyin ve nefesinizin bozulmamasına dikkat edin hızlı ve yavaş çıkılan yokuşta aradaki fark iki dakikayı geçmez aynı kişi için

yokuşları sindirerek kendinize göre orta hali güzel bir tempo ile çıkarsanız daha az yorulup daha çok yol gidersiniz insanı en çok tüketen şey gereğinden fazla efor harcayarak çıkılan yokuşlardır eğer profosyonel spor yapmıyorsanız tabi
onlarda tam tersi bu daha çok gelişmeyi sağlar

son olarak dişli oranlarıda bu konuda önemlidir

aklıma gelmişken kilo verme işi tamamen yemekle alakalıdır spor sadece yardımcı olur istisna durumlar haricinde
yazdıklarımda doğru yada yanlış olabilirim siz araştırmaya devem edin çok kaynaktan bilgi edinmek daha makbuldur herzaman

Vardir ki masa farki var sanirim şu an tam aklidma degil ama bir kac onemli fark var 150 alipta sonradan parca eklemek daha masrafli olacaktir

LG-D610TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum yeni üye dolmuş konu mtb olunca herkesden farklı ses çıkıyor.

MTB ALMAYİN
Kirmizi baslikli kiz gibi ormandaki patikalardan buyukannenize yemek goturmuyorsaniz almayin
Yol bisikleti alin
En kotu şehir
Son olarak mtb almayin:)

ABİ 1.000 TL YE YOL BİSİKLETİ ÖNRİRMİSİNİZ 1.500 OLUR VİTES SIKINTI CIKARMIYACAK BİŞE VARMI

@darbeder23

btwin triban serisinden bakabilirsin bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar . Tiagra setli setli mosso 735 tca sahibiydim ve fabrikasyon hatalı grupset yüzünden satmak zorunda kalmıştım . Yeni bi arayış içerisindeyim Slr 600 mü yoksa carro 052 mi almalıyım . Teşekkürler

Bütçe 1300 e kadar yeni başlıcam yol bisikletine önerebileceğiniz bir yol bisikleti var mıdır ? Uzun zamandır arastıryorum birde sizlerden bilgi almak istedim.

Sıfır mı İkinci El mi ? Tavsiye ?

Merhaba arkadașlar ben ve arkadașım yazın bisiklet alıcaz. Ben Specialized hardrock sport 29 düșünüyorum arkadaşım scott aspect 760 düşünüyor. Sağlamlık ve özellik bakımından hangisi daha iyidir sizce hangisi daha iyidir ? Bütce 2000 - 2500.

Öncelikle hayırlı günler arkadaşlar. Forumdaki ilk yazım oluyor bu. Kron XC 150 24 Disk bisikletim var ama satıyorum. Sattıktan sonra Salcano NG 450 26 HD almayı planlıyorum. Bisiklet hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Eskişehir Özmert Ticaret de 955 TL ye satılıyor (indirimsiz sitede yazan fiyat). O olmazsa 750 - 800 tl civarı,merdivene falan gelebilecek güzel bir MTB önerebilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

Eminim bundan önce de defalarca buna benzer sorular sorulmuştur. Ben uzun süredir pedallayan özellikle katlanır bisiklet kullanıcılarına bir soru sormak istiyorum:

1-Tern Link A7 , Faturası kayıp, 2016'da alınmış garantisi devam ediyor muhtemelen, çok az kullanılmış, vitesli = 800 TL
2-Dahon Vitesse D8, faturalı garantili, 2016'da alınmış, az kullanılmış, 16 vitese çıkarılmış, sele altı çantası, suluk ve takma yeri, ışıklar ve zil, dijital hız göstergeli =1400 TL

İstanbul'da şehir içi günlük max 20km yapacağım şekilde kullanacağım bir bisiklet almak istiyorum, bisiklete binince toplu taşımaya ekstradan bindiğim çok olmayacak ama onu da kullanabilmek için katlanır almak istiyorum. Seçim işinde gerekçeleriyle birlikte yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bu bisikletten almak istiyorum.Ancak aklıma takılan bir kaç sorun var.
1-İlk olarak scott kadrolarının ömür boyu garantisi var mı?
2-https:// bu bisikleti 2.el olarak alacağım 2700 gibi bir fiyat isteniyor makul bir fiyat mı?
3-Bisikletin kadro ayakları bana ince gibi geliyor atlayıp zıplama da bir sıkıntı çıkarır mı dayanıklı mıdır?
4-Genel olarak bu bisiklet hakkında ki düşünceleriniz neler?
Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.

Dosyalar

• Untitled.png
    Untitled.png
    105,9 KB · Okunma: 24
4.250 TL ye buldum sıfır 2017 model çok iyi bir ekipmana sahip bilgi sahibi olan varmı ne dersiniz arkadaşlar

• KADRO870
  • KADRO ÖLÇÜSÜ15/17/19
  • VİTES SAYISI2X11
  • MAŞAROCK SHOX 30 GOLD TK 27,5" 100MM
  • VITES FREN KOLUSram GX triggert2x11
  • VİTES ÖNSram GX 2x11
  • VİTES ARKASram GX 11SP
  • FRENSRAM DB5 180/160MM
  • AYNAKOLSram GX1000 36-24 T
  • KASETSram XG-1150 10-42T
  • ZİNCİRYBN S11 S2
  • JANT ÇEMBERİDT SWISS 466 D 27,5"
  • HAZNE ÖNSRAM X7
  • HAZNE ARKASram MTH-746 Xdrive 12x142
  • LASTİKSCHWALBE RACING RALPH 27,5*2.10
  • BOĞAZRACEFACE EVOLVE
  • GİDONRACEFACE EVOLVE FLAT WIDE
  • SELE BORUSURACEFACE EVOLVE
  • PEDALWellgo Lu-C29
  • SELESelle Italia X1 XCROSS

Dosyalar

• sedona 870.jpg
    sedona 870.jpg
    77,9 KB · Okunma: 25
Merhaba arkadaşlar bu bisikletten almak istiyorum.Ancak aklıma takılan bir kaç sorun var.
1-İlk olarak scott kadrolarının ömür boyu garantisi var mı?
2-https://(link) bu bisikleti 2.el olarak alacağım 2700 gibi bir fiyat isteniyor makul bir fiyat mı?
3-Bisikletin kadro ayakları bana ince gibi geliyor atlayıp zıplama da bir sıkıntı çıkarır mı dayanıklı mıdır?
4-Genel olarak bu bisiklet hakkında ki düşünceleriniz neler?
Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.

Dosyalar

• Untitled.png
    Untitled.png
    105,9 KB · Okunma: 10
Geri